De 15 ani impreuna!

Conditii afiliere

Pentru a facilita utilizarea programului nostru de recomandari, am simplificat procesul de afiliere. Un scurt tutorial poate fi citit aici

Acum, in pagina fiecarui produs gasesti optiunea "Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?" chiar sub butonul de adaugare in cos.
Poti introduce direct adresele de email ale prietenilor carora le recomanzi acel produs.
Acestia primesc recomandarea ta pe e-mail, impreuna cu 10% reducere la prima comanda, daca se inregistreaza folosind linkul unic din continutul mesajului.
Tu castigi 10% bonus pe viata din valoarea comenzilor primite in urma recomandarilor directe, plus 5% din valoarea comenzilor primite in urma recomandarilor indirecte.Foloseste linkul pe social media, messenger, email, bloguri, forumuri sau pe siteul tau.
  

Ce poti face cu acest bonus? Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare. Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract simplu poti alege sa iti viram in contul bancar jumatate din valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 400 lei.

Cum functioneaza programul de referinte (afiliere): In contul tau de client sectiunea Loialitate-Afiliere vei gasi un cod unic. Oricine il acceseaza va fi directionat catre www.prova.ro in sectiunea de inregistrare. Odata inregistrat va beneficia de 10% reducere la prima comanda  si iti va genera 10% din valoarea comenzilor in contul tau.

Cum poti trimite invitatiile de afiliere si cei 10% reducere la prima comanda?

1   Prin e-mail. In sectiunea Contul meu - Afiliere, doar introduci adresa de e-mail a persoanei pe care vrei sa o inviti sa faca cumparaturi de pe Prova si in mod automat vei trimite o invitatie standard.

2   Poti trimite link-ul unic pe Facebook, messenger, forumuri, e-mailuri personale, bloguri, practic prin orice canal web. Oricine il acceseaza se poate inregistra ca afiliat direct al tau si iti va genera castig de fiecare data cand comanda.

3   Ai un blog sau un site? Prin publicarea unui baner care contine codul unic, oricine il acceseaza va fi redirectionat in pagina de inscriere. Codurile pentru cele mai uzuale marimi de bannere le gasesti in Contul meu sectiunea Loialitate-Afiliere

OFERA REDUCERE DE 10% SI CASTIGI 10% Programul de referinte (afiliere) nu se termina aici Daca si afiliatii tai directi (cei care s-au inscris in urma invitatiei tale) vor invita la randul lor persoanele din cercul lor, automat tu castigi INCA 5 % din valoarea comenzilor afiliatilor indirecti (cei care s-au inscris in urma invitatiilor primite de la afiliatii tai directi).

Fa-ti un calcul: la o comanda medie de 180 de lei castigi 18 lei cu minim de efort. Bonusul de afiliere incasat se afiseaza in contul tau. Poti sa il folosesti oricand in termen de 60 zile de la  inregistrarea lui contul tau. Programul de referinte (afiliere) se supune unor termeni si conditii. Participarea ta implica acordul cu Termenii si conditiile programului.

Intrebari frecvente la care incercam sa iti raspundem:

De ce magazinul Prova ofera un program de recompensare? Apreciem recomandarile celor care au folosit produsele comercializate de noi iar prin programul de afliliere dorim sa le multumim clientelor oferind un procent consistent din vanzarile obtinute la recomanarea acestora. Prin procentul de reducere oferit la o noua inscriere din recomandare, dorim sa oferim o motivatie pentru a alege o viata mai sanatoasa si de a te lasa  sa iti convingi prietenii  ca se afla in fata unor produse deosebite.

Programul de afiliere Prova este de fapt un MLM Programul nostru de afiliere este un program de recompensare cu diferente fundamentale fata de un sistem de vanzari MLM:

  1. Prova comercializeaza o gama larga de produse cosmetice bio de la producatori mondiali de prestigiu, produse pe care le poti gasi in cele mai mari magazine online sau farmacii din tara si din strainatate. Nu este un program de vanzari directe al unui brand .
  2. Nu platesti nimic ca sa te inscrii pe site-ul nostru
  3. Nu esti obligat(a) sa cumperi ceva ca sa ne recomanzi
  4. Nu esti obligat(a) sa generezi un volum minim de vanzari
  5. Nu vei fi hartuit(a) de telefoane
  6. Noi nu iti vorbim de nivele ierarhice complexe, conditii complicate sau bani si la ce sume astronomice poti ajunge vanzand produsele Prova.ro. Clientele noastre ne recomanda pentru CALITATEA PRODUSELOR SI A SERVICIILOR fara castig. Daca si tu esti multumita de produsele noastre, poti sa ne recomanzi pur si simplu si noi te recompensam proportional cu valoarea comenzilor primite prin intermediul tau.
  7. Nu iti propunem o afacere, iti oferim un castig rezonabil cu un minim de efort. Oricum iti place sa vorbesti despre cosmetice si produse de infrumusetare. Vorbeste si despre noi.

Bonusul se incaseaza din buzunarul prietenilor/prietenelor mele?

Bonusul provine din bugetul alocat promovarii. Cu ajutorul tau eliminam publicitatea conventionala adresandu-ne astfel persoanelor interesate de produsele bio si de o viata sanatoasa, iar acest castig ti-l oferim tie.

Cum se calculeaza bonusul?

Bonusul este calculat automat de catre sistemul informatic  pe care il detinem, iar procentul care iti revine se calculeaza la valoarea cosului (cu toate celelalte reduceri aplicate: Fidelitate, Promotii) fara taxele de transport. Bonusul se posteaza in contul tau in momentul in care comanda a fost finalizata (valoarea comenzii a fost incasata) In cazul Postei Romane, rambursurile se contorizeaza lunar.

Cum vad bonusul incasat ?

Primesti un e-mail de notificare ori de cate ori se inregistreaza un afliliat nou si ori de cate ori se posteaza un bonus in contul tau.Informatia este disponibila in Contul tau de pe www.prova.ro

Cum pot folosi bonusul?

Daca vrei sa il folosesti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi  trebuie doar sa bifezi optiunea : "foloseste bonusul de afiliere" din cosul de cumparaturi. Automat din valoarea produselor se va scadea bonusul disponibil. Daca esti persoana juridica sau PFA si valoarea bonusului disponibil este mai mare de 400 lei, trimite-ne o cerere de decont pe e-mail la afiliere{at}prova{ro}ro si noi iti vom indica valoarea pe care trebuie sa ne-o facturezi in baza contractului semnat de Prestari Servicii PJ. Suma atribuita afiliatului reprezinta 50% din valoarea bonusului disponibil iar suma integrala va fi debitatá din contul afiliatului la momentul cererii. Cuantumul de 50% din valoarea totala a bonusului acumulat va fi platita prin virament bancar in maxim 7 zile de la primirea cererii de decont, suma continand TVA .

 

Cand se anuleaza un bonus?

Nu anulam bonusuri. Sunt cateva situatii in care nu oferim bonus:

  1. Partenerilor prova.ro (PF si PJ) care beneficiaza de plafoane de reducere pentru distributie
  2. Nu oferim bonus pentru comenzile nefinalizate sau returnate
  3. Bonusurile incasate si nefolosite expira in termen de 60 zile de la postarea acestora in contul tau

Pot recomanda Prova.ro oricui , am o limita de afiliati?

Poti recomanda magazinul nostrum oricui doresti, insa iti recomandam sa alegi doar acele persone pe care le cunosti si carora le-ai povestit despre produsele noastre. Nu incurajam SPAM-ul.

Am o limita de persoane pe care ii pot invita?

Nu exista o limita de afiliati directi si indirecti si nici limita a sumei ce poate fi incasata.

Nu pot trimite invitatii de afiliere catre anumite adrese de e-mail.

Nu poti trimite invitatii de afiliere utilizatorilor deja inregistrati, sistemul te va notifica la trimiterea e-mailului daca respectiva adresa figureaza in baza noastra de date.

Cum postez codul bannerului in site-ul/blogul meu?

Depinde  de plaforma folosita. Cele mai multe platforme de blogging au un "widget"  simplu denumit "Text" in care poti copia codul bannerului.De asemenea, urmareste tutorialele pentru introducerea elementelor de tip HTML. Daca ai un site realizat de o firma de webdesign , poti trimite solicitarea catre echipa care a realizat site-ul.

Poate Prova sa imi inchida contul de utilizator?

Da, prova.ro isi rezerva dreptul sa dezactiveze un cont pentru mai multe motive dintre care mentionam:

1. Spamul. Promovarea fortata sau SPAM-ul este strict interzis. Orice cont pentru care primim cel mult 3 reclamatii va fi dezactivat fara o notificare prealabila. Bonusul acumulat va fi anulat si nu va mai putea fi folosit.

2. Inregistrare de utilizatori fictivi

3.Comportament si achizitii frauduloase

4.Orice alta situatie prin care ni se aduc prejudicii materiale si de imagine 

acum ca ai aflat de programul nostru vezi si 

Detaliile si termenii programului de Afiliere (referinte)

I.      Programul de afiliere este disponibil oricarui vizitator sau client persoana fizica a magazinului prova.ro;

II.     Programul de Afiliere Prova permite acumularea in contul tau de cumparaturi a unui procent semnificativ din comenzile clientilor inregistrati la recomandarea ta;

III.    Invitatiile de afiliere se trimit pe e-mail in mod automat din sectiunea : Afiliere din contul tau prova.ro;

IV.     Pentru a putea trimite invitatii prietenelor tale trebuie sa fii inregistrat. Sectiunea de inscriere poate fi accesata aici;

V.      In sectiunea Contul Meu - tabul Afiliere vei putea vedea care din prietenele tale s-au inregistrat si ce bonusuri de afiliere ai acumulat pe baza comenzilor lor;

VI.     Acumulezi bonus pe baza comenzilor afiliatilor directi, de gradul I (cei catre care ai trimis in mod direct invitatia) dar si din  comenzile afiliatilor indirecti, de gradul II (subordonatii afiliatilor tai);

VII.    Nu poti trimite invitatii de afiliere pe adresele de e-mail ale utilizatorilor deja inregistrati pe prova.ro;

VIII.   In lista ta de afiliati vor fi vizibile doar adresele de e-mail ale afiliatilor directi (Nivel 1);

IX.     Afiliatii indirecti (Nivel 2) vor fi denumiti generic Afiliati II si in contul tau vor fi afisate doar sumele acumulate din comenzile acestora;

X.      Castigi bonus 10% din totalul comenzilor Afiliatilor de Nivel 1 si 5% din totalul comenzilor Afiliatilor de Nivel 2;

XI.     Bonusul acumulat se scade primul din comenzile tale, urmat de toate celelalte promotii sau discounturi existente la momentul comenzii tale;

XII.    Bonusul acumulat se poate folosi numai la comenzile plasate in magazinul prova.ro;

XIII.   Bonusul acumulat este valabil doua luni de la data inregistrarii sumei in contul tau;

XIV.    In cazul in care Bonusul disponibil nu este consumat in intervalul de valabilitate, acesta se pierde;

XV.     Bonusul acumulat se poate folosi la comenzile ce contin produse aflate pe stoc la momentul comenzii;

XVI.    In orice moment poti verifica valoarea Bonusul Acumulat, Bonusul Consumat si Bonusul Disponibil in sectiunea Contul meu- Afiliati;

XVII.   Pentru fiecare comanda ai optiunea de folosire a Bonusului Disponibil direct din cosul de cumparaturi;

XVIII.  Trimiterea invitatiilor e-mail prin intermediul programului de afiliere inseamna intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor programului de Afiliere & Loialitate;

XIX.    Prin introducerea unei adrese de e-mail din formularul de Afiliere va fi generat automat un mesaj electronic cu invitatia ta catre respectiva adresa de e-mail. Magazinul prova.ro nu se face responsabil de invitatiile eronate sau abuzive si de aceea va furniza invitatului doar Numele si Prenumele tau pentru a evita situatiile conflictuale. Deasemenea va fi solicitata introducerea manuala a unui cod inainte de generarea invitatiei. Odata cu inregistrarea unui afiliat direct vei primi in mod automat mesaje de notificare pe e-mail cu detaliile soldului Bonusului acumulat si a invitatiilor tale acceptate;

XX.     Anularea notificarilor implica stergerea contului de client si implicit iesirea din programul de afiliere dar si pierderea bonusurilor acumulate;

XXI.    Textul invitatiei de afiliere poate fi consultat aici : {prenume} {nume} ti-a oferit o REDUCERE la prima comanda la www.prova.ro Prova.ro distribuie si comercializeaza uleiuri vegetale si unturi cosmetice 100% naturale dar si cea mai mare gama de produse cosmetice bio, produse de ingrijire si curatenie ecologice, toate la cel mai mic pret din Romania.

REDUCEREA se aplica doar daca te inregistrezi folosind urmatorul link: {link} Spor la cumparaturi, 
{prenume} {nume}
Viziteaza sectiunea detalii-afiliere pentru detaliile programului de marketing afiliat www.prova.ro

XXIII.  Vei fi notificat pe e-mail atunci cand balanta Bonusului Cumulat si Disponibil se crediteaza prin comanda afiliatilor tai;

XXIV.   Poti sterge din contul tau un afiliat de Nivel I dar astfel stopezi posibilitate acumularii de Bonus de Afiliere de la respectivul afiliat de Nivel I dar si de la afiliatii de Nivel II subordonati afiliatului sters. Nu vei mai putea genera re-trimiterea unei  invitatii catre afiliatul sters;

XXV.    Bonusul de afiliere se inregistreaza la finalizarea comenzii afiliatului. (la incasarea valorii comenzii in contul prova.ro);

XXVI.   Factura emisa pentru comenzile tale va contine o sectiune unde vei putea consulta valoarea Bonusului Utilizat si Bonusul Disponibil .

XXVII.  Afiliatele beneficiaza de 5% reducere din valoarea primei comenzi (fara taxele de transport) daca mentioneaza in campul comentarii numele sau adresa de e-mail a persoanei de la care a primit invitatia de afiliere  

XXVIII.  Termenii si conditiile programului de afiliere se pot modifica fara o notificare prealabila.

Mult succes si la cat mai mult BONUS