LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Idei pentru ziua indragostitilor. Ce poti face cu partenerul sau singur de Valentine's day
0 Comentarii

Idei pentru ziua indragostitilor. Ce poti face cu partenerul sau singur de Valentine's day

Valentine's Day. De ce să nu depui mai mult efort pentru a face din Ziua Indragostitilor un moment special împărtășit cu partenerul? 

Pentru inspirație, ne-am gandit la cateva propuneri:


1. O seară romantică cu YES

Lubrifianti intimi organici Yes pe baza de apa si ulei

Dacă rămâneți acasă, creați un moment intim de vacanță! Relaxați-vă împreuna cu partenerul cu o baie cu spumă la lumina lumânărilor sau un duș senzual și o cutie de praline fine. Pentru cei ce au descoperit gama YES de curând, va recomandăm să testați și să explorati pachetul YES INTRO

Dacă preferința ta obișnuită este un lubrifiant pe bază de apă, te vei bucura cu adevărat de lubrifiantul nostru natural YES WB, hidratant și compatibil cu prezervative. Sau poate preferați un lubrifiant pe bază de ulei? Lubrifiantul natural YES OB este fabricat din uleiuri vegetale, deci este foarte blând cu corpul tău, cu o textură mătăsoasă, aderența sporită și o alunecare grozavă . YES OB nu poate fi folosit cu prezervative, dar este grozav în compania jucăriilor tale preferate și jocuri cu apă - ideal pentru acea baie cu spumă sau duș fierbinte!


2. O excursie scurtă în aer liber

Camping cu foc de tabara de ziua indragostitilor

Mergeți în natură însoțiți de un coș pentru un picnic în doi și bucurați-vă de un loc în care să priviți stelele și să puteți face un foc. Luați cu voi o pătură, haine groase, un termos cu ceai fierbinte și încă ceva tare.  

Întoarceți-vă repede în cameră până nu se pierde senzația de plăcere, până la urmă este februarie! Odată ce ați revenit în cuib, vă sugerăm să vă întoarceți la prima noastră sugestie pentru a vă încălzi!

 

3. Mergeți la un curs de gătit

Participarea la o activitate împreună este o modalitate excelentă pentru cupluri de a se reconecta, în special în relațiile pe termen lung. Împărtășirea unei experiențe precum învățarea unei noi abilități este o modalitate excelentă de a crea noi amintiri! 

Bine, poate nici nu e nevoie chiar de un curs, doar să gătiți ceva impreuna la un pahar de vin.

De ce să nu faceți și ceva gustos împreună înainte să reveniți la prima noastră sugestie?


4. Mergeți la o degustare de vinuri sau la un restaurant 

Cel mai simplu e să alegeți un vin bun pentru cina în doi. Toate acestea sunt modalitati bune de a intra în dispoziție pentru prima noastră sugestie :)


5. Răsfățați-vă cu un masaj senzual

Masaj pentru cupluri de Valentine's Day

Transformă-ți  ziua îndrăgostiților într-un weekend lung și răsfață-te la un spa pentru doi. Dacă sunteți pregătiți pentru aventură, rezervați un masaj de cuplu, astfel încât să vă relaxați împreună. Știați că YES OB poate fi folosit și ca ulei de masaj hipoalergenic, ușor de absorbit, bogat și senzual, astfel încât să puteți recrea împreună experiența masajului relaxant în confortul propriului dormitor? Nu este nevoie să reveniți la punctul 1, va surveni în mod natural...!


6. Încearcă ceva nou...

Bifați împreună ceva de pe lista dvs. de dorințe! Notează o listă lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată și transformă-ți experiența într-o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților! Poate ceva extrem... O coborâre cu parapanta. O noua pozitie? 

Nu? Bine, prima noastra sugestie e și cea mai buna!


7. Singur? Ziua Îndrăgostiților este și pentru tine!

Nu ai nevoie de o întâlnire pentru a sărbători. Folosește-o ca pe o oportunitate de a te răsfăța cu adevărat: o masă bună, o baie fierbinte, citeste o carte sau vizionează un film romantic; poate completezi seara cu un extra-deliciu personal garantat sau un masaj intim.

Stoc 0
(6)
0

Lubrifiant organic pe baza de apa 50 ml - YES

Pret
49.50 Lei
(2)
0

Lubrifiant organic pe baza de ulei 40 ml - YES

Pret
53.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Pachet lubrifianti intimi organici apa si ulei, Intro - YES

Pret
85.29 Lei
(0)
0

Aparat masaj intim 10 trepte vibratii - Irisana

Pret
248.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Accesoriu stimulare Intima Rose, 10 moduri - Irisana

Pret
248.00 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Igiena intima este un subiect sensibil, dar foarte important, care vine la pachet cu o multime de beneficii, daca este tratat cu responsabilitate. Orice…
0
0
Menstruatia e un moment delicat in viata fiecarei femei. Timp de cateva zile pe luna, au loc schimbari semnificatie ale intregului organism. Acestea sunt…
0
0
Fiind delicata, pielea din zona intima necesita ingrijire speciala. Din cauza factorilor precum transpiratia, epilarea si secretiile specifice, igiena…
Foloseste MAJUSCULE