LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Tutorial de machiaj Coral Flamingo Look
0 Comentarii

Tutorial de machiaj Coral Flamingo Look

Produse folosite:

Ruj de buze BIO Coral Flamingo 37 - LAVERA

Ruj bio Matt'n Stay Lips, Matt'n Peach 02 - LAVERA

Corector bio cu coenzima Q10 pentru cearcane si roseata Ivory 01 - LAVERA  

Iubim noua culoare Pantone: rosu coral cu nuante portocalii si subtonuri aurii! Vestea cea mai buna este ca aceasta nuanta calda si in voga se potriveste unui machiaj de zi cu zi si arata uimitor pe toate nuantele de ten! O nuanta care iese din tipare si evidentiaza pometi, ochi sau buze, intr-un mod care va atrage cu siguranta toate privile. Vedeta acestui look: creionul-ruj multi-talent Matt'n Stay Lips, Matt'n Peach 02!

Sa incepem cu inceputul: tenul. Aici zicala "less is more" se potriveste mai bine ca oriunde. Incearca sa pastrezi tenul cat mai curat si mai natural, fara sa-l incarci de produse, daca nu necesar sa acoperi imperfectiuni suparatoare. Daca este nevoie, apeleaza cu incredere la corectorul cu coenzima Q10 Lavera: acopera pete, roseata, cearcane. Aplica-l cu pensula proprie si apoi tapoteaza cu varful degetelor, pentru o uniformizare optima.
Coral flash look

Obrajii

In acest look, obrajii au o nuanta uimitoare si calda de coral - pe care o obtinem cu rujul creion mat de care vorbeam mai sus. Foloseste aceeasi tehnica de uniformizare cu ajutorul degetelor, ca sa estompezi eventualele margini.
Uniformizare make-up Blend

Ochii
Creion mat pentru fard de pleoape lavera

Poti completa acest look cu un singur produs: uimitorul creion mat, care poate fi folosit si pe pleoapa mobila! Un produs multifunctional pentru minimalista din tine, care totusi nu accepta compromisuri cand vine vorba de stilul personal. Intinde bine cu degetele, astfel incat aspectul sa fie cat mai natural.
Creion de pleoape multifunctional lavera

Buzele

Aici vom folosi ... creionul-ruj de buze, desigur :)) Dar, de data aceasta, vom aplica si un al doilea strat, pentru o culoare mai intensa si un finish catifelat: Rujul Coral Flamingo 37. Suntem gata, esti pregatita sa stralucesti in noul look Coral Flamingo All Over!      
Creion ruj de buze multifunctional lavera

Foloseste MAJUSCULE