De 15 ani impreuna!

Cine sunteți voi?

Poate ne cunoști deja sub numele de Organik.ro, așa cum am funcționat timp de 10 ani. Daca da, nu mai avem nevoie de alte prezentări, suntem prieteni vechi.

Daca nu ne-am întâlnit încă, Prova (fost Organik) este un business de familie, început acum un deceniu, după nașterea primului nostru copil - moment care a venit la pachet cu responsabilități și cu conștientizarea sentimentului că trebui să fim mult mai atenți și mai informați în alegerile pe care le facem. Totul a început din dorința de a-i oferi puiului de om un start bun în viață, de a-l îngriji cu cele mai curate produse și de a-i asigura un mediu sănătos.

Am început cu un blog de mamică BIO, pentru ca simțeam nevoia să împărtășim cu cei interesați de viața sănătoasă multitudinea de informații și întreaga lume ce ni se deschidea la picioare dintr-o dată, când am început să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă, prin ochelarii de părinți  conștienți.

Și pentru că piața de produse bio din România anului 2008 era abia la început, cu foarte puține opțiuni, lucrurile s-au legat firesc și am deschis un mic magazin online, cu  (doar) câteva zeci de produse importate din Germania, care funcționa într-un apartament din București.

De la lansarea din 2009 și până acum a fost o călătorie frumoasă, în care ne-am înconjurat de oameni dragi, iar comunitatea din jurul ideii de viața sănătoasă pe o planetă sănătoasa a crescut o dată cu noi. De la o "echipa" formată dintr-o mamică preocupată am ajuns la un "echipaj" format din 7 mateloți entuziaști: Bianca, Silviu, Ana, Andreea, Georgiana, Loredana și Claudiu.

De ce v-ați schimbat numele în Prova? Ați fost cumpărați?

Nu am fost cumpărați, dar am simțit nevoia unei schimbări, pentru că și noi am evoluat. Originea numelui se afla in latinescul proba /probatum și înseamnă a găsi lucrul bun, a încerca, a examina, a recunoaște valoarea unui lucru - adică exact de facem noi de peste 10 ani! Mergem la târguri, citim articole, căutăm furnizori, studiem liste de ingrediente, examinăm certificări, testăm produse și, într-un final, alegem. Alegem ce este mai bun pentru tine, dupa ce am testat pe noi.       
Pentru persoanele ca tine, care aleg un stil de viață sănătos, suntem brandul care le ajută să-și protejeze starea de bine, oferindu-le un portofoliu complet de produse bio și organice (de la produse de îngrijire, la produse cosmetice și alimente). Noi suntem primul strat de protecție pentru starea ta de bine; așa am fost tot timpul, iar noul nostru nume vorbește simplu și onest despre această identitate a noastră.  

Ce înseamnă Client Entuziast și Believer?

Înseamnă că suntem recunoscători pentru comunitatea din jurul nostru și încercăm să dăm înapoi. De aceea am creat programele de Loialitate și Afiliere, unice pe piața online din România prin beneficiile oferite clienților care comandă și care ne recomandă.
Beneficiile oferite sunt consistente și generoase, reducerile sunt pe viață, iar criteriile de eligibilitate sunt ușor de îndeplinit. La noi nu trebuie să comanzi de zeci de mii de lei ca să fii recunoscut drept un client fidel; iar o dată ce ai primit o reducere, o păstrezi pentru totdeauna, fără să te trecem lunar prin noi criterii de calificare; procentele de reduceri sunt semnificative, iar bonusurile oferite dacă ne recomanzi te vor suprinde plăcut.

Programul de loialitate este detaliat aici.

Detalii despre programul de afiliere găsești aici.