LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Alimente Bio | Mancare Sanatoasa NOU la Organik.ro

Când a devenit mâncarea o alegere atât de complicată?

Pe vremuri știam exact de unde provine hrana noastră și ce e în ea - dar undeva, pe parcurs, simplitatea și naturalețea s-au pierdut. 
Cumpărăturile casei nu ar trebui să fie o corvoadă și nici un slalom printre E-uri, hormoni, antibiotice și organisme modificate genetic.
Hrana este combustibilul care ne susține, dar și lucrul care ne aduce împreună. Și așa trebuie să rămână!
Suntem foarte fericiți să vă anunțăm lansarea categoriei de 
Mâncare Sănătoasă - Alimente Bio. Acest demers ne-a fost inspirat de sugestiile voastre, dar și de faptul că știm cum trebuie să fie mâncarea: făcută din ingrediente curate, potrivită nevoilor noastre, produsă cu grijă pentru natura - și nu în ultimul rând, gustoasă.
La Organik.ro găsești de acum o ofertă completă de 
alimente sănătoase, de calitate și origine verificate, cu livrare din stoc în 24h și la care beneficiezi de reducerile de loialitate câștigate!
Produsele alimentare bio au devenit foarte populare în ultima perioadă în lume cât și pe piața din România. 
Cuvântul "bio", "organic" sau "ecologic" se referă la același mod în care agricultorii cresc și procesează produse agricole cum ar fi fructele, legumele și cerealele.
Organic vs. Non-Organic
Organic (Produsele ecologice): Produsele cultivate convențional
✅ Cultivate cu îngrășăminte naturale (gunoi de grajd, compost). ⚠️ Cultivate cu îngrășăminte sintetice sau chimice
✅ Buruienile sunt controlate în mod natural (rotația culturilor, smulgerea, mulcire și săpături). ⚠️ Buruienile sunt controlate cu erbicide chimice.
✅ Dăunătorii sunt controlați prin metode naturale (păsări, insecte, capcane) și pesticide derivate în mod natural. ⚠️ Dăunătorii sunt controlați cu pesticide sintetice.
✅ Alimentele bio sunt mai singure deoarece conțin mai puține pesticide. Chimicalele, cum ar fi fungicidele, erbicidele și insecticidele, sunt utilizate pe scară largă în agricultura convențională, iar reziduurile rămân pe (și în) alimentele pe care le consumăm.
✅ Alimentele bio sunt mai sănătoase și conțin mai mulți nutrienți deoarece sunt adesea mai proaspete pentru că nu conțin conservanți care să le prelungesc forțat valabilitatea.
✅ Produsele alimentare bio NU conțin Organismele modificate genetic (GMO) sau alimentele modificate genetic (GE). OMG sunt plante a căror ADN a fost modificată în moduri care nu pot apărea în mod natural sau din încrucișări tradiționale, pentru a fi rezistente la pesticide sau pentru a produce insecticid care să îndepărteze dăunătorii.
✅ Agricultura ecologică este mai bună pentru mediu. Tehnicile de cultivare ecologică reduc poluarea, conservă apa, reduc eroziunea solului, cresc fertilitatea solului și consumă mai puțină energie.
LoialitateNoi chiar Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viațăla toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Foloseste MAJUSCULE