Prova by Organik

Ulei de Neem presat la rece, nerafinat, fairtrade, 60 ml - Akoma Skincare

COD: AKM042
PRODUCATOR: Akoma
Mod de prezentare: 60 ml
Greutate: 65 g
Disponibilitate: Nu este in stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
hot
(0)
0
Pret
28.00 Lei
hot
(1)
0
Pret
27.00 Lei
-20%
(1)
0
Pret
17.20 Lei
21.50 Lei
hot
(0)
0
Pret
23.00 Lei
(0)
0
Pret
35.50 Lei
(0)
0
Pret
46.99 Lei
(0)
0
Pret
28.00 Lei
hot
(0)
0
Pret
12.99 Lei
(0)
0
Pret
25.00 Lei
(0)
0
Pret
28.00 Lei
-25%
(2)
0
Pret
31.12 Lei
41.50 Lei
(0)
0
Pret
13.99 Lei
hot
(1)
0
Pret
38.50 Lei
(0)
0
Pret
13.49 Lei
-10%
(1)
0
Pret
21.15 Lei
23.50 Lei
(1)
0
Pret
24.00 Lei
-15%
(0)
0
Pret
33.92 Lei
39.90 Lei
(0)
0
Pret
23.50 Lei
(0)
0
Pret
12.00 Lei
(0)
0
Pret
44.99 Lei
(0)
0
Pret
24.00 Lei
-10%
(1)
0
Pret
17.10 Lei
19.00 Lei
(0)
0
Pret
25.50 Lei
(2)
0
Pret
21.90 Lei
hot
(0)
0
Pret
16.99 Lei
(1)
0
Pret
17.90 Lei
(3)
0
Pret
53.00 Lei
(2)
0
Pret
71.50 Lei
Stoc 0
(5)
0
Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
18.90 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
23.50 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
19.00 Lei
Stoc 0
(4)
0
Pret
24.50 Lei
Stoc 0
(8)
0
Pret
35.50 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
25.00 Lei
Stoc 0
(2)
0
Pret
27.91 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
34.50 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
23.90 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
19.90 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
22.90 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
53.00 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
18.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
13.99 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
21.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
12.99 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
38.00 Lei

Excepţional de bogat, economic, cu aplicaţii universale pe piele, ten, scalp, mâini. Acnee, eczeme, psoriazis, mătreaţă, arsuri, răni, negi, herpes, erupţii cutanate, căderea părului.
Neem a fost folosit în India începând cu anul 2000 î.Hr şi este menţionat în textele antice ca fiind ''tămăduitorul tuturor bolilor''. Chiar şi azi, Neem este considerat a fi o plantă cheie în medicina ayurvedică.
Uleiul de Neem este folosit în scop medicinal şi cosmetic de sute de ani, fiind cu adevărat un produs care a rezistat la testul timpului.
Arborele Neem este folosit atât în medicina tradiţională cât şi în agricultură. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile, îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor. Conţine peste 100 de componente chimice, care se găsesc în procente şi combinaţii diferite în scoarţă, frunze şi fructe.  
De remarcat este faptul că uleiul de Neem este inofensiv pentru mamifere, subsanţele conţinute acţionează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a peste 200 de dăunători.
Uleiul de Neem este excepţional de bogat dar are un miros greu. Pentru cine nu suportă mirosul, acesta va trebui în consecinţă cominat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă. Vă recomandăm experimentarea compoziţiilor în loturi mici cu acest ulei, pentru ca mirosul să nu afecteze negativ produsul final.
Proprietăţi
    antibacterian, antiviral
    antifungic
    antiseptic
    antiparazitar
    insectifug
    regenerarant
    emolient
    restaurează elasticitatea pielii
Recomandări
    tratamentul infecţiilor cutanate bacteriene, fungice
    ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, psoriazis, herpes
    ajută la vindecarea rănilor diverse
    negi, erupţii cutanate
    piele infectată
    căderea părului, mătreaţă
    pielea uscată, crăpată sau deteriorată

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

Ingrediente: Ulei de neem (melia azadirachta oil) presat la rece, nerafinat, fairtrade.
Metoda de obtinere: presat la rece din fructe şi seminţe
Origine: Cooperativele din Ghana

UTILIZARE
    inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-20%. Se poate utiliza şi pur aplicat local pe piele, pentru cine tolerează mirosul
    PĂR şi SCALP: pentru mătreaţă şi probleme de scalp: masaţi cu un alt ulei purtător în care se pun câteva picături de neem. Se lasă să acţioneze timp de o oră, şi apoi se spală părul. Se poate include în şampon cca.5%
    TEN: pentru acnee se aplică sub formă de mască alături de argilă şi alte extracte specifice, sau în compoziţia cremei de noapte
    PIELE: bogat în minerale şi vitamine, regenerează pielea uscată, crăpată sau deteriorată. Ameliorează condiţia pielii afectate de eczeme sau dermatite inclus în compoziţii specifice
    MÂINI şi PICIOARE: având proprietăţi dovedite antimicrobiene şi antifungice, se aplică preventiv sau ca tratament de infecţii cu Candida sau alte ciuperci
    BAIE: se adaugă câteva picături în apa fierbinte de baie
    CA INSECTIFUG: câteva picături într-o loţiune sau ulei repelant pentru a descuraja insectele
    PENTRU ANIMALE de CASĂ: ca unguent în procent de cca.25%, sau inclus în şampon 5-10%. Nu este toxic chiar dacă animalul îşi linge blana sau pielea.
    CA PESTICID: 1 litru de apa caldă, o lingură de săpun lichid (poate fi preparat din fulgi de săpun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de neem
Se pulverizează pe frunzele şi trunchiul plantelor, şi pe sol odata pe săptămână. Daca plouă, se repetă operaţiunea. Soluţia este pentru prevenţie. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora. Neemul previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii şi diverşi gândaci. Nu afectează fluturii, buburuzele sau albinele.
COMBINATII RECOMANDATE
    combinat cu ulei esenţial de palmarosa, dafin sau oregano pentru infecţii micotice
    combinat cu ulei esenţial de tea tree sau manuka pentru infecţii bacteriene
    aplicaţii locale pe coşuri combinat cu ulei esenţial de tea tree
    combinat cu ulei de ricin şi ulei esenţial de oregano sau rozmarin pentru tratamentul scalpului
    combinat cu ulei esenţial de eucalipt pentru repelant de ţânţari
    alături de ulei de tamanu în bază de ulei de aloe vera sau muşeţel pentru diverse probleme dermatologice

Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
Andrea2011-03-12

Pentru scalp, este bun ca ulei purtator uleiul de jojoba?

Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont
Cumpărat împreună cu:
(16)
0
Pret
35.00 Lei
Stoc 0
(4)
0
Pret
53.00 Lei
(4)
0
Pret
55.00 Lei
(17)
0
Pret
42.00 Lei
hot
(47)
1
Pret
39.00 Lei
(4)
0
Pret
86.99 Lei
(4)
0
Pret
74.99 Lei
hot
(22)
0
Pret
34.90 Lei
hot
(4)
0
Pret
29.50 Lei
(4)
0
Pret
24.89 Lei
(1)
0
Pret
51.00 Lei
hot
(15)
0
Pret
19.80 Lei
hot
(9)
0
Pret
29.70 Lei
hot
(3)
0
Pret
29.70 Lei
hot
(18)
0
Pret
29.70 Lei

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD