LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Cum scapam de tantari? Metode eficiente, numai bune de pus in practica!
0 Comentarii

Cum scapam de tantari? Metode eficiente, numai bune de pus in practica!

Tantarii sunt niste insecte suparatoare, care irita multe persoane fiindca pisca si cauzeaza aparitia unor zone cu mancarime profunda. Acestia pot fi extrem de periculosi, mai ales pentru copii, motiv pentru care este stringent sa cauti cele mai bune solutii care sa ii tina la distanta. Trebuie sa gasesti protectie pentru tantari atat pentru acasa, cat si pentru momentele in care te plimbi prin oras si pielea este expusa. 

Citeste in continuare articolul, pentru a afla cum poti sa scapi de tantari pe toata perioada verii. 

1. Cum scapi de tantari acasa?

Tantarii intra pe usa sau pe geam, in case si apartamente, si pot provoca mancarimi tuturor membrilor familiei. De aceea, este foarte important ca in fiecare an sa iei toate masurile de precautie impotriva acestora, astfel incat sa poti dormi linistit alaturi de copii in fiecare noapte de vara. 

Asadar, cum anume ne protejam de tantari in casa?

O prima masura de protectie anti tantari este reprezentata de instalarea plaselor la geamuri si la usile de balcon, ori terasa. Acestea trebuie sa ramana inchise pe toata perioada verii, astfel incat sa nu patrunda nicio insecta in interiorul caminului. Partea buna este ca geamurile pot fi deschise oricand, fara nicio problema, astfel incat sa patrunda in interiorul casei aer proaspat, curat. 

O alta solutie impotriva tantarilor este reprezentata de pozitionarea unor plante carnivore, care sa prinde tantarii care patrund in interiorul casei, in vecinatatea gemurilor sau usilor pe unde pot intra. O astfel de planta nu este deloc costisitoare si poate contribui substantial la eliminarea insectelor pe timpul verii si nu numai. 

2. Cum scapam de tantari - Solutii impotriva tantarilor pentru bebelusi si copii

Este foarte important ca cei mici sa fie cat mai protejati de tantari pe perioada sezonului calduros al anului, pentru ca acestia sa nu aiba parte de disconfort sau diferite alergii. De aceea, trebuie gasite cele mai bune protectii de tantari pentru exterior, astfel incat copiii si bebelusii sa nu fie piscati in timpul plimbarilor prin parc, de exemplu. 

 Cum scapam de tantari - Solutii impotriva tantarilor pentru bebelusi si copii  - prova.ro

Prin urmare, daca iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru copii tai si daca doresti ca acestia sa se simta excelent pe tot parcursul verii, este bine sa iei in considerare urmatoarele solutii impotriva tantarilor:

  • Bratara anti-tantari

Bratara anti-tantari este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti. Aceasta este foarte eficienta in tinerea la distanta a tantarilor, asa ca merita investitia. 

Este un produs care nu trebuie sa fie neaparat pozitionat la mana sau picior, ci poate fi prinsa de rucsac, de haina sau de fermoarul de la buzunarul hanoracului. Aceasta isi face efectul in orice fel este agatata de copil. 

Cu toate acestea, nu poate fi utilizata de catre persoanele cu alergii la Citronella. 

  • Lotiune anti tantari

Copiii sunt predispusi la intepaturile de tantari, asa ca o lotiune cu Citronella poate scapa pielea copilasilor de piscaturile acestei insecte. O astfel de lotiune poate fi utilizata atat de copii si adolescenti, cat si de adulti. Este foarte eficienta pentru fiecare persoana in parte. 

Trebuie retinut faptul ca acest produs trebuie sa fie utilizat doar de catre copiii cu varsta trecuta de 4 ani. Cu alte cuvinte, nu este un produs ideal pentru bebelusi.  

  • Ulei organic impotriva tantarilor

Uleiul organic impotriva tantarilor reprezinta o alta solutie foarte buna care tine tantarii la distanta pe tot parcursul verii. Este un produs recomandat pentru copii cu varste de peste 3 ani. 

Este un produs 100% natural, bio, realizat din plante, care nu contine nicio urma de coloranti, parfum sau parabeni. 

Cu toate acestea, daca doresti sa administrezi uleiul unui nou-nascut este ideal ca inainte de aplicare sa incerci produsul  pe o portiune mica de piele, pentru a vedea daca exista reactii alergice. In cazul in care pielea nu sufera nicio modificare, poti folosi produsul pe toata pielea bebelusului tau. 


In cele din urma, ia in considerare toate aceste produse prezentate mai sus, pentru a te simti in siguranta pe tot parcursul verii. Este foarte important sa nu stai stresat din cauza tantarilor in momentul in care iesi din casa, fiindca, in acest fel, nu te poti bucura cu adevarat de momentele frumoase ale verii. 

Sursa foto: Pixabay.com

Stoc 0
(13)
0

Lotiune naturala anti insecte - Ineldea

Pret
61.87 Lei
Stoc 0
(5)
0

Bratara anti-tantari refolosibila, adulti si copii - Los Mosquitos...

Pret
10.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Bratara anti-tantari din silicon cu 2 rezerve, pentru copii...

Pret
16.86 Lei
-20%
(0)
0

Spray ambiental BIO impotriva tantarilor, 250ml - ZEROPICK

Pret
59.99 Lei
74.98 Lei
-30%
(0)
0

Roll-on bio impotriva intepaturilor de tantari si insecte, 50ml...

Pret
26.60 Lei
38.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Spray BIO impotriva intepaturilor de tantari si insecte, 100ml...

Pret
49.98 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Țanțarii ne dau deja bătăi de cap, iar faptul că pot transmite o serie de boli este un motiv în plus să ne protejăm de înțepături.Prova…
0
0
E foarte plăcut seara în parc sau la terasă -  dar țânțarii ne strică distracția…
0
0
Brățările anti țânțari sunt o modalitate practică și naturală de îndepartare a insectelor.…
0
0
Solutii naturale anti-tantari. Stiati ca exista multe solutii naturale, la indemana, prin care ne putem proteja de intepaturile de tantari?  …
Foloseste MAJUSCULE