Livrare 24h. Prova by Organik

MCT ulei de cocos BRAIN, 300ml - Laurin

COD: LAUR02
PRODUCATOR: Laurin
Mod de prezentare: 300ml
Greutate: 316 g
Disponibilitate: In stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Produse similare
(0)
0

Supliment natural de slabit XtraSlim Capteur 3in1, 60 capsule...

Pret
99.72 Lei

Imbunatateste memoria

Creste capacitatea de concentrare

Trigliceridele cu lant mediu ( Medium Chain Triglycerides - MCT) sunt grasimi care se gasesc in mod natural in nucile de cocos si in uleiul de palmier. Aceste trigliceride sunt digerate mult mai repede si mai usor decat alte tipuri de grasimi, deoarece acestea necesita cantitati mult mai mici de enzime si de acizi biliari pentru absorbtia intestinala.
Trigliceridele cu lant mediu sunt metabolizate foarte rapid in ficat si s-a constatat ca stimuleaza productia de energie, micsorand depozitele de grasime. Numeroase studii afirma ca, inlocuind alte grasimi cu uleiul MCT intr-o dieta sanatoasa, poate ajuta la controlul greutatii si la sanatatea optima a organismului.
MCT Oil (trigliceride cu lant mediu) reprezinta o grasime sanatoasa, extrasa din nuca de cocos. Cei mai importanti acizi grasi sunt cei saturati,  anume acidul capric si acidul caprilic.  Printre trigliceridele cu lant mediu se mai numara acidul lauric si acidul caproic. Aceste grasimi se asimileaza mai usor decat celelalte si merg direct la producerea de energie, avand un efect temogenic si ketogenic pronuntat.

Beneficii MCT Oil        

  • se asimileaza usor, fara a fi nevoie de bila
  • au un efect ketogenic puternic, permitand ramanerea in cetoza chiar si atunci cand se consuma mai multi carbohidrati sau proteine intr-o dieta ketogenica (vara, de exemplu)
  • au un usor efect laxativ, util in dietele de slabire unde constipatia poate deveni o problema
  • este metabolizat rapid, asemanator cu carbohidratii, furnizant energie imediat, spre deosebire de alte tipuri de grasimi care au nevoie de mai multe ore sau chiar zile pentru a fi folosite ca sursa de energie
  • au efect termogenic (induc producerea de caldura si deci consumul de calorii, in special din grasimile stocate sub piele)
  • au efect antiviral si de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV, herpes si citomegalovirus
  • ajuta la reducerea si controlul apetitului
  • blocheaza sinteza de noi grasimi (previn ingrasarea)
  • combate candidoza (acidul caprilic)
  • ajuta in ADHD si depresie
  • imbunatateste calitatea parului si unghiilor
  • mentine sanatatea vaselor de sange, spre deosebire de uleiurile vegetale din soia, floarea soarelui, porumb, rapita sau chiar masline
  • scade colesterolul 'rau' si creste colesterolul 'bun'

UTILIZARE RECOMANDATA: Ca supliment alimentar luati 1 lingura (10 ml) de 1-3 ori pe zi. Uleiul MCT poate fi de asemenea utilizat ca substituent pentru uleiurile conventionale in dressinguri de salata, sosuri sau la gatit, ca sursa de acizi graşi benefici. Nu este recomandat pentru a fi utilizat la prajeli datorita punctului de fierbere scazut.

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

Ingrediente: 100% trigliceride cu catena medie din ulei de Cocos Nucifera

INCI: caprylic, capric, lauric triglycerides.

Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD