LIVRARE GRATUITA peste 150lei
Conţinut ridicat de antioxidanţi cu puternic efect de anti-îmbătrânire. Intensifică regenerarea şi întăreşte rezistenţa pielii, conferindu-i aspect mătăsos. Stimulează sinteza de colagen.
Originea arborelui de cacao este în bazinul Amazonian, a fost răspândit în America centrală, Mexico si zonele ecuatoriale. Este un arbore înalt de 5-10 metri, trunchi drept, masa lemnoasă albă si usoară, scoartă subtire. Fructele alungite au mărimea de 15-25 cm, si contin 30-40 seminte care reprezintă boabele de cacao.
Untul obtinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile şi concentrate grăsimi naturale.
*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.
unt de Cacao (theobroma cacao butter)
Metoda de obţinere: prin măcinarea boabelor fermentate, presate mecanic, supus la căldură pentru dezodorizare, filtrat şi omogenizat
Ţara de provenienţă: Ecuador
Aspect: culoare galben pal, solid la temperatura camerei, se topește la peste 35°C , miros fin caracteristic
Componenţi principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega6, omega9, polifenoli, teobromină, squalane, fitosteroli
UTILIZARE:
Pentru topire apelati la bain-marie (baia de aburi), încălziti la 40-45°C, evitati supraîncălzirea, nu recomandăm încălzirea în cuptorul cu microunde.
Păstrare: în loc uscat, ferit de căldură şi lumină. Conţine antioxidanţi astfel este un unt stabil, cu termen de păstrare de peste 1 an.
DATE DE SIGURANŢĂ:
Doriti sa fiti notificat prin email cand produsul va fi nou disponibil pe stoc?