LIVRARE GRATUITA peste 150lei

<p>Apa micelara - Beneficii pentru ten - tipuri si efecte</p>
0 Comentarii

Apa micelara - Beneficii pentru ten - tipuri si efecte

Ingrijirea tenului este un proces important pe care orice femeie, indiferent de varsta, ar trebui sa-l ia in considerare. Pielea fetei are nevoie de ingrijire si multa atentie, motiv pentru care produsele pe care le folosim trebuie sa fie potrivite tipului de ten, calitative si alese informat. Un produs cu numeroase beneficii ale utilizarii este apa micelara.

1.  Beneficii ale apei micelare

La ce este buna apa micelara? Acest produs de ingrijire a tenului are numeroase beneficii, iar mai jos sunt cele mai importante dintre ele.

1.1 Curatarea tenului

Apa micelara este creata pentru o curatare corecta a tenului, datorita compozitiei sale pe baza de apa purificata, glicerina si alte substante organice, care nu ranesc structura pielii si nu distrug bariera de protectie a acesteia, cum o fac alte produse de curatare.

Aceasta este esentiala in procesul de demachiere, pentru ca ajuta la indepartarea delicata a produselor cosmetice, fara a irita pielea, dintr-o singura aplicare.

Este important de stiut faptul ca tenul trebuie sa fie curatat chiar daca nu obisnuiti sa va machiati, pentru ca praful, surplusul de secretii ale pielii si alte impuritati pot aparea peste zi. Ele trebuie sa fie indepartate inainte de culcare, pentru ca blocheaza porii. 

1.2 Hidratarea tenului

Nivelul de hidratare al tenului reprezinta un indicator al sanatatii si frumusetii. Hidratarea se poate realiza cu ajutorul multor produse, insa apa micelara incepe procesul hidratant inca de la aplicarea ei pe fata, cu scopul curatarii.

Apa micelara ajuta tenul sa isi pastreze substantele sale naturale de hidratare care formeaza o bariera ce impiedica patrunderea bacteriilor si microbilor in stratul de profunzime al pielii. La acest strat natural, apa micelara adauga din compozitia sa substante organice, mai exact alte uleiuri.

1.3 Reducerea iritatiei si a inflamatiei

Actiunea apei micelare este delicata si nu duce la ranirea pielii. Compozitia organica a produsului, fara alcool, ajuta la reducerea iritatiei pileii si la ameliorarea inflamatiilor prin prevenirea blocarii foliculilor firelor de par, care provoaca in general aparitia cosurilor.

1.4 Mentinerea tenului curat

Apa micelara mentine tenul curat si ajuta in mod special persoanele care au probleme ale pielii precum acnee, pori blocati sau pete. Efectul apei micelare este de durata, deoarece compozitia sa organica face ca pielea sa accepte continutul bogat in substante ale acesteia.

Chiar daca pielea noastra produce un strat protector, acesta trebuie sa fie ajutat in lupta contra bacteriilor si microbilor. Apa micelara este printre singurele produse care ajuta la intarirea stratului protector dupa curatarea acestuia. 

Modul de aplicare, cu ajutorul dischetelor demachiante din bumbac, elimina necesitatea periilor de fata si a altor obiecte de curatare reutilizabile, care pot raspandi germeni si bacterii.

1.5 Tonifierea tenului

Apa micelara este un foarte bun toner facial. Spre deosebire de alte produse, ea clateste porii organic, datorita formulei sale, si reda un aspect revigorant, curat si proaspat al pielii.

Prin formula sa, care contine substante precum calciu, magneziu, mangan, strontiu, litiu, apa micelara ajuta la activarea metabolismului la nivel celular, lucru care mentine pielea tanara si sanatoasa. 

2. Tipuri de apa micelara

Chiar daca este un produs cu o actiune organica, apa micelara trebuie aleasa in functie de tipul tenului nostru si de preferintele acestuia.

2.1 Apa micelara pentru ten sensibil

In cazul unui ten sensibil, apa micelara este printre cele mai recomandate produse, datorita absentei alcoolului din compozitia sa. Tenul sensibil are nevoie de multa grija si atentie, iar apa micelara vine cu o formula speciala pentru a preveni orice posibila incompatibilitate a tenului cu produsul.

Spre deosebire de celelalte categorii, apa micelara pentru ten sensibil este cea mai blanda, poate contine plante calmante, precum musetel, si un nivel ridicat de minerale precum calciu, magneziu, mangan, strontiu, litiu pentru a repara si intari structura tenului.

2.2 Apa micelara pentru ten mixt si gras

Un ten gras sau mixt prezinta adesea pori deschisi, inflamatii si impuritati, motiv pentru care apa micelara din aceasta categorie poate ajuta la curatare si hidratarea ideala. Tenul va fi curatat de surplusul uleios, fara a-i fi afectat stratul protector, va fi hidratat fara a i se adauga un strat gras si va avea un aspect curat, luminos.

2.3 Apa micelara pentru toate tipurile de ten

Pentru persoanele care nu au un ten pretentios, apa micelara pentru toate tipurile de ten este o alegere potrivita. Formula ei difera de o apa micelara pentru ten gras prin nivelul de hidratare si de o apa micelara pentru ten sensibil, prin continutul bogat in plante (aloe vera, alge, albastrele).

 

3.  Apa micelara - intrebuintari

  •  Apa micelară nu contine alcool.

  • Se poate aplica in orice parte a zilei, atat dimineata, cat si seara - oricand se simte nevoia unei curatari a fetei.

  • Exista apa micelara pentru toate tipurile de ten.

  • Este un produs eficient, ce reduce nevoia unor produse alternative, pentru ca ajuta la curatare, hidratare si tonifierea tenului.

  • Alte intrebuintari ale apei micelare:

    • poate fi folosita pentru hidratarea si curatarea mainilor;

    • poate fi folosita pentru o curatare eficienta a pensulelor de machiaj;

 

Apa micelară este un produs esential in ingrijirea fetei, datorita formulei inovatoare pe bază de micelii, care absorb impuritatile, hidrateaza, calmeaza, tonifiaza si mentine sanatos tenul, prevenind aparitia imperfectiunilor.

 

Sursa foto: freepik.com


Stoc 0
(0)
0

Apa micelara cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten,...

Pret
42.35 Lei
Stoc 0
(1)
0

Apa micelara Ultra Sensitive cu aloe vera si panthenol, 500ml...

Pret
42.35 Lei
Stoc 0
(0)
0

DELISTAT Apa micelara cu acid hialuronic si alge Hydro Sensation,...

Pret
62.70 Lei
Stoc 0
(0)
0

Apa micelara neagra cu afin si mesteacan, 170ml - DETOX ORGANICS...

Pret
33.00 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Multe doamne sunt dornice de a se bucura de tinerete fara batranete si cerceteaza indelung oglinda pentru a cauta cel mai mic semn ca ridurile, cearcanele…
0
0
 1. Ce inseamna acnee?  Toata lumea cunoaste faptul ca uneori tenul poate prezenta cosuri, care apar din diferite cauze. Dar, cu toate acestea,…
0
0
1. Demachierea corecta a fetei  Foarte multe femei nu stiu care este procesul corect de demachiere a ochilor si a fetei. De aceea, este recomandat…
0
0
Prova îți prezintă în premieră colecția de îngrijire intensivă a tenului pe bază de hidrolat organic de catina din muntii…
Foloseste MAJUSCULE