De 15 ani impreuna!

LOGONA

LOGONA, parte a concernului Logocos este o marca cu o reputatie mondiala care activeaza in domeniul industriei cosmetice naturale de peste 40 de ani. LOGONA  garanteaza cele mai inalte standarde de calitate, prin atenta monitorizare a intregului lant de productie de la extragerea ingredientelor si pana la ambalare. Produsele LOGONA sunt intr-adevar speciale datorita ingredientelor pretioase extrase din plante medicinale, fructe si flori precum: uleiurile esentiale, unturi cosmetice vegetale, ceruri si uleiuri vegetale organice dar si datorita investitiei in cercetare si imbunatatirea continua a formulelor si a gamelor.

LOGONA  utilizeaza extracte si uleiuri din plante provenite din medii controlate biologic. Compozitia acestor produse este lipsita de substante sintetice care dauneaza sanatatii si indeplineste in proportie de 100 % criteriile pentru standardele BDIH. Gama LOGONA  cuprinde un numar mare de produse, destinate ingrijirii zilnice pornind de la produse pentru igiena dentara, cosmetice, produse pentru ingrijirea si igiena parului pana la produse de machiaj bio. 

Produsele LOGONA  sunt formulate atent pentru toate tipurile de piele sau par. Testele efectuate demonstreaza calitatile si eficienta produselor LOGONA.

Produse LOGONA recomandate:

Nu sunt produse.