De 15 ani impreuna!

Badger

Badger este o companie mica, detinuta si adiministrata de o familie din Gilsum, New Hampshire.

Acestia au amestecat cele mai bune extracte din plante organice, ceara de albine, ulei de masline si ulei de ricin, pentru a crea cele mai sigure si eficiente produse - care sa calmeze si sa vindece, sa protejeze si sa trateze.

Produse Badger recomandate:

"Lucram din greu, ne distram si incurajam onestitatea, respectul si integritatea in tot ceea ce facem."

Compania a fost infiintata in anul 1995 de Bill White, un dulgher obisnuit sa lucreze in iernile reci din New Hampshire, care se confrunta cu problema mainilor uscate si crapate, afectate de vreme si de munca grea - astfel a aparut primul balsam intensiv dedicat ingrijirii mainilor.

Compania a crescut de atunci si a ajuns la peste 100 de produse si 80 de angajati, iar Badger Bill continua sa fie CEO-ul, impreuna cu sotia sa Katie si cele doua fiice, Emily si Rebecca.

"Folosim numai ingrediente care se incadreaza in standardele noastre riguroase, provenite din agricultura ecologica si cu un grad minim de procesare. De exemplu, uleiul de masline pe care il folosim in majoritatea produselor noastre vine din sudul Spaniei si este extrem de gustos."

 

Si uleiul esential de trandafiri este din Bulgaria, din petale alese chiar in aceeasi zi.  Este nevoie de 5 tone de petale de trandafiri pentru a face un litru din acest ulei pretios. O echipa prietenoasa formuleaza, fabrica si distribuie produsele noastre in toata lumea. Lucram din greu pentru a mentine o afacere in comunitate, cu principii sociale etice si caritabile. Exista trei ingrediente cheie care se afla in toate balsamurile Badger: uleiul de masline, uleiul de ricin si ceara de albine. Fiecare ingredient pe care il folosim este cultivat si procesat cu cel mai inalt grad de respect pentru protejarea mediului, a lucratorilor si a proprietatilor naturale ale plantelor.

Stoc 0
(1)
0

Balsam de buze organic fara miros - Badger

Pret
35.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Balsam de buze organic Vanilla Madagascar - Badger

Pret
35.00 Lei