LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Solutie inovatoare pentru hranirea bebelusilor: fara borcanel, lingurita si bavetica !

 Comod si rapid. Stimuleaza deprinderea autoservirii. Fara murdarire !
 Preparati in casa piureurile bebelusului si cu ajutorul pungutelor Irisana, le puteti pastra, transporta si hrani bebelusul oriunde. Cu ajutorul pungutelor, copilul isi poate afirma independenta si se poate hrani chiar si singur (sub supravegherea unui adult, desigur). 
Administrarea hranei se face comod si in conditii perfect igienice, chiar daca va aflati in parc sau la locul de joaca, pe plaja sau in masina. Pungutele au o capacitate de 177 ml si sunt recomandate pentru piureurile bebelusilor de peste 4 luni.

Caracteristici:
  • se inchid ermetic
  • sunt reutilizabile
  • se pot spala de mana sau la masina de vase 
  • pot fi folosite si pentru congelarea alimentelor
  • sunt ergonomice, hrana putand fi administrata cu o singura mana de catre parinte, sau copilul poate prelua controlul cand se simte pregatit
  • sunt practice pentru transportul piureurilor si hranirea copilului oriunde v-ati afla
  • sunt sigure, nu contin PVC, BPA (bisphenol), ftalati
Mod de utilizare:  umpleti punguta cu piure preparat in casa sau din borcanel prin partea superioara, apoi resigilati. Daca doriti sa incalziti ulterior mancarea, o puteti face la bain-marie. Nu introduceti punguta la cuptorul cu microunde! Pentru a administra hrana, desurubati dopul si apasati usor pe punguta. Se spala de mana sau la masina de spalat vase si se reutilizeaza (pentru spalatul de mana este indicat sa folositi o perie de biberoane). Cutia contine 4 pungute cu design diferit si jucaus.

 Comanda telefonic de luni pana vineri intre 10-18:00 la

Mobil: 0767242423  /  Tel:  0314326092  /  Tel:  0314326093

Acest produs inovator este disponibil si in oferta de distributie.  Daca esti persoana juridica, trimite-ne o cerere de oferta la distributie@organik.ro

Foloseste MAJUSCULE