LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Creme de maini, creme de fata si balsamuri de buze pentru protectia impotriva frigului si vantului. Obigatorii pentru ingrijirea pielii pe perioada iernii.

Iarna poate fi necruţătoare cu părțile expuse ale corpului. Buzele si pielea mâinilor suferă cel mai mult, principalii vinovaţi fiind frigul şi deshidratarea.

Bariera naturală a pielii este un amestec de proteine si lipide ce protejează împotriva deshidratării şi ajută la regenerarea epidermei, insă in condiții de temperatură scăzută si vânt aceasta poate fi afectată, ajungându-se până la uscarea si crăparea pielii. Pentru a restabili funcțiile filmului hidrolipidic cât și pentru întarirea rezistenței pielii este obligatoriu să folosești creme hidratante faciale, balsamurile de buze si cremele de mâini, produsele care nu trebuie sa iti lipseasca din geantă în această perioadă.
 
Iată recomandările noastre de creme și balsamuri care să îți vor menține buzele si mâinile catifelate chiar și la cele mai scăzute temperaturi!
Pentru copii si bebelusi
Vino în showroom-ul din București, unde poți vedea, testa și achiziționa produsele de pe site.
Organik.ro îți răsplătește loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Organik.ro oferă cea mai mare gamă de produse cosmetice, machiaj, îngrijire, igiena, menaj și curățenie numai din ingrediente 100% naturale. Comandă acum, livrare în 24h oriunde în România!
Foloseste MAJUSCULE