LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Unt catifelat de Shea Nilotica la Organik.ro. Comanda online Shea Nilotica la cel mai mic pret! Livrare 24h in Romania

Untul de shea nilotica este un produs de exceptie pentru ingrijirea pielii iritate, agresate de factorii externi, pentru prevenirea imbatranirii cutanate, ingrijirea parului uscat, deteriorat si agresat. Este mult mai fin, cremos, cu tusa catifelata penetranta si mai bogat in principii active decat untul de shea (ca o crema gata preparata de natura).

Rar si pretios datorita productiei scazute, cu miros fin si lejer in comparatie cu untul de shea nerafinat, untul de shea nilotica este un veritabil regal pentru piele, par si pentru ingrijirea pielii delicate a bebelusilor si copiilor. 

Mai bogat in oleina si cu o cantitate mai scazuta in stearina decat untul de shea, untul de shea nilotica are si o concentratie importanta de vitamina E, polifenoli si fitosteroli care ii confera proprietati puternic regenerante, protectoare, calmante si antioxidante. 
Te așteptăm și în showroom-ul din București, unde poți vedea, testa și achiziționa produsele de pe site.
Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Organik.ro oferă cea mai mare gamă de produse cosmetice, machiaj, îngrijire, igiena, menaj și curățenie numai din ingrediente 100% naturale. Comandă acum, livrare în 24h oriunde în România!
Foloseste MAJUSCULE