De 15 ani impreuna!

Cum cumperi?

1. Cumpără din magazinul Prova din Bucuresti: Bd. Iuliu Maniu nr.7 Cotroceni Business Center Corp C (langa AFI Cotroceni, accesul se face prin Bd. Vasile Milea) de luni pana vineri intre 09-18:00. Se pot ridica de aici și comenzile plasate online fara taxe de livrare. Metode de plata acceptate numerar si card bancar.


2.Comanda prin telefon


De luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, poti suna la 0767 24 24 23 sau 031 432 60 92 (93) si un operator va prelua comanda telefonic.

 
3.Comanda online pe Prova.ro:

Pasul 1 – Alegeti produsele 
Pe pagina principala, selectati produsul dorit si apasati butonul “ + adauga in cos”.


Pasul 2 – Cosul de cumparaturi

Vei fi redirectionat in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti vizualiza produsul ales, actualiza cantitatea si lista produselor pe care intentionati sa le comandati, sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Pasul 3 – Cum comandati

Puteti adauga produsele neautentificat ca si “vizitator” sau, daca aveti cont, ca utilizator. De asemenea, de pe aceasta pagina va puteti inregistra pentru a putea efectua comenzi pe site, un utilizator inregistrat beneficiind de un acces mai rapid la istoricul si statusul comenzilor si, in functie de volumul achizitionat – de reduceri substantiale de loialitate.

 

Pasul 4 – Crearea contului si detaliile de facturare

Dupa introducerea datelor personale, puteti alege ca produsul sa fie livrat la adresa introdusa in formularul de inscriere sau la alta adresa. Campul “telefon” este obligatoriu pentru confirmarea comenzii.

 

Pasul 5 – Modul de plata

Puteti plati online in siguranta cu card bancar (Visa sau Mastercard), prin transfer bancar (OP/Internet Banking) sau rambus (numerar la livrare). 

 

Pasul 6 – Finalizarea comenzii

In urma finalizarii comenzii, veti primi un e-mail de confirmare ce contine si factura proforma a comenzii. Factura proforma confirma inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile. 

Atentionare: datorita unor setari speciale ale casutelor de e-mail, e posibil ca mailul sa fie redirectionat automat in sectiunea Spam. Verificati cu atentie.

 

Sfat: inainte de a finaliza comanda, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile din pagina Termeni și Conditii, intrucat reprezinta clauzele unui contract la distanta. Prin plasarea comenzii, va dati acordul pentru respectarea acestor clauze. Va multumim!