De 15 ani impreuna!

DETOX ORGANICS

Colectia DETOX ORGANICS Kamchatka certificata organic, bazată pe ingrediente naturale precum argila albă, cenușă vulcanică, cărbune de bambus, sare de mare si plante nordice, curăță în profunzime pielea și părul, detoxifiaza pielea, uniformizează tonul pielii și conferă fermitate și elasticitate.

Gama este certificată ECOCERT Cosmos Organic și fiecare produs are certificat Vegan.

Certificarea Vegan

Societatea Vegan a fost înființat în noiembrie 1944 de un grup de vegetarieni condus de Elsie Shrigley și Donald Watson. În prezent, Societatea Vegană este una dintre cele mai respectate și influente societăți vegane din lume. Ideea sa principală este excluderea oricărei violențe asupra lumii animale. În primul rând, consumul oricăror produse de origine animală în alimente, utilizarea animalelor pentru teste în industriile medicale și cosmetice, utilizarea OMG-urilor din gene animale. Sign Vegan (un Vegan) poate fi folosit de producătorii din întreaga lume pentru a-și determina produsele ca fiind vegani. Astfel de companii plătesc o taxă anuală de membru Vegan Society. Taxele de membru vor fi destinate carității.

Cerințe pentru produsele cosmetice certificate:

1. Interzicerea utilizării oricăror produse sau componente de origine animală pentru producția de produse cosmetice. În compoziția cosmetică nu ar trebui să fie incluse nici măcar laptele și mierea.

2. Inadmisibilitatea efectuării de experiențe asupra animalelor în testarea produselor cosmetice sau a componentelor acestora la inițiativa producătorului, în numele acestuia sau a altor persoane aflate sub controlul producătorului.

3. Este interzisă utilizarea oricărui OMG, care include genele animalelor.

Standardul de Certificare COSMOS

În iulie 2010 a fost formată o asociație internațională necomercială COS-MOS-standard AISBL, formată de organizațiile europene de certificare BDIH (Germania), ECOCERT și COSMEBIO (Franța), ICEA (Italia) și Soil Association (Marea Britanie). Această asociație a dezvoltat un standard internațional de cosmetice naturale și organice standard COSMOS; îmbină schemele europene de certificare într-un singur standard. Acesta este un standard de calitate exigent pentru produsele cosmetice organice și naturale din Europa. Pe lângă principiile de bază ale COSMOS, este important nu doar modul în care a fost obținut produsul, ci și modul în care se va biodegrada. Dacă au fost utilizate organisme sau produse modificate genetic în timpul obținerii ingredientelor, acestea nu pot fi certificate sau aprobate de COSMOS.

 

Cosmos Organic - 95% din ingrediente trebuie să fie naturale. Nu mai puțin de 20% ar trebui să fie organice pentru produsele leave-in și nu mai puțin de 10% pentru produsele care se clatesc

Produse DETOX ORGANICS recomandate:

-30%
(0)
0

Masca neagra si scrub 2-in-1 cu extract de mesteacan, 75ml -...

Pret
13.96 Lei
19.94 Lei
(0)
0

Serum sigilant pentru stralucirea parului, 75ml - DETOX ORGANICS...

Pret
19.44 Lei
(0)
0

Gel de curatare a scalpului inainte de samponare, 75ml - DETOX...

Pret
19.94 Lei
-25%
(0)
0

Sapun negru purifiant matifiant pentru ten cu cenusa vulcanica,...

Pret
22.50 Lei
30.00 Lei
-25%
(0)
0

Spuma demachianta bio cu argila alba si extract de afin, 160ml...

Pret
24.75 Lei
33.00 Lei
-25%
(0)
0

Spray lotiune de corp cu zmeur arctic, 170ml - DETOX ORGANICS...

Pret
22.50 Lei
30.00 Lei
(0)
0

Gel de noapte pentru intinerirea tenului, 75ml - DETOX ORGANICS...

Pret
19.44 Lei
(0)
0

Crema spumanta demachianta cu alge si menta, 75ml - DETOX ORGANICS...

Pret
19.44 Lei
(0)
0

Masca bio pentru pori dilatati cu argila alba si extract de...

Pret
30.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

CC cream anti-stress cu extract de nalba si fructe nordice,...

Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Apa micelara neagra cu afin si mesteacan, 170ml - DETOX ORGANICS...

Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(0)
1

BB Cream magic efect FPS15 cu musetel si argila alba, 30ml -...

Pret
33.00 Lei