LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Tutorial machiaj roz Pink Harmony (Episodul 1)

In primavara aceasta nu puteti  trece cu vederea unul dintre cele mai in voga trenduri: ROZ!

Machiajul Pink Harmony propus de Lavera pentru acest sezon este natural si diafan, in armonie cu starea de spirit pe care o incercam in fiecare primavara. Iata cum puteti si voi sa obtineti acest look:

TEN
Fond de ten translucid iluminator Nude Effect

PASUL 1: Fluidul de machiaj Nude Effect este baza perfectă pentru acest look proaspat si jucaus: oferă cea mai bună strălucire sănătoasă fără a ascunde aspectul natural al pielii. Utilizați degetele pentru a aplica lichidul pe frunte, pomeți, puntea nasului și bărbie, și distribuiți-l în mod egal.


 

Pudra minerala compacta

PASUL 2: În etapa următoare, pentru a defini și a finaliza, pudrati zona T cu pudra minerala compacta in nuanta potrivita tenului.


PASUL 3:  aplicand putin iluminator pe pomeți, colțurile interioare ale ochilor și centrul buzelor, creati  efecte luminoase care accentueaza frumusetea. Aplicati spur si simplu cu varful degetelor iluminatorul cremos Lavera si masati pentru uniformizare.


PASUL 4: Pentru inca o nota de prospețime de primăvară, aplicați
Fardul de obraz natural in culoarea 04 Pink Harmony . Aplicati delicat pe pomeți cu o pensula de blush si uniformizati.

 OCHI

Fard de pleoape iluminator wet & dry Indian Dream 03

Creion BIO contur ochi Negru 01

PASUL 5: Aplicați fardurile de pleoape in tonuri de roz-aramiu din paleta de ochi Indian Dream pe toată pleoapa si conturati cu creionul de ochi negru. Folositi o pensula de blending pentru a finisa machiajul.

 Rimel bio 3 in 1 Butterfly Effect

PASUL 6: Țineți peria orizontal și aplicați rimelul pe gene, de la rădăcină spre vârf, folosind o mișcare de zig-zag laterală. Repetați dacă este necesar. Varful rotunjit al periei permite aplicarea rimelului cu precizie, chiar și pe genele scurte. Fibrele de mătase confera o alungire spectaculoasă a genelor.

Creion pentru sprancene Brown 01

Gel de ingrijire si definire pentru sprancene

PASUL 7: Sprancenele accentuate definesc conturul si trasaturile fetei. Trasati conturul sprancenei cu un creion, folosind linii fine, pentru a completa golurile sau a modifica forma. La final, adăugați definire sprâncenelor dumneavoastra cu Gelul de ingrijire si definire pentru sprancene.


BUZE:
Creion BIO contur buze Pink 02


Ruj de buze natural Beloved Pink 36 

Gloss bio pentru buze Powerful Pink 14 

PASUL 8: Dati forma buzelor folosind creionul de contur Pink 02. Aplicati Rujul de buze natural Beloved Pink 36 . Pentru buze pline, lucioase, finisati cu putin Gloss bio Powerful Pink 14.

Poti sa ne contactezi telefonic
Mob:  (+4) 0767 24 24 23
Tel: 031 432 60 92
Tel: 031 432 60 93
Foloseste MAJUSCULE