LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Lichenul scleroatrofic vulvar

Iata ce spune teoria despre o afectiune extrem de suparatoare pentru care medicina moderna nu a gasit deocamdata o cauza  sau o rezolvare:

Lichenul  scleroatrofic  este o boala cronica a pielii si a mucoaselor, de origine necunoscuta, care afecteaza in principal zonele genitale. Lichenul scleroatrofic vulvar sau kraurosis al vulvei afecteaza femeia trecuta de 50 de ani si se traduce prin mancarimi vulvare, prin arsuri la mictiune si prin dureri in timpul raporturilor sexuale, aceste simptome asociindu-se cu o decolorare a vulvei, care capata o culoare alb-sidefie sau galbuie.

Am ales sa va scriu despre acest subiect in speranta ca putem ajuta la ameliorarea simptomelor prin oferirea unei solutii naturale si la indemana : crema bio Vegicor, 100% naturala, de origine vegetala, cu actiune similara cortizonului s-a dovedit pentru una din clientele noastre colacul de salvare de care avea atata nevoie.

Diana a fost cea care, epuizand solutiile, tratamentele si raspunsurile a dorit sa incerce Vegicor pentru a o trata pe mama sa si apoi a fost atat de buna incat sa impartaseasca intreaga experienta, in mod detaliat, pentru a fi de ajutor si altor persoane care sufera de aceasta boala. Iata mai jos mesajul ei, pentru care ii multumesc:

“Lichenul scleroatrofic “macina” pielea astfel incat in prezent mama nu mai are deloc labii (s-au atrofiat complet) si prin urmarea zona genitala este complet expusa inclusiv un pic din tractul urinar si mucoasa vaginala. Atunci cand merge pielea fiind extrem de uscata si de sensibila se formeaza rani mici care o ustura groaznic. Mucoasa este deasemenea inflamata, iar cand urina era extrem de neplacut. Plus o mancarime care o facea sa nu poata sta decat cu picioarele departate, in pat.
Prin urmare mama aproape ca nu se mai dadea jos din pat, iar atunci cand era nevoita sa faca un drum toate aceste simptome se amplificau groaznic.
Inainte de a incerca Vegicorul ajunsesem disperata pentru ca vedeam ca nimic nu functiona, mama nu mai facea deloc miscare si ajunsese sa nu mai poata sta nici macar in fund, pe scaun, din cauza usturimilor, pielea si mucoasa devenisera sensibile si la presiunea exercitata de corp atunci cand stai in fund….

In afara de cortizon (care oricum desi poate are efecte imediate de ameliorare in timp afecteaza si mai rau pielea) a mai incercat cateva creme, recomandate de medicul dermatolog, dar toate aveau in componenta numai ingrediente chimice…iar efectul era pe masura, pielea nu ajungea la nivelul de hidratare necesar si prin urmare era din ce in ce mai fragila. In plus fiind deja iritata si extrem de sensibila sunt convinsa ca ingredientele respective ii faceau mai mult rau decat bine, iar lichenul s-a extins.

Dupa Vegicor, dupa 2 saptamani de utilizare:

- i-a disparut usturimea deoarece pielea este foarte bine hidratata si atunci cand merge nu mai apar rani
- deasemenea mucoasa nu mai este atat de fragila si nici inflamata
- nu mai are mancarimi

- poate merge si jumatate de zi fara sa mai aibe nici un simptom suparator ceea ce mi se pare un adevarat miracol
Acum astept sa vedem ce zice dr. dermatolog cand vom merge la control. Ti-am spus ca toti doctorii care au vazut-o ne-au explicat ca nu se stie de ce apare boala si ca nu exista un tratament pentru a o vindeca. Dar faptul ca am reusit sa-i ameliorez simptomele este ceva extraordinar !

Nu stiu daca m-ar crede cineva…si eu cand citesc diverse experiente ale altor persoane am tendinta sa zic ca poate nu e chiar asa…dar acum ies la plimbare cu mama si stam prin parc 2-3 ore, mergem prin magazine, si cand ajunge acasa nu are nimic! Inainte daca ii spuneam doar sa mearga cu mine pana la supermarket (care e la doi pasi de noi) nici nu vroia sa auda…

Mi-ar pare tare bine daca prin experienta mea as putea ajuta alte persoane. Am cautat foarte mult pe internet remedii si nu am gasit nimic folositor (tratamentul medical nu a avut nici un rezultat in cazul mamei), urmatorul pas recomandat de medic era operatia (extirparea zonei in intregime) dar care nu garanteaza ca lichenul nu va apare din nou dupa.

Trebuie sa recunosc ca dupa ce am vazut efectele am o speranta secreta ca poate crema va ajuta si la regenerarea pielii atat cat se poate…
Multumesc mult de tot!”

Foloseste MAJUSCULE
Prova Echipa2019-10-17

Buna ziua, produsul nu se mai fabrica de cativa ani, a fost inlocuit de Aloe stick tratament pentru iritatii, eczeme, dermatita, Aloebase Sensitive 40ml - Bioearth COD: ABS17

Andreea2019-10-13

Doresc sa stiu ce pret are crema? Multumesc