LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Prova.ro, boutique-ul pentru mamici si bebelusi

Acesta era mesajul nostru la lansarea magazinului in 2009:

Prova.ro este un boutique online ce ofera o gama variata de cosmetice bio organice certificate pentru mame si bebelusi la preturi accesibile.

De ce cosmetice BIO si NU cosmetice conventionale:

Studiile realizate de specialisti indica faptul ca epiderma femeii absoarbe anual 2-3 kilograme de substante toxice cu potential cancerigen dar si faptul ca o femeie aplica 175 de substante chimice pe corp utilizand diverse produse cosmetice.

Ingrijirea naturala, bio organica, este benefica din punct de vedere al sanatatii, reducand nivelul toxinelor din organism si diminuand astfel riscul aparitiei diferitelor boli sau alergii. Produsele bio organice sunt recomandate unanim de medicii dermatologi si in ultima vreme incep sa fie din ce in ce mai vizibile si accesibile in piata. Lipsa de educatie si obisnuinta folosirii cosmeticelor conventionale creeaza o “dependenta” a epidermei fata de substanţele chimice continute ce se pot substitui protecţiei naturale a corpului.

Produsele comercializate pe www.prova.ro sunt compuse numai din ingrediente naturale, cea mai mare pondere provenind din agricultura ecologica, iar in procesul de productie nu au fost folosite substante chimice de sinteza sau materii prime modificate genetic.

Prova.ro ofera produse cosmetice certificate Ecocert si COSMEBIO, 100% naturale, de origine vegetala, plantele folosite fiind crescute in sol netratat chimic, fara reziduuri de pesticide.

Prova.ro este un boutique de familie. Produsele oferite catre comercializare au fost si sunt folosite de noi si de copilul nostru iar prin aceasta speram sa oferim garantia calitatii si acesibilitatii acestora.

www.prova.ro


Foloseste MAJUSCULE