LIVRARE GRATUITA peste 150lei

10 motive sa folosesti cupa menstruala.
0 Comentarii

10 motive sa folosesti cupa menstruala.

Este timpul pentru schimbare!

Trecerea la noi produse de îngrijire personală, mai ales când vine vorba de produse mai puțin convenționale, cum e cupa menstruală, poate fi uneori descurajantă. În astfel de cazuri, poate fi necesară un pic de convingere pentru a face schimbarea. Am adunat mai jos 10 motive pentru a renunța la tampoanele și absorbantele obișnuite și a opta pentru soluția naturală și mai sigură: cupa menstruală.

1. Este confortabilă

Odată ce te-ai obișnuit, nu vei mai privi înapoi! Datorită materialului flexibil (silicon de grad medical), cupa menstruală este capabilă să se adapteze corpului tău, asigurând o fixare sigură și nu se va mișca niciun centimetru. Desigur, tranziția de la tampoane și absorbante poate fi ciudată, dar privind în urmă, probabil că și prima apariție pe scenă a tampoanelor care acum ne par foarte familiare a fost privită cu scepticism.

2. Protejează flora vaginală

De multe ori tampoanele pot conține substanțe chimice, cum ar fi lipici, parfum sau chiar înălbitor, sau pot lăsa reziduuri de fibre pe mucoasa vaginală. Rezultatul: apar iritații, uscăciuni și reacții alergice. Nu numai sângele este absorbit, dar și secrețiile vaginale naturale. Spre deosebire de tampoanele convenționale, cupele menstruale sunt compuse din silicon 100% de calitate medicală, un material care nu dăunează organismului uman. Sângele este colectat în cupa de silicon, în timp ce mucoasa vaginală și flora bacteriană nu sunt afectate, iar nivelul pH-ului se menține în parametrii normali.

3. Fără pete!

Un alt dezavantaj al utilizării tampoanelor este că, odată ce capacitatea de absorbție este atinsă, orice sânge în exces nu mai poate fi absorbit și, astfel, pătează îmbrăcămintea. Atunci când este folosită corect, cupa menstruală formează o aspirație în vid, care prinde pereții vaginului, împiedicând orice scurgere. Dacă totuși aveți scurgeri,  este posibil să folosiți o mărimea grșeită sau cupa menstruală nu a fost fixată corect.

4. Protejează mediul

În medie, o femeie folosește aproximativ 11.000 de tampoane de unică folosință și / sau absorbante în viață, fapt care generează tone de deșeuri. În schimb, o singură cupă menstruală poate dura până la 10 ani atunci când este utilizată corect.

5. Economisești bani

Nu numai că utilizarea cupelor menstruale protejează mediul înconjurător, dar îți reduce și cheltuielile! După cum am menționat anterior, o cupă menstruală, atunci când este folosită corect, durează până la 10 ani - iar prețul ei se amortizează în câteva luni.

6. O cupă menstruală este echivalentul a 3 tampoane super-absorbante

Așa este: o cupă menstruală are capacitatea de a colecta de trei ori cantitatea de lichid în comparație cu un tampon super-absorbant. Prin urmare, cupa poate fi folosită fără golire chiar și 12 ore, în funcție de flux.

7. Este ideală în călătorii

Cupa menstruală face călătoritul mai ușor, în special atunci când toletele nu sunt nicăieri în apropiere sau călătoria cu avionul nu oferă spațiul și intimitatea necesare.

8. Activitățile sportive sunt mai ușoare

Pasionatele de sport vor adora acest lucru: odată ce cupa menstruală este introdusă corect și fixată de pereții vaginului, cupa nu se observă. Astfel, activitățile sportive, precum înotul, yoga sau jogging-ul sunt floare la ureche. Spre deosebire de tampoane, nici alte bacterii nu sunt absorbite.

9. Somn liniștit

La fel ca și cum ai naviga printre activitățile sportive, ești sigură că te odihnești liniștitor, deoarece cupa menstruală va rămâne fixă, indiferent de cât de mult te agiți în somn.

10. Protecție invizibilă

Deoarece cupa menstruală este introdusă în vagin și rămâne acolo, nu trebuie să îți faci griji în legătură cu ațele enervante de la tampon atunci când ești la plajă sau piscină.

Dacă am reușit să te convingem să faci saltul, te invităm sa vezi cupa menstruală Irisana aici - vei mai găsi o grămadă de informații și recenzii interesante de la clientele noastre!

(43)
0

Cupa Menstruala (Marimea S) Roz - Iriscup

Pret
115.00 Lei
(3)
0

Cupa Menstruala (Marimea L) Transparent - Iriscup

Pret
115.00 Lei
(13)
0

Cupa Menstruala (Marimea L) Roz - Iriscup

Pret
115.00 Lei
(1)
0

Cupa Menstruala (Marimea S) Transparenta- Iriscup

Pret
115.00 Lei
(1)
0

Punga sterilizatoare pentru cupa menstruala, 20 utilizari -...

Pret
12.47 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Fiind delicata, pielea din zona intima necesita ingrijire speciala. Din cauza factorilor precum transpiratia, epilarea si secretiile specifice, igiena…
0
0
Ne face o deosebită plăcere să îți prezentam Naty,  produse de igienă din bumbac organic fabricate în Suedia cu 0%…
0
0
Igiena intimă feminină este o temă de o importanţă majoră în îngrijirea şi sănătatea oricărei femei.O igiena intimă necorespunzătoare…
0
0
Probabil majoritatea persoanelor au auzit despre uleiurile esentiale, dar putine sunt cele care cunosc cu adevarat beneficiile lor. De-a lungul anilor…
Foloseste MAJUSCULE