LIVRARE GRATUITA peste 150lei

DEMACHIEREA – Un proces simplu, pe care trebuie sa-l cunoasca toate femeile
0 Comentarii

DEMACHIEREA – Un proces simplu, pe care trebuie sa-l cunoasca toate femeile

1. Demachierea corecta a fetei 

Foarte multe femei nu stiu care este procesul corect de demachiere a ochilor si a fetei. De aceea, este recomandat sa urmaresti cu atentie tehnica prezentata mai jos, deoarece aceasta este potrivita pentru toate tipurile de ten. Nu este nimic complicat si ai nevoie doar de 10 minute pe zi pentru a face acest lucru!

Asadar, „operatiunea demachierea” are urmatorii pasi:

  • Foloseste un demachiant bland cu pielea ta

Este foarte important sa nu folosesti servetele umede, atunci cand iti cureti fata de machiaj. Mai recomandata este spalarea cu apa si un sapun natural. Astfel, indepartezi delicat murdaria, fara sa agresezi ochii si tenul, ca in cazul servetelelor demachiante. Daca le utilizezi frecvent, risti sa-ti inrosesti pielea, sa-ti smulgi genele sau sa nu te demachiezi in profunzime, ci doar la suprafata.

Este recomandat sa folosesti mereu un demachiant profesional, care sa-ti curete tenul de orice urma de fond de ten sau fard. Ai grija ca produsul sa fie potrivit pentru tine, adica sa fie compatibil cu tipul de piele pe care il ai. Acesta nu trebuie sa usture sau sa provoace mancarimi.

Un lucru foarte interesant de retinut consta in faptul ca demachierea buzelor poate fi facuta cu ulei de masline. Daca ai un ruj care rezista spectaculos si nu poate fi eliminat sub nicio forma cu produsele demachiante din comert, imbiba o bucata de vata in ulei de masline si tamponeaza-ti usor buzele cu ea. Vei fi impresionata de rezultat!

  • Foloseste apa tonica

Foarte multa lume considera ca demachiantul este suficient pentru a avea o fata curata si pregatita de somn. Cu toate acestea, procesul de curatare a fetei este mult mai amplu si are mai multe etape. Prin urmare, dupa ce ai indepartat machiajul, trebuie sa utilizezi o apa tonica. Cu ajutorul acesteia iti pregatesti tenul pentru aplicarea unei creme hidratante.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca apa tonica este indicata doar daca ai tenul gras, deoarece tinde sa usuce pielea. Asadar, daca te confrunti cu unul uscat, foloseste apa naturala din abundenta, in detrimentul acestei solutii.

Demachierea corecta a fetei

  • Crema hidratanta

Daca iti doresti ca pielea ta sa arate la fel de bine si la o varsta mai inaintata, trebuie sa o ingrijesti ca la carte. De aceea, in fiecare seara, inainte de culcare, nu trebuie sa uiti de hidratarea fetei cu ajutorul cremelor speciale. Acestea te ajuta sa-ti pastrezi pielea elastica, luminoasa si ferma. Mai mult decat atat, catifeleaza tenul si-l pregateste pentru un nou machiaj reusit.

Urmeaza acesti trei pasi pentru o demachiere corecta a tenului. Nu rata nicio etapa, pentru a te bucura cat mai mult timp de o piele frumoasa, sanatoasa si ingrijita!

2. Demachierea – De cate ori trebuie facuta pe zi? 

De cate ori te demachiezi pe zi? Daca o faci o singura data, seara, inainte de culcare, este excelent! Nici nu trebuie de mai multe ori.

Multe persoane sustin faptul ca acest proces trebuie repetat si seara si dimineata, imediat dupa trezire, insa acest lucru este total gresit. O curatare exagerata poate conduce la aparitia tenului uscat si deshidratat. 

In cazul in care simti ca ai pielea foarte uleioasa, abia atunci poti lua in calcul o clatire cu apa calda a doua zi dimineata, pentru a elimina surplusul de sebum. Nu folosi, insa, niciodata demachiantul la prima ora a zilei!

In cele din urma, retine ca este stringent sa folosesti intotdeauna doar cremele si solutiile care sunt potrivite pentru tipul tau de ten. Asadar, acorda o importanta majora alegerii produselor pe care le folosesti in procesul de ingrijire zilnic.

Ai grija de felul in care arati, deoarece, in prezent, acest lucru este foarte important. Nu uita sa ii acorzi atentia necesara pielii tale, in fond, chipul este primul care ia contact cu lumea din jur!


Sursa foto: Unsplash.com


(17)
0

Gel de curatare bio cu ceai verde si echinacea - Eco Cosmetics...

Pret
40.60 Lei
Stoc 0
(3)
0

Gel de curatare scrub si masca 3 in 1, purificator, antiacnee...

Pret
49.50 Lei
Stoc 0
(5)
0

DELISTAT Spuma demachianta ten mixt sau gras cu salcam japonez,...

Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(3)
0

DELISTAT Lotiune tonica si demachianta anti-age cu ginseng siberian,...

Pret
31.90 Lei
(3)
0

Servetele demachiante cu aloe vera si portocale, 25 buc - Benecos...

Pret
14.99 Lei
Stoc 0
(1)
0

DELISTAT Demachiant bio pentru ochi sensibili cu aloe vera si...

Pret
29.69 Lei
Stoc 0
(0)
0

Apa micelara cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten,...

Pret
42.35 Lei
Stoc 0
(1)
0

Apa micelara Ultra Sensitive cu aloe vera si panthenol, 500ml...

Pret
42.35 Lei
Stoc 0
(0)
0

Lapte demachiant micelar antirid, 150ml - Natura Siberica

Pret
39.90 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Vitamina C este un aliat foarte puternic in combaterea racelilor si virusilor, fiindca ajuta la intarirea sistemului imunitar. Cu toate acestea, aceasta…
0
0
Ce este Vitamina D? Vitamina D - sau „vitamina soarelui” - este un nutrient esențial, de care organismul uman are nevoie pentru funcționarea…
0
0
  Dacă încă nu foloseşti un produs pentru ten pe bază de Vitamina C, ne dorim ca această colecție de îngrijire intensivă a tenului…
0
0
Suntem SANTE! Nu numai că dorim să vă facem mai frumoase cu produsele noastre, ci dorim să facem lumea un pic mai bună Adoptăm o abordare…
0
0
Produse folosite: Ruj de buze BIO Coral Flamingo 37 - LAVERA Ruj bio Matt'n Stay Lips, Matt'n Peach 02 - LAVERA Corector bio cu coenzima Q10 pentru cearcane…
Foloseste MAJUSCULE