De 15 ani impreuna!

Macdonald and Taylor

Macdonald and Taylor a fost fondat in 1930, initial ca producator de vata. Dupa multi ani de experienta, acestia s-au specializat in fabricarea produselor pentru ingrijirea personala si imbracaminte de protectie.

Macdonald and Taylor ofera o selectie de produse, pentru consumatori si profesionisti, toate realizate la cea mai inalta calitate si din cele mai pure materiale. Produsele sunt certificate de catre cele mai recunoscute organizatii, ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai blande si sigure produse. Simply Gentle a fost prima gama de produse din bumbac care a obtinut certificarea Soil Association in Marea Britanie.

Produsele Macdonald and Taylor sunt alegerea perfecta, deoarece sunt fabricate din bumbac 100% si sunt biodegradabile. Aceste produse isi datoreaza delicatetea materialului brut selectat cu grija. Produsele sunt potrivite pentru ingrijirea pielii, pentru copii si pentru uz casnic.

 

Macdonald& Taylor ofera o gama de produse naturale si organice de inalta calitate care nu contin ingrediente daunatoare pielii sau conservanti. Produsele nu sunt testate pe animale si sunt 100% biodegradabile.

(0)
0

Dischete demachiante din bumbac organic, 100 buc - Macdonald...

Pret
18.00 Lei
(0)
0

Betisoare urechi din bumbac organic, 200 buc - Macdonald Taylor...

Pret
16.01 Lei
(0)
0

Servetele demachiante 3-in-1 din bumbac organic, 25 buc - Macdonald...

Pret
23.00 Lei
(0)
0

Betisoare de urechi din bumbac organic pentru bebelusi, 72 buc...

Pret
16.99 Lei
Stoc 0
(0)
0

Dischete demachiante umede cu aloe vera, 30 buc - Macdonald...

Pret
25.00 Lei