LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Istoria produselor si a renumelui Dr. Konopka


1931


Dr. Konopka deschide o mică farmacie în suburbiile din Tallinn.
El ia decizia de a-și dedica timpul pentru studierea plantelor și a proprietatilor acestora și de a isi folosi cunostintele pentru prepararea produselor vândute în farmacie.



1932

Dr. Konopka creează o cremă cu un efect de vindecare a rănilor.
Această cremă conține extracte de 48 ierburi valoroase. Cumpărătorii sunt impresionați de efectul instantaneu al cremei și o numesc "crema miraculoasa Dr. Konopka".


1935

Dr. Konopka dezvoltă unul din primele sapunuri antibacteriene. Pe bază de acetat de aluminiu, săpunul devine atât de popular încât medicul începe să îl vândă și în orașele vecine .

1936

Dr. Konopka începe lucrul la gama pentru frumusețea corpului și a părului.
Toate produsele noi sunt încercate de către soția medicului, un client frumos și incredibil de solicitant. Produsele de frumusețe ajung pe rafturile farmaciilor numai după ce li se confirmă gradul de cea mai înaltă calitate.

Medicul a dezvoltat mai mult de 150 de uleiuri pentru păr. Cele mai de succes uleiuri sunt № 52 și № 37.

Ulei № 52 – ulei regenerant pentru par, hrănește și protejează părul uscat, deteriorat, restabilește sănătatea și stralucirea.

Oil № 37 - o reteta creata pentru a combate matreata, calmeaza scalpul sensibil si confera parului un aspect sanatos. Aceste uleiuri devin ulterior parte din sampoanele sale unice de păr.

 

1938


Dr. Konopka, pe propria cheltuială, tiparaste în editie foarte limita o carte despre retetele sale de frumusete.


2013

Compania Eurobiolab decide să refacă rețetele de frumusețe ale doctorului Konopka.
Combinându-le cu tehnologiile moderne si după trei ani de muncă grea, produsele cosmetice ale Dr. Konopka pentru piele și păr au fost lansate în Europa și în întreaga lume.


Vezi aici toate produsele Dr. Konopka

Foloseste MAJUSCULE