INGREDIENTE BUNE!
                                        Unt organic bogat in acizi grasi valorosi, antioxidanti si vitamine si  nu creste nivelul de colesterol in sange, imbunatateste digestia, are procentul cel mai ridicat de digerare si absorbtie dintre toate grasimile: 95%
Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 300g 
Descriere produs: unt  bio ghee sau untul clarificat contine grasime pura, avand un gust untos  intens, care imbunatateste calitatea si valoarea nutritiva a  alimentelor. Untul Ghee este bogat in acizi grasi valorosi, antioxidanti  si vitamine si nu creste nivelul de colesterol in sange. Datorita  continutului ridicat de grasime pura, unt Ghee este un produs recomandat  pentru cei care utilizeaza dieta Paleo.
In India el se prepara in  fiecare casa si se utilizeaza in viata de zi cu zi, atat pe cale  interna, cat si externa. Din gheeul corect preparat apa este complet  eliminata. In el nu se pot dezvolta nici un fel de germeni microbieni  sau fungici. Aceasta grasime speciala nu rancezeste. Mai mult, el devine  mai puternic odata cu trecerea timpului. 
Datorita procedeului de clarificare, la prajire nu rezulta substante nesanatoase. Grasimea din ghee atinge procentul cel mai ridicat de digerare si absorbtie dintre toate grasimile: 95 % ! Este foarte util copiilor si batranilor.
Beneficii: 
- se digera usor, imbunatateste digestia si are efecte benefice asupra metabolismului. 
- este stabil si nu se dizolva, chiar daca este depozitat in afara unui frigider 
-  contine o doza mare de vitamine A , D , E si K si antioxidanti , care  intaresc tesutul osos si ofera suport sistemului imunitar 
- contine o cantitate mare de acizi grasi, favorizeaza digestia si are efect benefic asupra florei intestinale 
- nu ridica nivelul colesterolului , ci, dimpotriva, contribuie la niveluri mai mici de LDL colesterol rau
- sprijina activitatea inimii si a sistemului circulator
- contine acid linoleic conjugat ( CLA ), pentru a sprijini scaderea in greutate 
- este antioxidant si detoxifiant
- mentine pielea frumoasa, moale, supla. 
- clarifica vocea
- imbunatateste memoria, intelegerea, inteligenta. 
- hraneste tesuturile implicate in reproducere
Certificare eco: NL-BIO-01
Utilizare: proprietatile sale il recomanda atat ca aliment, cat si ca tratament,  singur ori in combinatie cu plante sau alte produse terapeutice.
Aliment: untul ghee este o alternativa sanatoasa la untul traditional sau la  ulei. Gustul gheeului este placut, dulceag, mirosul frumos. Ideal pentru  sandwich-uri, produse de patiserie, pentru gatit si prajire.  Tratamentul termic nu altereaza gustul produselor alimentare si numai  le imbogateste cu substante nutritive. Ghee nu elibereaza substante  nocive la temperaturi ridicate.
Medical
- odata  cu vechimea devine mult mai eficient in afectiuni neurologice,  dependenta de droguri, stari de lesin, coma, semiconstienta, in  afectiuni ORL, ale ochilor si pielii. 
- in boli neurologice  (Alzheimer, epilepsie) gheeul este util atat in instilatii nazale cat si  in administrare interna (o lingurita la fiecare masa).
- pentru imbunatatirea vederii sau tratarea unor boli oculare se pot face bai de ochi cu ghee simplu sau medicinal. 
-  poate fi consumat si de persoanele cu afectiuni cardio-vasculare. In  India, pacientii cardiaci pot sa primeasca cate doua lingurite de ghee  la fiecare masa.
- este bun pentru persoanele cu afectiuni pulmonare,  in convalescenta dupa interventii chirurgicale, in dependenta de  droguri, in afectiuni neuro-degenerative.
- gastritele si ulcerele  gastro-duodenale beneficiaza din plin de binefacerile gheeului. Se  indica consumul de ghee inainte de fiecare masa. 
- se poate  consuma simplu cu lingurita in timpul meselor sau sub forma unui amestec  cu miere. Impreuna, gheeul si mierea isi potenteaza reciproc  calitatile. 
- o aplicatie externa de mare utilitate este cea  intravaginala. Efectele sunt de lubrifiere, refacere a mucoasei, hranire  si tonifiere a organelor genitale interne, crestere a imunitatii  locale.
- utilizat pe piele, gheeul ii reda acesteia supletea si  prospetimea. Curata ranile si grabeste vindecarea. La indemana oricui,  iarna cand pielea poate deveni uscata si crapata, aplicarea de ghee de  mai multe ori pe zi cu masare pana la patrunderea lui, va readuce pielea  la aspectul ei normal.
Conditii de pastrare si consum: se depoziteaza intr -un loc racoros , uscat , nu necesita refrigerare
Dupa  deschiderea borcanului va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult  3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in spatiu racoros si uscat.
*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.
Ingrediente: 100% unt organic din lapte de vaca clarificat*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Analiza nutritionala 
Valoare energetica la 100g 				3681 KJ sau 895Kcal
Doriti sa fiti notificat prin email cand produsul va fi nou disponibil pe stoc?