Prova by Organik

Ulei Monoi de Tahiti, 100 ml - Akoma Skincare

COD: AKM040
PRODUCATOR: Akoma
Mod de prezentare: borcan de sticla, 100 ml
Greutate: 200 g
Disponibilitate: Nu este in stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
(0)
0
Pret
65.00 Lei
(2)
0
Pret
148.50 Lei
(0)
0
Pret
29.00 Lei
(1)
0
Pret
53.93 Lei
(0)
0
Pret
121.00 Lei
(0)
0
Pret
121.00 Lei
(0)
0
Pret
121.00 Lei
(1)
0
Pret
121.00 Lei
(0)
0
Pret
52.00 Lei
(0)
0
Pret
42.00 Lei

Lotul curent este ambalat in borcan de sticla

Monoi inseamna "ulei parfumat dulce"si este un amestec tradițional din Insulele Pacificului de ulei de nucă de cocos și extract de floare Tiaré.Floarea Tiaré este cunoscuta sub numele de "Tahitensis Gardenia", are sase petale albe si creste pe arbuști mici, care infloresc anual. Amestecul  este cunoscut pentru calitățile sale  vindecatoare si se obtine prin macerarea florii tiaré in ulei virgin de cocos.

Rezultatul este un ulei dulce parfumat, o adevarata incantare pentru simturi! Acest ulei hrănește si netezeste pielea, oferind in acelasi timp fermitate tesuturilor. Este un hidratant eficient si un protector impotriva agresiunilor externe, in special a radiatiilor UV. Aplicat pe par, uleiul de Monoi il face mai puternic, strălucitor și ușor de pieptănat. 

Proprietăți

Hrănește, catifelează și calmează pielea.

Protejează pielea împotriva agresiunilor externe.

Ofera hidratare prelungită a pielii

Face pielea mai fina si mai elastica

Îmbunătățește fermitatea pielii

Parfumeaza delicat si suav, oferind o stare de bine si o senzatie placuta, serena

Infrumuseteaza, netezeste, fortifiaza firul de par

Îmbunătățește luciu și aspectul parului. 

Indicatii

Pielea obosita, uscata sau foarte uscata

Piele lipsita de elasticitate

Pielie deteriorata, descuamata

Riduri, crapaturi, cicatrici

Parul deteriorat, devitalizat

Parul uscat, fragil, cu varfuri despicate

Par tern, lipsit de stralucire

Par cret, rebel

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

INGREDIENTE: Ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis), 
Metodă de obţinere: prin macerarea florilor de monoi în ulei de cocos

Sfaturi de utilizare:

Se poate folosi în stare pură sau în amestec cu uleiuri esențiale sau alte uleiuri vegetale in aplicații de zi cu zi pe zona feței, gâtului și decolteului, sau pe corp. Poate fi folosit ca o crema de zi sau de noapte, sau pentru a compune un serum uleios sau un ulei de îngrijire după expunerea la soare.

Pentru îngrijirea părului uscat, se poate combina cu uleiuri vegetale de Baobab, oleina de Shea, unt de Shea, Murumuru sau Mango. Daca vreti sa adaugati un plus de savoare parfumului, puteti adauga cateva picaturi de ulei esential de Ylang-ylang, a carui aroma completeaza in mod ideal delicatetea Monoiului de Tahiti.

Pentru ingrijirea parului se face o masca prin aplicarea pe toata lungimea firului de par, insistand pe varfuri. Se acopera parul cu un prosop cald si se mentine cateva ore (sau toata noaptea pentru rezultate optime). Apoi se samponeaza in mod obisnuit.

De asemenea, Monoi de Tahiti se poate incorpora in faza grasa in compozitii homemade de ingrijire a parului, tenului, corpului.

La temperatura camerei uleiul de cocos este solid, dar punctul de topire este 24ºC . La contactul cu palmele devine lichid si usor de aplicat.

Cateva idei:

Crema faciala pentru pielea obosita

Ulei pentru frumusetea bustului

Creme sau unguente nutritive, reparatoare

Balsam nutritiv after-sun

Pregătirea de emulsii blande: lapte de curatare pentru pentru copii, creme reparatoare

Balsam de păr  reparator si  tonifiant

Balsam de par pentru stralucirea si frumusete

Balsam demelant si hranitor pentru parul cret, rebel, afro

 



Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
cristina2017-11-01

Inca nu stiu cum e cu hidratarea, pentru ca abia l-am primit, dar mirosul este demential. il ador.

Silvia2015-06-15

Este foarte bun si miroase tare placut.

Iulia2014-06-12

Este un ulei de cocos upgraded. L-am folosit cu placere pentru hidratare pe par (chiar pe parul proaspat spalat ca tratament leave-in), corp, fata. De asemenea, l-am folosit la plaja.

Andreea2014-03-13

mie nu imi miroase a nimic...nici cu hidratarea nu sunt multumita...nu e explicat cu trebuie folosit pe par.

Magda2013-04-10

Eu il flosesc pe cel de la Jovis, cumparat tot de pe acest site, este fff bun, hraneste si catifeleaza pielea, iar mirosul este ff placut si persistent!Recomand.

Simona2013-01-26

Il folosesc pe corp dupa fiecare baie. Are un miros minunat, discret, dar care persista.

Nico nicoleta2013-01-12

Este foarte bun atat pentru varfurile deteriorate, cat si pentru pielea care se usuca excesiv pe timp de iarna.este multifunctional si are un miros ff placut. Sunt multumita de el.

Iola b.2012-12-14

Azi mi-a ajuns comanda, impreuna cu acest ulei, care are un miros demential! Imediat l-am testat pe fata, se absoarbe foarte repede, iar pielea ramane catifelata, fara a avea o pelicula grasa, este extraordinar. Cu siguranta voi renunta la crema din comert, si voi folosi acest ulei in schimb. Inca un plus, fiind solid se consuma extrem de greu, folosind degetele pui pe fata exact cantitatea necesara astfel incat sa nu fie in exces. Voi reveni cu detalii dupa o folosire mai indelungata.

Alina2012-07-01

E prima data cand cumpar ulei de monoi si sunt fascinata de miros.

Gabriela R2011-09-17

excelent,foarte bun calitativ,am comparat cu uleiul original de Tahiti.Recomand !!

Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont
Cumpărat împreună cu:
(16)
0
Pret
35.00 Lei
Stoc 0
(4)
0
Pret
53.00 Lei
(3)
0
Pret
70.00 Lei
(4)
0
Pret
55.00 Lei
hot
(17)
0
Pret
42.00 Lei
Stoc 0
(12)
0
Pret
82.00 Lei
hot
(47)
1
Pret
39.00 Lei
(2)
0
Pret
86.99 Lei
(4)
0
Pret
74.99 Lei
hot
(22)
0
Pret
34.90 Lei
Stoc 0
(19)
0
Pret
39.00 Lei
hot
(4)
0
Pret
29.50 Lei
(4)
0
Pret
34.90 Lei
(2)
0
Pret
148.50 Lei
(1)
0
Pret
39.00 Lei

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD