LIVRARE GRATUITA peste 150lei

De ce iubesc mastile coreene
0 Comentarii

De ce iubesc mastile coreene

 Bună,
Vreau să vă povestesc cum am făcut cunoștință cu măștile coreene și m-am îndrăgostit de ele și vreau să vă conving să le încercați măcar o dată - o să vedeți că această "nebunie" a cosmeticelor coreene nu este deloc supraestimată.
Trendul k-beauty este deja un curent bine împământenit în industria cosmetică de cațiva ani, depășind cu mult granițele Asiei și inspirând toate marile companii de produse cosmetice - și aici nu mă refer doar la industria bio, care reprezintă un sector mic, dar care, la rândul ei, încearcă să reproducă tendințele de la nivel modial, adaptându-le la rețete curate și ingrediente naturale.
Multe dintre produsele pe care le iubim și le folosim de ani de zile sunt inspirate sau de-a dreptul copiate după produsele de îngrijire ale femeilor asiatice (iar tenul lor de porțelan es
Măști coreene pentru toate tipurile de tente, de ce să nu recunoaștem, de invidiat chiar și la vârste înaintate). Cel mai cunoscut exemplu în acest sens este BB-cream, crema minune, multifuncțională, care, pe lângă multiple beneficii, aduce și o uniformizare a aspectului tenului, acoperă mici imperfecțiuni și în cele mai multe cazuri are și protectie UV.
Industria cosmetică din Coreea este o sursă inepuizabilă de inovație și cercetare și un exemplu pentru alte țări - și acest lucru mi-a fost confirmat în urma vizitării târgurilor internaționale de cosmetice.
Ținta noastră principală la astfel de târguri este, desigur, "colțul verde", pavilionul dedicat cosmeticelor naturale și organice.
Însa niciodata nu ne-am limitat la acest sector al târgurilor, pentru că pasiunea mea pentru cosmetice merge mai departe și sunt tot timpul curioasă ce este nou în piață și ce "minunății" au mai apărut între timp. Produsele cele mai inovatoare sunt întotdeauna premiate și prezentate într-o secțiune specială - loc în care te poți inspira și poți întelege care sunt tendințele, care sunt nevoile femeilor către care se îndreaptă aceste produse noi, ce au ele deosebit și - în cazul meu - cum pot găsi o variantă a produselor respective cu o rețetă cât mai curată, dar cu proprietăți asemănătoare.
La unul din aceste târguri am facut cunoștință acum câțiva ani cu produsele cosmetice coreene și în special cu măștile de tip șervețel (sheet mask), de care m-am îndrăgostit pe loc.
Ca și voi, nici eu nu aveam timp pentru ritualuri complicate de îngrijire și mulți ani am folosit strict demachiant și cremă de față. Cu timpul însa, tenul meu mi-a atras atenția că are și alte nevoi - sigur, nu am ajuns încă la ritualul k-beauty cu 10 pași de îngrijire în fiecare dimineață & seară, însa vă pot spune sigur că acum nu mai concep să nu folosesc minim un tonic, un serum și o cremă de ochi, pe lângă demachiant și cremă de față.
La acestea s-a adăugat și masca săptămânală - și ce m-a fascinat la măștile acestea coreene (sau de tip coreean, pentru ca avem deja și măști bio produse în Europa care reproduc foarte bine efectul) este rezultatul vizibil si rapid: vii seara de la muncă, ai făcut puțina ordine, ai pus de mâncare copiilor, ai strâns masa, ai pregătit hăinuțele și pachetele pentru a doua zi, te oprești o secundă și te uiți în oglindă. Hai să zicem că este și o zi de iarnă, că știm ce efecte are frigul asupra tenului. Închipuie-ți că pe tenul ăla obosit, cu cearcăne si lipsit de strălucire aplici o mască de celuloză, o lași  20 minute și după aceea, bum: față de bebeluș! Cam asta a fost prima mea experiență și momentul în care m-am îndrăgostit iremediabil.
Dacă trebuie să mergi la o petrecere sau o întâlnire după o zi obositoare, dacă ai eveniment special - sau pur și simplu vrei să te simti mai bine în pielea ta într-o zi de week-end, cu o astfel de mască poți obține imediat un ten radiant, odihnit, cu riduri și cearcăne estompate.
Acum, vestea bună este că am reușit să găsesc o gamă de măști coreene cu ingrediente curate, în proporție de peste 95% naturale / organice, cu ingrediente vegetale.
Și pentru că am zis din start că vreau să conving cât mai multe femei să le încerce, mai am două vești extraordinare:
 - primele 60 de comenzi de minim 99 ron vor primi cadou o astfel de mască
 - comanda ta este mai mică de 99 ron? nu-i nimic! poti achiziționa o mască la cel mai mic preț din piață, pentru că îți dăm 30% reducere la toată gama de măști coreene 
Huangjisoo.
Bianca Iordan
Fondator Prova.ro
Masca coreeana revitalizanta cu broccoli, ten obosit - Huangjisoo.
Masca coreeana hranitoare cu unt de shea, ten uscat - Huangjisoo
Masca coreeana hidratanta cu trandafir, ten normal sau uscat
Masca coreeana iluminatoare cu fructe rosii, ten cu imperfectiuni
Masca coreeana reparatoare cu centella, ten uscat sensibil
Masca coreeana calmanta cu tea tree, ten sensibil gras - Huangjisoo
Alege din alte mii de produse sănătoase de igienă, îngrijire, alimente, vitamine și suplimente care așteaptă să fie descoperite.
TOATE REDUCERILE >
Stoc 0
(0)
0

Masca coreeana hranitoare cu unt de shea, ten uscat - Huangjisoo...

Pret
12.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Masca coreeana hidratanta cu trandafir, ten normal sau uscat...

Pret
12.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Masca coreeana revitalizanta cu broccoli, ten obosit - Huangjisoo...

Pret
12.00 Lei
Stoc 0
(1)
0

Masca coreeana reparatoare cu centella, ten uscat sensibil -...

Pret
12.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Masca coreeana iluminatoare cu fructe rosii, ten cu imperfectiuni...

Pret
12.00 Lei
Stoc 0
(1)
0

Masca coreeana calmanta cu tea tree, ten sensibil gras - Huangjisoo...

Pret
12.00 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Curățenie cu puterea plantelor pentru viitor mai verde și mai curat. Seventh Generation este un brand originar din S.U.A cu o experiență de peste…
0
0
Sprayurile purifiante Florame 100% bio, cu o eficienta dovedita, va ajuta sa pastrati interiorul casei  curat si sanatos  si va ajuta sa…
0
0
Dragii noștri,Sper că vă regăsim cu bine după încă o săptămână nebună, în care noi ne-am aflat tot aici, pe metereze, împrospatând…
0
0
Este timpul pentru schimbare! Trecerea la noi produse de îngrijire personală, mai ales când vine vorba de produse mai puțin convenționale,…
0
0
Ne face o deosebită plăcere să îți prezentam Naty,  produse de igienă din bumbac organic fabricate în Suedia cu 0%…
Foloseste MAJUSCULE