De 15 ani impreuna!

Despre noi

Organik devine Prova
Organik a luat naștere acum 10 ani, fiind unul din primele magazine online de cosmetice bio din România. Un proiect mic la început, demarat de o familie de tineri antreprenori - începători, cu un portofoliu de 20 de produse importate direct din Germania,
Organik își propunea să ofere o alternativa mai sănătoasă la produsele de îngrijire convenționale și să atragă atenția asupra modului în care alegerile noastre de consum ne pot afecta starea de bine.            
De la an la an, comunitatea de oameni creată în jurul acestei idei de viață sănătoasă a crescut și odată cu ea, proiectul nostru a luat amploare,
Organik.ro devenind unul dintre cele mai cunoscute magazine de cosmetice organice din România, cu o gamă vastă de peste 4000 de produse aflate în stoc permanent.  

Ce se schimbă?   
         
În primul rând, se schimba numele:
Organik devine Prova. Iar www.organik.ro se transformă în www.prova.ro. În al doilea rând, se schimbă magazinul online - noua platformă, cu un aspect aerisit și intuitiv, cu funcții de filtrare și căutare avansate, aducând o experiență de cumpărare îmbunătățită.            
În al treilea rând, se modifică profilul magazinului și portofoliul de produse, făcând tranziția de la un magazin de cosmetice la unul care oferă toate produsele necesare unui stil de viață sănătos, incluzând alimente și suplimente, produse pentru casă sau gradină etc.            
În al patrulea rând, am deschis un magazin fizic, cu cea mai mare suprafață alocată cosmeticelor bio dintre toate magazinele de profil, singurul loc în care găsești display-uri profesionale de machiaj dotate cu testere pentru toate produsele din gamă. Alimentele și suplimentele bio, în proces permanent de extindere a gamei, sunt și ele prezente în magazin. Dacă vrei sa participi la evenimentul de lansare, citește în continuare!  

De ce Prova?     
       
Originea numelui se afla in latinescul proba /probatum și înseamnă a găsi lucrul bun, a încerca, a examina, a recunoaște valoarea unui lucru - adică exact de facem noi de peste 10 ani! Mergem la târguri, citim articole, căutăm furnizori, studiem liste de ingrediente, examinăm certificări, testăm produse și, într-un final, alegem. Alegem ce este mai bun pentru tine, dupa ce am testat pe noi.            

Pentru persoanele ca tine, care aleg un stil de viață sănătos, suntem brandul care le ajută să-și protejeze starea de bine, oferindu-le un portofoliu complet de produse bio și organice (de la produse de îngrijire, la produse cosmetice și alimente). Noi suntem primul strat de protecție pentru starea ta de bine; așa am fost tot timpul, iar noul nostru nume vorbește simplu și onest despre această identitate a noastră.  

Ce nu se schimbă?      
      
Nimic din cele importante: Oamenii și Principiile. Suntem tot noi, Bianca și Silviu, Ana, Georgiana, Andreea, Loredana și Claudiu, motivați în continuare de transparență și entuziasm și de dorința de a face lucrurile bine.            
Nimic din lucrurile despre care ne-ai vorbit și pe care ne-ai marturisit că le apreciezi la noi nu se schimbă: preocuparea constantă pentru diversificarea gamei, promptitudinea livrărilor, comunicarea permanentă, atitudinea deschisă și prietenoasă, seriozitatea cu care îți tratăm întrebările sau nemulțumirile și transparența cu care îti oferim informațiile.            
Nu se schimbă nici lucrurile care ne-au făcut să fim diferiți și să te recompensăm pentru că ne alegi de fiecare dată: programele de Loialitate și de Afiliere au rămas așa cum le știi, iar bonusurile și discounturile îți vor completa experiența și de acum înainte, atât în magazinul online, cât și în cel fizic. Ca să ne aliniem totuși la noul brand, avem mici modificări în denumiri: clientul Partener devine "Believer", iar clientul Bio Member devine "Entuziast".            

Rămânem NOI, rămânem PROVA - iar asta înseamnă:

#1 Transparență 

Credem că lucrurile clare, sincere și directe sunt cele care câștigă încrederea.

#2 Entuziasm 

Credem că bucuria și pofta de viață sunt molipsitoare atunci când iubești ceea ce faci.

#3 Etalon

Suntem severi cu noi și cu ceea ce facem pentru că doar așa putem oferi siguranță clienților noștri.

#4 Actuali / Ancorați în prezent 

Suntem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jur și în viața clienților noștri, pentru a le asigura protecția holistică pe care o caută.