LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Vitamine organice si remedii naturale pentru sanatate HERBAGETICA. Cele mai populare remedii 100% naturale pentru sanatate si frumusete


Deoarece frumusețea vine dintr-o stare de sănătate și de echilibru, dar și din efortul de a le menține, de azi venim în întâmpinarea nevoilor tale oferindu-ți gama completă de suplimente și vitamine 100% naturale Herbagetica.

Importanţa suplimentelor alimentare

În ultima perioadă raţia calorică a oamenilor a scăzut constant, dând naştere unui deficit de vitamine şi minerale. Chiar şi în cazul unei alimentaţii variate şi echilibrate, este dificil să obţinem o densitate nutriţională suficientă.
De exemplu, pentru a realiza aporturile nutriţionale recomandate de vitamine şi minerale, ar trebui să consumăm zilnic 1,25 kg de fructe şi legume.
Scopul acestor suplimente este de a menţine starea fiziologică a organismului (inclusiv a pielii) şi de a ajuta corpul să combată mai bine agresiunile virusurilor, infecţiilor sau poluării.
În cadrul mai multor studii recente, specialiştii au demonstrat importanţa suplimentelor alimentare în diminuarea ratei mortalităţii şi a riscului de apariţie a cancerului.
Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

Calitatea superioară a produselor Herbagetica se bazează pe utilizarea extractelor standardizate ce garantează procentul de substanță activă conținut precum și pe sursele de proveniență ale acestora. 

Vitamina C Organica
ZINC Complex
ZEOLIT DETOX
 
ALERGONAT
SILICIU Organic
Curcumin95 C3 Complex
ASPIRINA Organica
detalii »
MAGNEZIU Organic
detalii »
Ca+Mg+Se+Si+Zn Vit D3 Complex Forte
detalii »
Urimer Forte 
detalii »
DETOX Suplu
detalii »
ALOE FEROX
detalii »
CALCIU Organic
detalii »
SELENIU Organic
detalii »
Hepatic STEM

detalii »
Venus Zen Forte
detalii »
Chlorella
detalii »
Beauty STEM
detalii »
✅ Produsele Herbagetica sunt 100% naturale și sigure. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoză, metale grele sau conservanți sintetici.
✅ Produsele Herbagetica se adresează atât adulților, cât și copiilor. Majoritatea produselor se pot administra copiilor atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de pulbere amestecată în suc de fructe, dulceață sau miere (deschizând capsula).
>> vezi toate produsele Herbagetica
Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Foloseste MAJUSCULE