LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Imunitatea - cum crestem imunitatea cu suplimente naturale
0 Comentarii

Imunitatea - cum crestem imunitatea cu suplimente naturale

Avem cu adevarat nevoie de suplimente pentru cresterea imunitatii? Conform oamenilor de stiinta de la Harvard Medical School, imunitatea dobandita (diferita de cea innascuta) este direct influentata de alimentatie, dieta, exercitiile fizice, varsta, stresul psihologic.

Traim intr-un ritm alert si viata pe fuga nu ne permite sa ne hranim tot timpul asa cum ar trebui. Specialistii in nutritie ne recomanda o dieta bogata in fibre, bazata pe alimente proaspete, fructe si legume crude din abundenta, cat mai colorate si mai variate, alaturi de proteine din surse sanatoase.

Un aport alimentar echilibrat este foarte important pentru buna functionare a sistemului de aparare al organismului, insa, cand stilul de viata nu iti permite sa mananci "ca la carte" sau cand alimentatia ta nu este prea bogata in nutrienti, poti alege sa iei anumite suplimente nutritive care sa iti sporeasca imunitatea.

Sambucol

Sambucol oferă un mod natural de acțiune, prin intermediul ingredientului activ AntiVirin®. Inventat de un virusolog de renume mondial, Sambucol are în spate peste 20 de ani de cercetare științifică. Această formulă conferă suport sistemului imunitar, pe toată durata anului. Sambucol este abundent în flavonoizi, care contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Beneficiile socului negru

Socul negru are o concentrație mare dintr-un anumit tip de flavonoide, numit antocianine (antociani) și care conferă culoarea mov închis a fructei de soc. Antocianinele sunt antioxidanți puternici care cresc capacitatea de răspuns a sistemului imunitar. Conform Departamentul de Agricultură SUA, cea mai mare concentrație de antocianine se găsește în soc – cel puțin dublu față alte fructe. Specific, socul negru are o capacitate antioxidantă dublă față de afine și semnificativ mai mare față de merișor. Datorită procesului de extracție special, patentat, Sambucol păstrează aproape integral proprietățile naturale ale antocianinelor. De asemenea, Sambucol este standardizat, garantându-se procentul de substanță activă din compoziție.

Vitamina D

Rolul major al vitaminei D este de a mentine nivelurile normale de calciu si fosfor din sange. Vitamina D ajuta organismul sa absoarba calciul, care formeaza si mentine oasele puternice. Poate avea un rol important si in mentinerea functiei musculare si in intarirea sistemului imunitar, sustin expertii de la Cleveland Clinic. Exista studii care sugereaza rolul benefic al vitaminei D impotriva unor forme de cancer (cancer de san, cancer de colon, cancer de prostata), impotriva infarctului, bolii Alzheimer, dar si impotriva anumitor afectiuni cronice, precum diabetul si hipertensiunea.

Vitamina C

Este unul dintre aliatii cei mai mari ai sistemului imunitar. De fapt, carenta de vitamina C ne poate face mai predispusi la imbolnavire. Are un rol important în stimularea sistemului imunitar prin creşterea rezistenţei faţă de viruşi şi bacterii şi are capacitatea de a reduce inflamaţiile. Vitamina C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar,  creşte acţiunea celulelor imunitare împotriva celor anormale, reduce infecţiile virale şi bacteriene si reduce simptomele gripale.

Propolis esenta

Propolis esenta este un produs inovativ, 100% natural, fabricat la rece (fara temperaturi mari care ar distruge principiile active). Nu contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care contine toate principiile active din tinctura dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane, indeosebi de catre copii. Se recomanda pentru uz intern datorita proprietatilor antibiotice, antimicrobiene, antifungice, analgezice, antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulante, in afectiuni cardio-vasculare, hepatice, afectiuni ale cavitatii bucale (afte, herpes), gastro-duodenale sau afectiuni ale sistemului respirator.        

Ghimbir

Ghimbirul este un aliment cu proprietati si beneficii deosebite asupra sanatatii organismului, atestate de studii de specialitate. De la sustinerea imunitatii in lupta cu o serie de bacterii pana la intensificarea metabolismului, ghimbirul este un ajutor de nadejde intr-o serie de afectiuni cu care multi dintre noi ne-am confruntat pana acum. Pe langa reducerea manifestarilor de gripa si raceala, ghimbirul ajuta si sistemul imunitar, sustinand organismul sa lupte impotriva agentilor patogeni (virusuri sau bacterii).Ghimbirul contribuie la diminuarea riscului de infectie, acest efect fiind datorat unui compus care se regaseste in radacina ghimbirului: gingerolul. Ghimbirul este de mare ajutor si in probleme respiratorii, actionand ca un expectorant natural.

Pediakid IMMUNO - FORT sirop imunitate copii

Pediakid Immuno-Fort conține vitamina C, minerale (Cupru) necesare funcționării normale a sistemului imunitar, precum și o combinație unică de extracte de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) și de propolis. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, contribuie la stimularea mecanismelor naturale de apărare și crește rezistența organismului la agresiunile mediului înconjurator, asigurând totodată micronutrimentele necesare unei activitați cotidiene dinamice. Rezultatele unui studiu randomizat, dublu orb, cu control placebo, ce a inclus 453 de copii cu vârsta între 1-5 ani ce a evaluat  eficacitatea unui  supliment alimentar pe bază de ehinacea, propolis si vitamina C  au arătat atat o ameliorare semnificativă a manifestarilor neplăcute associate sistemulului respirator, cât şi o reducere a incidenței infectiilor respiratorii.

Probiotice si simbiotice

Cum ai reactiona daca ti-am spune ca sanatatea sistemului nostru imunitar sta in puterea unor bacterii? Da, ai citit corect, unele bacterii sunt bune! Probioticele sunt microorganisme care au grija de intestinele noastre si ne apara de bolile de sezon si ne imbunatatesc calitatea vietii.

Bacteriile prietenoase ne colonizeaza tractul intestinal inca din primele ore de viata si ne vor insotii pe tot parcursul ei,  reechilibrandu-ne permanent sistemul imunitar prin formarea unei bariere impotriva infectiilor si a virusilor! 

Pentru a echilibra flora intestinala si a repopula intestinul cu bacterii benefice avem la indemana o serie de alimente cum ar fi iaurtul natural, chefir, unele branzeturi, muraturi, varza acra sau putem apela la  simbiotice ( pre- si pro-bioticele)!

Cicoflora este un simbiotic  100% vegetal de ultima generatie indicat pentru imunitate scazuta, terapie cu antibiotic, tulburari gastro-intestinale (diaree, constipatie balonare), intolerante alimentare, prevenirea candidozei, eczeme,etc.

Stoc 0
(0)
0

Pediakid IMMUNO - FORT sirop imunitate copii, 125 ml - PEDIAKID...

Pret
66.20 Lei
Stoc 0
(0)
0

Vitamina C 1000mg cu macese, 30 comprimate - Vitaking

Pret
16.78 Lei
Stoc 0
(0)
0

DELISTAT NV Ghimbir 540mg, 100 capsule - Swanson

Pret
45.55 Lei
Stoc 0
(0)
1

Vitamina D 2000 UI, 90 comprimate masticabile - Vitaking

Pret
42.46 Lei
Stoc 0
(0)
0

DELISTAT NV Propolis esenta (fara alcool), 20ml - Phenalex

Pret
13.63 Lei
Stoc 0
(0)
0

Ghimbir pulbere ecologica, 60g - Niavis

Pret
10.58 Lei
-20%
(0)
0

Ester-C plus, Vitamina C 1000mg non-acida cu bioflavonoide,...

Pret
70.07 Lei
87.58 Lei
Stoc 0
(0)
0

Vitamina D3 naturala 2000UI, picaturi 10ml - Vitaking

Pret
43.98 Lei
-50%
(0)
0

DELISTAT FURNIZOR Cicoflora simbiotic pentru copii, 10 plicuri...

Pret
19.73 Lei
39.46 Lei
Stoc 0
(1)
0

Sambucol Liquid Original, sirop imunitate adulti si copii, 120ml...

Pret
52.70 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Cum ai reactiona daca ti-am spune ca sanatatea sistemului nostru imunitar sta in puterea unor bacterii? Da, ai citit corect, unele bacterii sunt…
0
0
Sambucol® este încununarea multor ani de cercetare, iar eficacitatea sa a fost dovedită de numeroase studii clinice, pe parcursul a peste…
0
0
Aceste produse îndepărtează germenii de pe mâini mai eficient decât săpunul antibacterian sau cel obişnuit și nu necesită clătire,…
0
0
Cresterea imunitatii pe timpul iernii trebuie sa reprezinte una dintre activitatile de baza ale persoanelor care isi doresc sa se pazeasca de raceli,…
2
0
Antioxidanții sunt unele dintre cele mai importante substanțe pentru corpul uman. Acești compuși chimici reprezintă un real ajutor pentru orice persoană…
Foloseste MAJUSCULE