De 15 ani impreuna!

Termeni & conditii

termeni & conditii

1.      DEFINITII SI TERMENI

Prova.ro – este denumirea comerciala a S.C. ORGANIC TERRA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bdul, Iuliu Maniu 7, Sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/20291/2008, cod unic de inregistrare fiscala RO24823799.

Vanzator – Prova.ro

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Prova (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Prova si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.prova.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Bunuri – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

 Document – prezentele Termene si Conditii.

 Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom, preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

3. PUBLICITATE

3.1. Newsletterele Prova sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Prova. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

3.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Prova in acest sens.

3.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere;

3.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

4.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate Prova isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Prova.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa echipei Prova prin formularul de contact de pe Site, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

4.2. Dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul va primi un mail care contine o factura proforma si care confirma inregistrarea comenzii pe site. Factura proforma confirma inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

4.3. Toate preturile produselor în Site sunt exprimate in RON si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii. Taxele de greutate suplimentara pentru coletele ce depasesc 1 kg vor fi calculate dupa ambalarea si cantarirea coletelor si vor fi comunicate clientilor in scris sau telefonic.

4.4. Promotiile, reducerile de pret - Toate promotiile prezente in site sunt valabile in intervale de timp precizate punctual si in limita stocului disponibil.

4.5. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 2000 RON ne rezervam dreptul sa solicitam plata in avans prin virament bancar. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 500 RON  ne rezervam dreptul sa solicitam o confirmare prin telefon ca si conditie mandatorie pentru expediere.

4.6. Clientii aflati la prima comanda pe site-ul www.prova.ro vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei. Confirmarea telefonica constituie conditie pentru expedierea coletului.

4.7. Comenzile clientilor care prezinta un istoric lipsit de bonitate prin neacceptarea/neridicarea coletelor de la Posta si firmele de curierat vor putea fi onorate numai cu plata in avans prin virament bancar.

4.8. Prova isi rezerva dreptul de a nu onora comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clientii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios.

5. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Prova, in cazul platii online;

5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. FACTURARE – PLATA

6.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.prova.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

6.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

6.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

6.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Prova, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

6.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Prova in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

6.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: echipa@prova.ro

6.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Organic Terra si nici nu vor fi stocate de catre de prova.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site.

7. REDUCERI PROMOTIONALE,  DISCOUNT DE LOIALITATE,  BONUS AFILIERE

7.1 Prova.ro rasplateste fidelitatea Clientilor sai prin intermediul Programului de Loialitate. Conditiile Programului de Loialitate sunt detaliate in Site, accesand pagina corespunzatoare (click aici). Prin Programul de Loialitate, Clientii capata statut de Client Partener sau Client Bio Member si primesc reduceri (5%, 10%) calculate procentual din valoarea facturii.

7.2 Prova. ro pune la dispozitia Clientilor un Program de Afiliere, prin care rasplateste recomandarile. Conditiile Programului de Afiliere sunt detaliate in Site, accesand pagina corespunzatoare (click aici). In cadrul Programul de Afiliere, Clientii sunt rasplatiti prin scaderea Bonusului de Afiliere obtinut in urma recomandarilor din factura. Bonusul de Afiliere se deduce in forma absoluta, nu procentuala, din valoarea facturilor Clientilor.

7.3. Reducerile  promotionale si campaniile pe perioada determinata se aplica cu prioritate in factura si nu se cumuleaza cu Discounturile de Loialitate si Afiliere.

7.4. Bonusul de Afiliere se cumuleaza cu Discountul de Loialitate, ordinea aplicarii fiind: prima data se scade Bonusul de Afiliere, iar la valoarea ramasa se aplica Discountul de Lolialitate. Bonusul de Afiliere se scade din valoarea comenzii cu prioritate pentru produsele care nu se afla in campanii de reduceri sau alte promotii.

7.5. Discounturile de Loialitate (Partener, Bio Member) sunt permanente si se aplica doar la produsele care nu intra in campanii de reduceri sau alte promotii, si numai dupa scaderea Bonusului de Afiliere (atunci cand acesta exista).

8. SESIZARI, RECLAMATII

8.1 Orice sesizare cu privire la neconformitatea produselor se face in scris, in maxim 48h de la primirea coletului, pe adresa de e-mail echipa [at] prova.ro. Sesizarile ulterioare nu mai pot fi luate in calcul.

8.2 Orice sesizare legata de erori de procesare (ex: lipsa produs din colet, produs expediat gresit, cantitate gresita, gramaj gresit, erori facturare s.a) se trimite in scris pe adresa de e-mail echipa [at] prova.ro in maxim 48h de la primirea coletului.

8.3 Toate sesizarile scrise vor primi un raspuns tot in scris. Termenul de solutionare este diferit de la o situatia la alta, in functie de verificarile necesare si poate fi de la 24h pana la 14 zile lucratoare. Desigur, facem eforturi sa raspundem tuturor sesizarilor in 24h, insa in unele situatii, cand depindem de verificari si raspunsuri de la partenerii din lantul de distributie, acest lucru nu este posibil.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

9.1. Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, pe e-mail, la adresa echipa@prova.ro sau prin posta, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.    

9.2.Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

9.3. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);

2) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);

Astfel, produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, daca acesta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte si toate documentele originale care le-au insotit (ex: instructiunile de utilizare).

9.4. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile (art.14, alin.1).

9.5. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

9.6. Conform legii, Organic Terra Srl va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de Client.

10. RASPUNDERE

10.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

10.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

10.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

10.4. Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

10.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Prova.ro, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 11. DECLINAREA RESPONSABILITATII

11.1. Deteriorarea coletelor in timpul transportului: Daca la primirea coletului prin curierat rapid Cumparatorul observa orice deteriorare a ambalajului (cutia uda, turtita, rupta, banda adeziva dezlipita si/sau orice alte semne de deteriorare), Cumparatorul are obligatia de a refuza primirea coletului concomitent cu solicitarea intocmirii unui proces verbal de deteriorare, de catre Agentul Curier. Acceptatea coletului deteriorat fara proces verbal anuleaza posibilitatea unei reclamatii ulterioare catre firma de curierat si atrage dupa sine imposibilitatea despagubirii. 

11.2. Descrierea si proprietatile produselor (Specificatii): Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietățile, recomandarile și metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri Web de referință pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc în mod regulat și au fost confirmate de mai multe observații în cercurile științifice. Aceste date sunt furnizate în scop informativ, ele nu constituie informații medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea Prova. Pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane etc in scopuri terapeutice, consultati un medic!

11.3.  In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Organic Terra Srl nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dvs legale.

11.4. Pozele produselor: Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini - datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.

11.5. Produsele de machiaj: Pozele produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania si nu sunt prelucrate sau denaturate de catre echipa prova.ro. Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini -va rugam sa tineti cont ca nuantele si caracteristicile pot fi diferite in realitate, depinzand si  de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra.Consultantii nostri va pot fi de ajutor in alegerea produselor de machiaj potrivite pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne intrebati!

11.6. Parfumurile: Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. Toate parfumurile prezinta descrieri detaliate ale aromelor utilizate in compozitie si ale notelor de baza, mijloc si varf. Pentru ca stim ca este dificil sa alegi un parfum fara sa-l mirosi, pentru o parte din produse punem la dispozitie mostre care se pot achizitiona sau testere la showroom-ul nostru.Consultantii nostri va pot fi de ajutor in alegerea produselor  potrivite pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne intrebati!

12. REVIEW-URI PRODUSE

Opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi! Ne puteti spune parerea despre produsele comandate folosind campul "Comentarii" din pagina fiecarui produs pe www.prova.ro. Pentru a asigura utilizatorilor site-ului informatii cu un continut ridicat de relevanta, va rugam sa va exprimati opiniile exclusiv pentru produsele cumparate din magazinul www.prova.ro si folosite de dumneavoastra. Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de useri care nu au comandat produsele de pe site-ul www.prova.ro, care nu contin o recenzie sau informatii relevante referitoare la produs, cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care fac referire la alte produse decat cel in cauza, fiind lipsite de relevanta.

13. SIGURANTA DATELOR PERSONALE

Organic Terra Srl este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 28785.

Prova.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ORGANIC TERRA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare, facturare si livrare comenzi online.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la echipa@prova.ro .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

14. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

14.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Prova, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

14.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Prova, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Prova asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Prova.

15. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului

16. FORTA MAJORA

16.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

17. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Prova si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.