LIVRARE GRATUITA peste 150lei
Gelifiant de origine naturală ce formează geluri apoase perfect transparente. Contribuie la stabilitatea loţiunilor şi creşte uşor vâscozitatea compoziţiilor cosmetice.
Xantanul este un agent de îngroşare şi gelifiant de origine vegetală, produs printr-un procedeu matural de fermentare de bacteria Xanthomonas campetris din zaharuri şi melasă.
Proprietăţi: agent gelifiant; stabilizator în loţiuni; lubrifiant, gelifiant pentru soluţii apoase; adăugat în apă demineralizată nu are niciun efect; foarte stabil până la temperatura de +70°C; nu este influenţat de pH-ul compoziţiei
Recomandări: pentru orice tip de piele; prepararea gelurilor şi loţiunilor lejere; geluri fermizante; geluri răcoritoare; geluri după ras
*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.
Xanthan gum
Prezentare: pudră alb-crem, miros neutru
Componenţi principali: polizaharide pure naturale, glucoză, manoză, acid glucuronic
Solubilitate: în apă şi lichide apoase
UTILIZARE:
adăugat la faza apoasă, în concentrație regulară de 0.5 - 2 %
se poate încorpora în apă la temperatura ambiantă, sau în apă caldă de maxim 70°C
mod de orepare: se presară treptat peste apă (apă florală sau lichidul apos) şi se omogenizează imediat manual sau cu mixerul, cu atenţie să nu se formeze aglomerări (aceste aglomerări se pot ameliora eventual prin presarea cu o linguriţă)
prin omogenizarea manuală se va obţine un gel transparent fără bule de aer
prin omogenizarea cu mixer se va obţine un gel aerat, cu multiple bule de aer
Păstrare: la loc răcoros, ferit de lumină şi umezeală, în punga închisă ermetic
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; nu lăsaţi la îndemâna copiilor; uz extern!
Doriti sa fiti notificat prin email cand produsul va fi nou disponibil pe stoc?