LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Superalimente si produse alimentare Low Carb, Low Calorie + Proteina vegetala. Alege o alimentatie nutritiva
1 Comentarii
+ 1 more

Superalimente si produse alimentare Low Carb, Low Calorie + Proteina vegetala. Alege o alimentatie nutritiva

Superalimentele sunt extrem de bogate în ingrediente valoroase pentru organismul uman. Conținutul de vitamine, minerale sau antioxidanți din acest tip de produse este de câteva ori mai mare decât în ingredientele de bază. Includerea Superalimentelor în meniul tau zilnic îți consolidează imunitatea, stimulează metabolismul, aduce un aport de energie, reduce riscul de boli de inimă, diabet și susține funcționarea optimă a sistemului nervos.

Doar produsele naturale, ne-procesate, cu ingrediente valoroase și acțiune dovedită pentru sănătate, se pot califica drept Superalimente. De obicei, acestea sunt fructe și legume din diferite părți ale lumii,  ciuperci și alge cu proprietăti unice, pe care poți să le combini, adăugându-le pe cât posibil la meniul tau zilnic.

Superalimente DietSortimentul DIET-FOOD include peste 65 de produse: Superalimente, Suplimente și Produse Alimentare precum paste dietetice, produse din nucă de cocos și multe altele. Materiile prime DIET-FOOD provin din plantații organice din toată lumea și marea majoritate a produselor dietetice sunt certificate organic UE.
vezi toate produsele DIET-FOOD (69) >
Te așteptăm și in magazinul Prova  
 Luni - Vineri 09:00-19:30 | Sâmbătă: 10:00-14:00

București, Iuliu Maniu 7,  Cotroceni Business Center,
Corp C, parter (fostul complex Apaca)
LoialitateNoi chiar Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere #peviață la toate comenzile dacă ești Entuziast  sau Believer.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Foloseste MAJUSCULE