LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Difuzoare ultrasonice si uleiuri esentiale cu grad terapeutic fabricate in Franta | Florame uleiuri esentiale pretioase pentru aromaterapie si grad alimentar

#Aromaterapia este considerată atât o artă, cât și o știință.
 
Aromaterapia funcționează prin absorbție la nivelul mucoasei olfactive și respiratorie folosind:  difuzoare cu ultrasunete, lămpi pentru încălzirea uleiurilor, spray-uri, dar și prin absorbție la nivelul pielii folosind săruri de baie impregnate cu uleiuri esentiale, uleiuri pentru corp, creme sau loțiuni pentru masaj.

Fiecare ulei esențial are o serie de proprietăți unice de vindecare, utilizări și efecte. Combinarea uleiurilor esențiale pentru a crea un amestec sinergetic oferă și mai multe beneficii.
Toate uleiurile esențiale Florame sunt obținute prin metode de producție riguroase, apoi distilate în tradiția artei: folosind abur cu presiune redusă pentru a obține uleiuri esențiale fidele parfumurilor și virtuților acestor plante rare și prețioase.
Uleiurile obținute sunt chemotipate (standardizate), au grad terapeutic și pot fi folosite atât extern, cât și intern. 
⚠️ Pentru utilizarea internă vă recomandăm să urmați indicațiile unui medic.
ℹ️ Accesează detaliile produselor pentru a le descoperi proprietățile
vezi toate uleiurile esențiale din ofertă >
Noi chiar Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Foloseste MAJUSCULE