LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Crema de fata care sterge efectele oboselii ! Crema de noapte bio re-energizanta 5 in 1 LAVERA

100% INGREDIENTE NATURALE

Durata ideala de odihna este intre 7-8 ore / zi, iar lipsa somnului are efecte vizibile imediat: un ten palid, uscat, ridat, cearcane.

Pe parcursul noptii, celulele pielii intra intr-un proces complex de regenerare, pentru a repara daunele produse peste zi. Tenul nostru absoarbe extrem de eficient ingredientele active din creme in timpul noptii, de aceea crema de noapte este un element cheie al ingrijirii tenului.

Studiile recente au condus la modificari in textura si formularea cremelor de noapte: continutul de apa trebui sa fie mai mare decat cel de uleiuri, pentru a oferi hidratarea intensa de care au nevoie tesuturile aflate in procesul de regenerare; spre deosebire de cremele de noapte traditionale, cremele moderne nu lasa o pelicula grasa pe fata.

Crema de noapte 5 in 1 Re-energizing Sleeping Cream – Frumusetea reinstaurata peste noapte - 5 efecte, o singura crema:
  • Sprijina regenerarea celulara;
  • Revitalizeaza pielea;
  • Combate semnele de oboseala;
  • Ofera hidratare intensiva;
  • Tenul este netezit, intinerit.

Crema are o textura speciala, ce nu lasa o pelicula grasa, si o formula bazata pe un complex de ingrediente active ce actioneaza in sinergie:
  1. pentru hidratare foloseste acidul hialuronic si lecitina, care mentin pielea supla si elastica;
  2. uleiul de migdale si de masline ofera un aspect radiant si netezesc tenul;
  3. pentru a combate semnele imbatranirii, vitamina E si extractul de struguri contin antioxidanti care incetinesc procesul de degenerare celulara.

Crema de noapte 5 in 1 Re-energizing Sleeping Cream este ideala pentru femeile active, cu varsta in 35 – 49 ani,  care acorda importanta aspectului exterior si care iau masuri active pentru ingrijirea tenului.

 Comenzi telefonice  luni-vineri 10-18 :
Mobil: (+4) 0767 24 24 23  /  Tel:  0314326092  /  Tel:  0314326093
Foloseste MAJUSCULE