organik devine Prova

Glicerina vegetala certificata organic, 60 ml - Akoma Skincare

COD: AKM061
PRODUCATOR: Akoma
Mod de prezentare: 60 ml
Greutate: 85 g
Disponibilitate: Nu este in stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
Stoc 0
(1)
0
Pret
37.90 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
4.70 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
4.80 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
5.27 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
9.46 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.19 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.68 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.19 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.19 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.19 Lei
Stoc 0
(2)
0
Pret
13.91 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
22.50 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
6.24 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
11.41 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
49.98 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
11.03 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.19 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.49 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
6.05 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
12.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
53.55 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
8.34 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
8.34 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
9.40 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
44.15 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
18.71 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
3.74 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
22.55 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
18.74 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
13.33 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
13.33 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
4.65 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
16.79 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
25.28 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
18.72 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
11.03 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
16.79 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
9.51 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
18.99 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
8.16 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
37.43 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
18.71 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
13.91 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
6.58 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
6.71 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.87 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
7.44 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
6.49 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
13.92 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
17.14 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
12.85 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
29.75 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
33.50 Lei
(0)
0
Pret
5.27 Lei
(0)
0
Pret
7.58 Lei


Este unul dintre emolienţii clasici folosiţi la prepararea produselor cosmetice. Umectant, catifelant, elasticizant al pielii. Puritate maximă, certificat organic Soil Association.
Se poate include în toate tipurile de produse de îngrijire a pielii, produse de îngrijire a părului, săpunuri, pastă de dinÅ£i, emulsii, odorizante, hidratante ÅŸi diverse creme.
 Are capacitatea de a absoarbi apa din straturile profunde ale pielii pe care o aduce în straturile superficiale. Pentru evitarea deshidratării È™i prevenirea evaporării în exces a apei, glicerina trebuie însoÈ›ită de uleiuri vegetale emoilente pentru ca straturile profunde ale pielii să nu fie secate, ÅŸi de va evita supradozajul.

Proprietăţi

    Umectant si hidratant: atrage apa ÅŸi păstrează, astfel, conÅ£inutul de apă al pielii

    Solvent pentru realizarea in casa a extractelor hidroglicerinice din plante

    Conservant pentru maceratele apoase

    Catifelant

    Elasticizant al pielii

    Ajută la dispersarea agenÈ›ilor gelificatori 

Recomandări

    pentru orice tip de piele, în special cea uscată

    geluri de duÅŸ

    ÅŸampoane ÅŸi balsamuri capilare

    loÅ£iuni demachiante

    creme ÅŸi loÅ£iuni hidratante

    balsamuri de buze

    macerat din plante preparat în casă

 

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

Glicerină vegetală (glycerol), puritate 99.2%
Prezentare: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicată
Solubilitate: este solubila în apă, alcool È™i uleiuri
UTILIZARE
    adăugat în compoziÅ£ii cosmetice uleioase în concentraÅ£ie de 2 - 8% sau conform reÈ›etei
    adăugat în creme È™i loÈ›iuni la faza apoasă înainte de emulsificare, în concentraÅ£ie de 2 - 5%
    încorporat în geluri de duÈ™ È™i baie 1-10%
    în macerate hidroglicerinice până la 70%
    supradozajul (peste 10%) în produse cosmetice care se lasă aplicate pe piele determină un efect contrar ÅŸi anume secarea pielii
Păstrare:    la loc răcoros, ferit de lumină excesivă, în recipient închis ermetic
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant ,  nu lăsaÅ£i la îndemâna copiilor,     uz extern!

Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont
Cumpărat împreună cu:
(16)
0
Pret
35.00 Lei
hot
(17)
0
Pret
42.00 Lei
hot
(47)
0
Pret
39.00 Lei
hot
(21)
0
Pret
34.90 Lei
(4)
0
Pret
29.50 Lei
hot
(1)
0
Pret
39.00 Lei
hot
(4)
0
Pret
24.89 Lei
hot
(15)
0
Pret
19.80 Lei
hot
(9)
0
Pret
29.70 Lei
Stoc 0
(3)
0
Pret
29.70 Lei
hot
(18)
0
Pret
29.70 Lei
hot
(15)
0
Pret
29.70 Lei