LIVRARE GRATUITA peste 150lei

VITAMINA C PENTRU TEN -  De ce ai nevoie de un astfel de produs pentru fata?
0 Comentarii

VITAMINA C PENTRU TEN - De ce ai nevoie de un astfel de produs pentru fata?

Vitamina C este un aliat foarte puternic in combaterea racelilor si virusilor, fiindca ajuta la intarirea sistemului imunitar. Cu toate acestea, aceasta vitamina nu este ideala doar pentru organism, ci si pentru fata. Daca folosesti corect acest produs pe ten, te poti bucura de numeroase beneficii extraordinare.

1. Beneficiile vitaminei C pentru ten – De ce trebuie sa ai un astfel de produs pentru fata? 

Chiar daca obisnuiesti sa administrezi capsule de vitamine C pentru pastrarea sanatatii la un nivel optim, acest lucru nu inseamna ca acestea au efecte si asupra tenului. Vitamina C pentru fata se gaseste sub forma de seruri si creme si reprezinta singura modalitate de a te bucura de beneficiile surprinzatoare ale acesteia asupra pielii.

Cateva motive pentru care trebuie sa aplici vitamina C pe ten:

  • Hidrateaza

Vitamina C hidrateaza in profunzime pielea. Orice tip de piele are nevoie de hidratare, pentru a-si mentine elasticitatea si aspectul ferm timp indelungat. Astfel, este de preferat ca in locul cremelor banale din comert, sa folosesti vitamina C pe fata, pentru o piele catifelata si frumoasa.

  • Reduce roseata

Aceasta vitamina este ideala si pentru tratarea numeroasele afectiuni inflamatorii ale pielii. Este recomandat ca de fiecare data cand ti se inroseste fata, sa aplici acest produs minune.

  • Estompeaza hiperpigmentarea

Multe femei se confrunta cu pete provocate de soare. Daca te numeri printre acestea si-ti doresti o piele luminoasa, trebuie sa aplici vitamina C, fiindca impiedica productia de melanina. Acest lucru conduce la estomparea petelor puternice si la obtinerea unui ten uniform si curat.

Vitamina C pentru ten

  • Stimuleaza productia de colagen

Printre beneficiile vitaminei C pentru fata se numara si productia de colagen, care este o proteina naturala ce se epuizeaza in timp. In momentul in care aceasta se diminueaza sau dispare din organism, incep sa apara ridurile.  Prin urmare, daca iti doresti sa ai pielea tanara cat mai mult timp, foloseste aceasta vitamina, sub forma de ser.

  • Vindeca ranile

Trebuie sa cunosti faptul ca vitamina C contribuie la calmarea arsurilor solare. In plus, daca aplici aceasta vitamina pe zonele arse, exista o sansa uriasa ca ranile sa fie vindecate cu mare rapiditate. Tratarea sanatoasa a acestor leziuni reduce riscul de inflamare, infectie sau cicatrici.

Vitamina C poate fi utilizata pe toate tipurile de ten. Este un produs natural, pe care merita sa-l incerci, mai ales ca este recunoscut pentru puterea sa de a mentine pielea tanara pentru cat mai mult timp.

In cazul in care observi ca produsul nu este compatibil cu tenul tau, intrerupe imediat utilizarea. Rare sunt cazurile in care acest compus organic cauzeaza efecte secundare negative. Cu toate acestea, persoanele ce au pielea hipersensibila pot avea de-a face cu iritatii minore. Astfel, daca te numeri printre persoanele ce au tenul foarte sensibil, este recomandat ca inainte de administrare sa iei legatura cu medicul dermatolog. Acesta iti poate spune cu exactitate daca poti folosi acest produs sau nu.

 2. Vitamina C pentru ten – Cum trebuie folosita, pentru obtinerea unor rezultate impresionante?

In functie de produsul pe care alegi sa-l folosesti, trebuie sa urmezi instructiunile de pe ambalaj. Fiecare ser sau crema in parte este utilizata in mod diferit, pentru a avea rezultatele dorite.

Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, serul sau crema cu vitamina C se aplica de doua ori pe zi. Este recomandat sa fie aplicat dimineata, pentru a profita de proprietatile sale de protectie UV si seara, pentru a actiona pe tot timpul noptii.

Este indicat ca inainte de aplicare, fata sa fie curatata in profunzime.

Vitamina C poate fi utilizata in combinatie cu alte alte ingrediente active.

In cele din urma, este bine sa ai cat mai multa grija de tine, de sanatatea si de tenul tau. Curata si aplica doar produsele perfecte pentru fata ta, astfel incat la o varsta mai inaintata sa te mandresti si sa te bucuri de un ten impecabil si frumos. In plus, este ideal sa ai o relatie cat mai stransa cu dermatologul, care te poate sfatui ce si cum sa folosesti.


Sursa foto: Unsplash.com

-20%
(0)
1

Ser hidratant iluminator pentru ten cu Vitamina C, 30ml - C-BERRICA...

Pret
25.96 Lei
32.45 Lei
-25%
(1)
0

Ser antioxidant iluminator pentru ten cu Vitamina C, 30ml -...

Pret
24.34 Lei
32.45 Lei
-20%
(1)
0

Ultra Glow Pads, comprese ten cu vitamina C si acizi AHA, 20buc...

Pret
34.40 Lei
42.99 Lei
(1)
0

Crema de zi iluminatoare cu vitamina C si niacinamida, FPS20...

Pret
45.90 Lei
-25%
(0)
0

Fluid light tonifiant cu vitamina C, B5 si acid hialuronic -...

Pret
34.42 Lei
45.90 Lei
(3)
0

Ser energizant pentru ten cu Vitamina C si catina, 30ml - C-BERRICA...

Pret
32.45 Lei
(3)
1

Gel spumant demachiant cu Vitamina C si acizi AHA, 145ml - C-BERRICA...

Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

DELISTAT Pudra spumanta de curatare cu Vitamina C si acizi BHA,...

Pret
50.00 Lei
(0)
0

Crema ochi antioxidanta cu Vitamina C, cafeina si fosfolipide,...

Pret
33.75 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
1. Demachierea corecta a fetei  Foarte multe femei nu stiu care este procesul corect de demachiere a ochilor si a fetei. De aceea, este recomandat…
0
0
Ce este Vitamina D? Vitamina D - sau „vitamina soarelui” - este un nutrient esențial, de care organismul uman are nevoie pentru funcționarea…
0
0
  Dacă încă nu foloseşti un produs pentru ten pe bază de Vitamina C, ne dorim ca această colecție de îngrijire intensivă a tenului…
0
0
Prova îți prezintă în premieră colecția de îngrijire intensivă a tenului pe bază de hidrolat organic de catina din muntii…
0
0
Viziteaza-ne si in showroom! Bdul. Iuliu Maniu Nr.7, Cotroceni Business Center, Corp A, Sc. 2, Etaj 2 , Sector 6, Bucuresti Benecos oferă produse de…
Foloseste MAJUSCULE