LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Recenzii Prova - Concurs cu premii 01-15 noiembrie 2020
0 Comentarii

Recenzii Prova - Concurs cu premii 01-15 noiembrie 2020

Later edit (9 decembrie)

Mulțumim tuturor clienților care ne-au oferit recenzii obiective pentru produsele comandate. Ne dorim să putem să vă rasplatim pe fiecare pentru acestea, astfel vom demara un proiect prin care să oferim beneficii suplimentare clienților care își răpesc câteva minute pentru reviewuri.
Pana atunci, castigatorii concursului nostru sunt:
Premiul special ales de juriul format din echipa noastra si validat cu voi pe 
facebook are două câștigătoare, ambele la egalitate: 
 
 
 
 
Ruj lichid mat bio, Trust in Rust - Benecos
Ulei anticelulitic 10 plante, 100 ml - Khadi
Ruxandra și Laura, felicitari, am incarcat acum câte 150 lei în contul vostru de shopping.  Abia asteptam viitoarele opinii!
 
Premiul  pentru cel mai mare numar de recenzii lasate pe perioada concursului merge catre Andrea Imre pentru 73 de recenzii !!
Andrea, primesti maine mailul de la noi si, din dorinta ta de a iti exprima opinia pentru toate produsele achiziționate, am decis sa implementam extra-beneficiile pe baza numarului de recenzii primite. Multumim pentru fidelitate si diversitatea opiniilor!


Cel de-al treilea premiu, cel la care au participant toti clientii care au lasat recenzii pe perioada concursului, obtinut prin tragere la sorti, se acordă .. Andreei Szoke.  Multumim Andrea, gasești premiul disponibil in contul tau.


Later edit
(23 noiembrie) Lista recenziilor primite in perioada concursului 

Produs Recenzii si opinii 
Absorbante normal cu aripioare 14 buc - Natracare Imi place toata gama Natracare, recomand cu drag. Deoarece eu folosesc cupa menstruala, nu prea am nevoie de absorbante, pentru extra protectie / preventie in primele zile folosesc doar. Acestea sunt cumfortabile, nu irrita pielea, se lipesc bine si sunt biodegradabile, ceea ce ma incanta. Incerca sa folosesc cat mai multe produse biodegradabile sa ajut natura, de aceea am si trecut la cupa menstruala.
Amestec de uleiuri esentiale naturale Melissa Blend, 10ml - Ancient Wisdom Are un miros foarte placut, de citrice. Imi place sa il difuzez, insa il voi include si in retetele mele cosmetice :)
Apa de gura bio concentrata, cu salvie si chimen negru - Eco Cosmetics Foarte concentrata, se folosesc câteva picături; au folosit-o chiar și copii mofturoși. Gust plăcut, bun antiinflamator în cazul problemelor gingivale.
Apa de gura naturala Power Smile, pentru albire si respiratie proaspata - Jason Își face treaba; cantitate mare, gust plăcut, curata și împrospătează ok!
Apa de parfum bio Camelia Blanc, 50 ml - Florame Miroase foarte bine, are un parfum fresh, proaspat, spre deosebire de majoritatea parfumurilor naturale care sunt de obicei mai grele. Foarte bun pentru vara. Persista decent, il simt cateva ore.
Apa de parfum bio Precious Amber, 50 ml - Florame Cea mai frumoasa mireasma de parfum pt mine. Recunosc ca prima data cand l-am testat am avut ceva dubii, dar in timp isi schimba destul de mult nota ramanand una placuta invaluita intr-un mister oriental, iar pt mine personal una nobila si sublima. Parfumul persisita destul de mult in timp si il recomand persoanelor care adora parfumurile dulci orientale.
Apa florala organica de Menta, 100ml - Savonia Plăcută, răcoritoare mai ales în zilele de vara; o folosesc după demachiere- curata bine urme de machiaj sau demachiant
Apa micelara bio anti-age cu acid hialuroinic Sublimactive, 150 ml - JONZAC Foarte mulțumită! Lichid delicat, miros plăcut, neiritant nici dacă insiști cu frecatul, curata bine
Apa micelara bio anti-age Sublimactive, 500 ml - JONZAC Folosesc aceasta apa micelara din 2017 , este foarte buna , are efect de hidratare ,este un produs de calitate, o recomand cu toata increderea.
Apa micelara Ultra Sensitive cu aloe vera si pathenol, 500ml - BIOBAZA Foarte plăcută, miros textura, nu irita curata rapid și bine, aplicatorul e un pic ciudat, da senzația ca te demechiezi doar cu apa
Apa termala spray, 50 ml - JONZAC Mi-a placut foarte mult acest produs! Am observat ca a fost eficient si in momentul in care l-am aplicat peste o bubita sau peste o usoara iritatie, ca cea de la pensat, de exemplu.
Apielixir Vitalitate cu miere, ginseng, propolis, laptisor de matca, 10 fiole x 10ml -  Albina Carpatina Mulțumită! Gust plăcut chiar și pentru copii, ușor acrișor după câteva secunde; chiar da o stare de bine, plus de energie în zile obositoare sau stressante
Balsam bio impotriva caderii parului, 500 ml - Dr. Konopka De cand il folosesc am firul de par mult mai sănătos și rezistent, plus ca este ok pentru metoda CG.
Balsam buze bio cu ulei de masline si rodie - Eco Cosmetics Foarte bun! Este cremos si se simte efectul hidratarii si a doua zi.
Balsam de buze nuantat Everyday Color - PuroBio Are o nuanta frumoasa de rosu spre maro, nu are o culoare intensa ca un ruj, insa mult mai intensa decat balsamurile obisnuite, nuantatoare de buze. E chiar ideala pentru folosirea zilnica. La inceput mi s-a parut ca se intinde putin mai greu, poate am avut doar eu aceasta problema, insa nu ma deranjeaza, trebuie incalzita putin intre palme si gata.
Balsam de buze organic Lavender & Orange - Badger Miroase excelent și este foarte hidratant fara a lasa o pelicula deranjanta pe buze.
Balsam de buze PROTECT & REPAIR, cu rodie si argan - LAVERA Nu l-am putut testa pentru ca tatal meu l-a furat :)) in sensul bun al cuvantului. Chiar daca poate nu e din gama pentru barbati, a fost incantat de el. Hidrateaza foarte bine, e usor de aplicat si are o textura destul de lejera.
Balsam de buze reparator ExtraSensitiv - Sante Naturkosmetik Hidrateaza buzele si le lasa catifelate pe mai mult timp +un miros frumos de cacao. Recomand!
Balsam de curatare pentru tenul uscat, lipsit de luminozitate, 150ml - Natura Siberica Sunt îndrăgostită de acest demachiant.Imi lasă pielea curata,fina,curata foarte bine chiar și produsele rezistente la transfer.
Balsam de par bio cu melissa, 150 ml - Benecos Am cumparat balsamul dupa ce luasem si incepusem sa utilizez samponul de care eram incantata. Este bun. Nu incarca mult firul de par daca nu il utilizezi in exces. Nu provoaca ingarsarea parului si mie imi modeleaza perfect buclele avant par natural asa ca aproape nu mai trebuie sa folosesc spuma.
Balsam de rufe concentrat (40 spalari), Wild Flowers - ATTITUDE Un balsam excellent! Il folosim de peste 7 ani. L-am descoperit in Anglia. Are un miros imbietor si subtil, nu ca cele din comert care provoaca alergii si stranut. Este preferatul nostru impreuna cu toata gama Attitude. Avem dertamita atopica si teren alergic si nu suportam nici un fel chimicale, Attitude ne-a salvat! altfel spalam cu nuci de sapun si ulei de lavanda pana la adanci batraneti!
Balsam de rufe cu bumbac salbatic, pentru prosoape, 17 spalari - ECOZONE E bun. Miros delicat lasa prosoapele moi. L-am folosit si pentru lenjeria de pat si iese mai putin sifonata. Cons infunda sertarul masinii de spalat. Trebuie clatit dupa folosire
Balsam de rufe Innocence cu aroma de crin, trandafir si violete, 37 spalari - ECOZONE Un miros divin (cel mov e si mai si) si isi face treaba foarte bine, mai ales ca stiu ca nu e toxic. Maxima apreciere!
Balsam hidratant pentru par uscat si vopsit cu mur salbatic Saaremaa, 400 ml - Natura Siberica Un balsam bun pentru parul vopsit, hidrateaza intr-adevar bine.
Balsam reparator pentru par uscat sau deteriorat, ovaz si urzica, 500 ml - Oma Gertrude Recomand balsamul reparator Oma Gertrude pentru că am rezultate excelente când îl folosesc. Lasă părul mătăsos și ajută la obținerea buclelor mele. În plus nu conține chimicale dăunătoare părului putând fi folosit și ca leave-in.
Balsam SOS pentru maini, protectie indelungata - LAVERA Îmi place! Se aplica puțin, se absoarbe repede, hidratează, calmează pielea iritata, nu lasă senzație uleioasa pe piele, catifeleaza; util mai ales acum când ne spălăm atât de des pe mâini și pielea se usucă orice ai face...
Benzi terapeutice cu turmalina pentru dureri menstruale - Iriscup Le-am folosit si eu o singura data, cred ca m-au ajutat la nevoie. Am norocul ca nu am dureri foarte mari, nici nu trebuie sa iau medicamente pentru durere, foarte rar.
BIO Absorbante de noapte din bumbac organic cu aripioare, 10 buc - VIVICOT BIO Sunt plăcute la atingere, se lipesc bine de lenjerie, dimensiunile sunt ok, nu iritata pielea; în prima zi trebuie schimbate mai des, noaptea se comporta bine
Biscuiti bio din spelta cu crema cacao, 330g - Dennree Le ador! Sunt delicioase. Trebuie incercate neaparat!
Burete Blender 3D pentru machiaj - PuroBio Foarte bun pentru fond de ten lichid. Recomand
Burete natural exfoliant lufa pentru periaj umed sau uscat Foarte multumita, de calitate, de prezentare, si de promptitudinea  livrarii. Revin cu siguranta.
Burete universal Magical Stain pentru curatarea suprafetelor fara detergent, 2 buc - ECOZONE Am fost foarte sceptica la achizitie, dar mi-a depsit toate asteptarile. Chestia asta chiar functioneaza. Petele de pe suprafete de inox dispar intr-o secunda. Am curatat cu apa si acest burete si plita de sticla si usa cuptorului. E genial!
Caramele bio aroma toffee, 150g - Super Fudgio Foarte gustoase, le-am achizitionat de 2 ori deja. Au un gust de caramel, care se datoreaza zaharului de cocos. Este putin mai sanatos ☺
Ceai de fructe BIO, 20 plicuri - Dennree Aromat si natural. Il voi comanda si a doua oara.
Ceai organic Tulsi Chai, 18 plicuri - Terra Tee Am descoperit ceaiurile Tulsi de cateva luni. Aceasta combinatie de plante in special ma incanta.  Se simte foarte bine menta si coriandrul. Eu deobicei beau ceaiul fara indulcitori si chiar imi place gustul acestuia.
Chips tortilla BIO cu sare de mare, 125g - Dennree Foarte bune! :)
Cookie bio cu chia si lamaie, fara gluten, 50g - Kookie Cat Sunt singurele gustari FARA GLUTEN care au un gust delicios, foarte asemanator cu cel al fursecurilor obisnuite. Le cumpar mereu.
Covrigei cu faina de naut bio, 75g - Erdbar Sunt foarte buni :)
Crema calmanta 5-in-1 pentru bebe si copii, 75ml - Little Siberica Baiatului meu ii place tare mult. Ii lasa pielea hidratata si matasoasa.
Crema contur ochi cu laptisor de matca, acid hialuronic si ceai verde, 15ml - Apiterra Crema plăcută, fina, se absoarbe bine, nu irita;pielea din jurul ochilor rămâne catifelata, fără sa fie grasa
Crema contur ochi lifting cu ginseng si acai, 20ml - Natura Estonica Hidrateaza foarte bine, am cumparat-o ca preventie, nu ma confrunt inca cu riduri severe.
Crema de corp delicioasa Caramel Cappuccino, 450 ml - Organic Shop Body Desserts Este o crema de corp foarte buna, lasă pielea fina, hidratează, iar efectul este unul de durata. Miroase frumos tare, iar cantitatea mare este un alt avantaj.
Crema de maini Classic Sensitive - Benecos Crema are un parfum placut si se absoarbe repede in piele. Eu prefer variantele putin mai “grase”, de aceea voi mai testa si alte produse din gama.
Crema de maini Classic Sensitive - Benecos Hidrateaza bine mainile si le face foarte gingase, imi place.
Crema de maini cu flori de soc si caise, 75 ml - Benecos Intra repede in piele, nu lasa mainile unsuroase, miroase tare placut, a caise proaspete. Inca nu m-am convins daca efectul de hidratare e de durata. Dupa aplicare, pielea este fina.
Crema de noapte antirid si regeneranta cu merisor si fitocolagen, 50 ml - LAVERA Este o crema intre satisfacator si bun. In afara de hidratare nu am vazut efecte speciale pentru un ten matur. Miroase placut, dulce si se absoarbe repede in piele.
Crema de ras 2-in-1 pentru barbati, cu argila si cedru siberian, The Mammoth - Natura Siberica Bărbatul meu spune ca este primul produs de barbierit pe care-l incearca si este "fix ce trebuie". Nu stiu exact ce inseamna asta, dar sigur e de bine.
Crema de zi hidratanta ten sensibil cu FPS 20, Rhodiola Rosea, 50 ml - Natura Siberica De cand am descoperit cremele de la Natura siberica m-am indragostit de acest brand. Am folosit cremele de seara si de zi, cremele de maini. De atunci nu le-am mai schimbat. Nu astept de la nici o crema sa faca minuni. Am avut asteptarile astea inainte si intotdeauna eram dezamagita si nu le mai foloseam. Aceasta crema hidrateaza bine, are SPF, este foarte buna ca baza de machiaj. Recomand.
Crema de zi regeneranta antirid cu ulei de karanja si acid hialuronic, 50 ml - LAVERA Am cumpărat-o pentru o prietenă acum 3 luni și e foarte mulțumită, după o săptămână a observat o îmbunătățire a texturii pielii + hidratare optimă. După o lună ridurile erau vizibil reduse. Recomand.
Crema extra nutritiva pentru coate si calcaie Balm For Your Arm - Organic Kitchen Imi place aceasta crema: este destul de grasa, intra repede in piele, hidrateaza si hraneste. Mai are si o culoare si un gust foarte placut.
Crema fermitate ochi cu efect racire, Beluga Caviar, 15 ml - Natura Siberica Are un efect foarte bun pentru ridurile fine din jurul ochilor.
Crema maini extra fermitate cu schisandra si ginseng siberian, 75 ml - Natura Siberica Până acum este crema mea de mâini preferata. Neuleioasa, efect instantaneu de hidratare si fermitate.
Crema maini Taiga cu ulei de pin siberian, protectie zilnica, 75 ml - Natura Siberica Crema hidratanta care se absoarbe repede in piele. Dar se termina foarte repede. Ar fi bine daca ar produce in ambalaje mai mari. Eu folosesc crema de mai multe ori pe zi in special dupa ce ma spal pe maini.
Crema-gel super hidratanta pentru picioare In Aloe We Trust - Organic Kitchen Îmi place mult! Miroase bine, textura e plăcută, ușor de folosit, se absoarbe repede, catifelează pielea și da o ușoară senzație de racoare
Deodorant bio Brume Active, spray 100ml - CATTIER Placut, de calitate!
Deodorant natural pentru copii Magic Garden, 30ml - BIOBAZA Aplicare ușoară, miros plăcut delicat, recipient de mărime potrivita pentru copii, bun antiperspirant! Ne place!
Deodorant natural pentru copii Magic Garden, 30ml - BIOBAZA Ne place mult acest deodorant. Il foloseste fiica mea de 11 ani. Are un miros placut, discret. Este eficient si prietenos cu pielea copiilor. Noi suntem deja la al doilea flacon.
Deodorant natural pentru femei GREEN TEA SENSATION (ceai verde & bicarbonat) - BIOBAZA Am tot incercat sa gasesc un produs natural care sa fie si eficient. Nu am avut succes pana am dat de acest produs. Este perfect, miroase natural, are efect îndelungat. Singura data cand nu a funcționat a fost vara pe caldura cea mai mare. Il folosesc in tot restul timpului. Menționez ca am mai folosit produsele schmidt’s care sunt bune insa lasa urme albe pe haine. Iar hainele albe sunt îngălbenite. Iese la spalat insa nu poti purta o bluza de doua ori
Deodorant natural pentru femei SILKY COMFORT (shea si jojoba) - BIOBAZA Imi plac foarte mult deodorantele roll-on de la biobaza insa la aceste nu mi-a placut mirosul. Tot green tea este cel mai misto.
Deodorant roll-on bio cu Aloe Vera - Benecos Il folosesc de vreun an si este excelent. Isi face treaba atat vara cat si iarna. Eu am o viata activa, fac sport mult si, acest deodorant este o alegere foarte buna.
Deodorant roll-on extra sensitiv fara parfum & alcool, Pure Spirit  - SANTE NATURKOSMETIK Foarte bun. Efectul durează destul de mult. Singurele minusuri ar fi că se consuma repede și este destul de rar pe stoc. De exemplu nici acum nu este și s-a făcut luna de când îl aștept.
Deodorant spray 24H cu hamamelis si trandafiri, Basis Sensitiv - LAVERA Este un deodorant foarte bun, nu pot spune ca e cel mai bun deo natural pe care l-am incercat , insa mi-a placut mult, mai ales ca este tip spray.
Deodorant spray 24H cu hamamelis si trandafiri, Basis Sensitiv - LAVERA Cel mai bun deodorant pe care l-am încercat din categoria Bio/natural, singurul de altfel care este eficient intreaga zi impotriva transpiratiei. In plus, are un parfum discret. Il recomand cu drag si pe acesta si celelalte sortimente din brandul Lavera.
Deodorant spray cu citrice, 100ml - Weleda Deosebit! Parca te afli intr-o livada de lamai!
Deodorant spray natural 24h Lime si Verbina, 75 ml - LAVERA Un usor si discret miros de lamai, iti ofera o prospetime.
Deodorant spray natural 24h Trandafiri Salbatici, 75 ml - LAVERA Miros cam prea dulceag, nepersistent.
Deodorant spray natural 24h Trandafiri Salbatici, 75 ml - LAVERA Are un miros foarte placut, imi place ca e spray, este destul de eficient pentru un deodorant natural, insa cateodata simteam nevoia sa il reaplic, mai ales in zilele de vara.
Deodorant stick cu bicarbonat Persian Lime, tub carton 60g - Ben & Anna Protejează împotriva mirosurilor neplăcute timp de câteva ore, după care trebuie reaplicat pentru a menține senzația fresh, dar nu împiedică transpirația. Are un miros foarte plăcut, iar ambalajul de carton pentru mine reprezintă un punct în plus.
Deodorant stick cu bicarbonat Persian Lime, tub carton 60g - Ben & Anna Recipient biodegradabil, un pic mai puțin practic, deodorant solid cu textura de unt, ușor sfaramicios;miros plăcut, bun antiperspirant, se întinde un pic mai greu
Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot & Lime - Schmidt's Deodorant Este deodorantul perfect pentru cine dorește sa folosească produse sigure pentru sănătate și eficiente. Lasa pielea sa respire, da, transpiri ușor, in cazul meu, dar nu mirosi decât a citrice datorită uleiurilor esențiale conținute.
Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Jasmine Tea - Schmidt's Deodorant Este foarte eficient. Miroase frumos. Insa lasa urme pe haine. Iar hainele albe le ingalbeneste. Iese la sapalat insa nu poti purta o bluza de doua ori din cauza asta. Intre timp am descoperit deodorantele  roll-on de la biobaza care sunt senzationale
Deodorant stick natural Feel Good, ceai verde si grapefruit - BIOBAZA Miroase foarte bine, a grapefruit, se aplica usor si persista destul de mult.
Detergent bio lichid pentru rufe albe si colorate, 5 L - Sodasan Detergentul familiei mele, spala bine, lasa un miros plăcut și delicat hainelor, recomand cu incredere.
Detergent BIO lichid pentru rufe Sensitive Hipoalergen, 1.5L- Sodasan EXCEPTIONAL! Cu atit mai mult cu cit este deosebit de eficient si in cazul unei ape dure! Recomand cu incredere!
Detergent BIO pentru masina de spalat vase, all in 1, 26 tablete - ATTITUDE Am ramas surprinsa cat de bine spala. Voi comanda in continuare.
Detergent concentrat de vase cu floare de portocal si nuca de cocos, 500ml - ECOZONE o minunatie acest detergent pe care l-am recumparat. Spala bine, miroase minunat! Sunt incantata
Detergent ecologic de spalat vase si biberoane FARA PARFUM, 700 ml - ATTITUDE Cred ca este cel mai bun detergent ecologic pe care l-am incercat pana acum. Curata foarte bine, nu are miros, si nu trebuie folosita o cantitata mare. La unele produse ecologice asta ma cam deranja, nu si in acest caz. Recomand tuturor!
Detergent ecologic pentru bebelusi, fara parfum, 35 spalari - Biopuro Folosesc acest detergent pentru fetita mea in varsta de 8 luni, inca de la nastere. Sunt multumita de produs. Recomand!
Dizolvant natural pentru lac de unghii, fara acetona - Benecos Inca mai folosesc acest dizolvant, e super bun. Trebuie agitata bine sticla inainte de folosire, am facut si eu greseala de a-l folosi neagitat si m-am chinuit putin, pana am citit instructiunile. Il ador!
Dryer Cubes - Set cuburi 3 in 1, pentru uscare rapida si catifelarea hainelor, 2 buc - ECOZONE Utile! Le folosesc permanent la uscat! Utile mai ales la lenjerii de pat, prosoape
ECO Sticks din faina integrala de secara, 45g - Natur Un produs gustos si sanatos. Sotul a fost incantat de alegerea mea, nu a mai ajuns si la mine pentru degustare :)
Fard bio de pleoape Golden Glory 01 - LAVERA Ma asteptam sa fie putintel mai pigmentat, insa e o culoare frumoasa, auriu catre alb.
Fard bio de pleoape Matt'n Biscuit 31 - LAVERA Ma asteptam sa fie putin mai pigmentat, insa da o stralucire frumoasa ochilor cand il aplici.
Fluid facial pentru tenul alergic, foarte sensibil si iritat, Neutral - Lavera O crema cu textura placuta, hidrateaza tenul uscat. As cumpara din nou acest produs.
Fluid filler - volum pentru parul subtire, cu pin siberian, trandafir si proteine, 50ml - Super Siberica Ulei destul de fluid cu un miros deosebit și persistent; se distribuie bine, îl folosesc pentru vârfuri după baie pe parul încă umed, apoi îl reaplic la nevoie. Per total mulțumită, deși sticluța pare tare mica la inceput
Fond de ten bio Hyaluron Liquid Honey Sand 03, 30ml - LAVERA Fluid, acoperire ușoară. Imi place
Fulgi de baie Good Night cu magneziu si lavanda, 200g - OsiMagnesium Miroase extrem de placut, toata baia s-a umplut de parfum de lavanda (de retinut ca nu e sufocant mirosul). Chiar iti relaxeaza muschii. Cu siguranta voi mai achizitiona.
Fulgi de ovaz 1kg - SanoVita super versatili fulgii - ii folosesc si in  ovazul de d imineata si in prajiturele  raw vegane, inclusiv pentru masti faciale - daca ii rasnesc fin. daca ar avea si ambalaj mai ecologic, ar fi perfect; cantitatea chiar te ajuta sa economisesti.
Gel de curatare bio cu ceai verde si echinacea - Eco Cosmetics Sunt foarte mulțumită de acest produs. Curăță foarte bine tenul si are un miros plăcut.
Gel de dus bio tonifiant cu lavanda si rozmarin, format familial 1L - CATTIER Unul dintre cele mai bune geluri de dus bio pe care le-am folosit! excelent! raport calitate-pret super!
Gel de dus bio tonifiant cu lavanda si rozmarin, format familial 1L - CATTIER Unul dintre cele mai bune geluri de dus bio pe care le-am folosit! excelent! raport calitate-pret super!
Gel de dus cu aroma de portocale rosii, tub 236 ml - 100 Percent Pure Cosmetics Produs bun cu ingrediente naturale si un miros foarte placut. Curata bine si nu irita pielea. Recomand!
Gel de dus hidratant cu menta si zmeura, 500 ml  - Oma Gertrude Are un miros destul de placut, nu foarte puternic, insa curata bine.
Gel de dus hidratant cu menta si zmeura, 500 ml  - Oma Gertrude Eu l-as comanda si a doua oara. Raportul calitate-pret, foarte bun. Mi-a placut si mirosul fin, de zmeura. Menta nu prea se simte.
Gel de dus natural antibacterian, ultra protectie si hidratare, 400ml - Natura Siberica Sotului meu nu i-a placut. A zis ca miroase a medicamente. Eu as zice ca miroase mai degraba a plante medicinale. La început, mi s-a parut ca usuca putin pielea. Dar in cele din urma, a fost ok.
Gel de dus natural No Stress Skin Supergood, 500ml - Planeta Organica este minunat pentru pielea mea, sunt foarte multumita de acest gel de dus. Chiar daca mirosul nu persista, efectul este excelent...piele cu adevarat hidratata si catifelata
Gel de dus nutritiv cu piersica si vanilie, 500 ml  - Oma Gertrude Mi-a placut acest gel de dus, are un miros placut. Cateodata insa parca simteam ca mi se usuca pielea. Dar cu totii suntem diferiti.
Gel de dus nutritiv cu piersica si vanilie, 500 ml  - Oma Gertrude Mi-a placut acest gel de dus, are un miros placut. Cateodata insa parca simteam ca mi se usuca pielea. Dar cu totii suntem diferiti.
Gel de dus pentru copii cu aroma de pepene, 250 ml - BIOBAZA La inceput, mi s-a parut ca nu face spuma deloc. Trebuie doar mai multa apa. E delicat cu pielea. Mirosul e asa si asa. Nu l-a dat pe spate pe baiatul meu.
Gel igienizant pentru maini cu ulei organic de tea tree, 100ml - Organic Shop E util pentru asemenea perioada ce o traversam cu totii. Nu usuca mainile si nici nu lasa pelicula lipicioasa. Mi-ar fi placut sa fie totusi gen spray, decat gel (nu prea se gasesc in forma aceasta).
Gel igienizant pentru maini cu ulei organic de tea tree, 200ml - Organic Shop Un gel cu miros plăcut, lasă senzație de curat racoreste,  e suficienta o cantitate mica
Gel intim cu ovaz, musetel si arbore de ceai - Bjobj Este un gel foarte bun. Sticluta asta ar ajunge si pentru un an de zile. Il folosesc zilnic dimineata si seara, si trebuie sa folosesc doar o picatura mica. Miros neutru, ceea ce ma incanta, nu e chiar indicat sa folosim produse super parfumate sintetic..
Gel intim fara sapun Gynea - CATTIER Produs bun, textura prea apoasa totuși asa ca de multe ori curge prea mult;miroase bine, spuma delicata, da o ușoară și scurta senzație de usturime totusi
Gel intim organic, Rose (+200 spalari) - YES Produs bun, administrare ușoară standardizata, miroase bine, durata îndelungată
Gel pur aloe vera 99%  - Bioearth Nu sunt mulțumita de acest produs, nu imi hidrateaza deloc pielea, nici nu o calmeaza de arsuri. Plus ca lasa pielea lipicioasa.
Gel pur aloe vera 99%  - Bioearth Folosesc acest gel destul de des pentru prepararea cremei de fata sau de corp impreuna cu ulei de cocos sau unt de shea. Mai mult este calmant si dupa o zi in care am stat prea mult in soare. Ba chiar ca si gel de par l-am folosit ????
Gel racoritor after shave Yak & Yeti, 150 ml - Natura Siberica Miroase enorm de bine fresh mentolat mirosul tine o zi întreaga. Face pielea fina. Soțul meu e tare incantat de el.
Gem bio de capsuni si rubarba cu nectar de agave, 225g - Zwergenwiese Cel mai bun gem de capsune. E foarte faina combinatia. Delicios!
Gem bio de catina, fara gluten, 225g - Zwergenwiese Este o pasta mai lichida, aproape ca un sos. Gustul este minunat de aromat, putin acrisor, exact cum ma asteptam. O sa comanda din nou.
Gloss bio pentru buze, Rosy Sorbet 08 - Lavera chiar nu simt ca pun prostii pe buze cand ma dau cu gloss-ul asta, e super hidratant si subtil.
Gloss de buze bio Kiss Me - Benecos Cred ca este cel mai bun gloss pe care l-am folosit! Hidrateaza foarte bine iar buzele raman hidratate si cu putina culoare chiar si dupa cateva ore.

Culoarea e putin mai roazalie decat in poza, ma asteptam la ceva mai inchis, dar, chiar si asa, e placuta.
Gustare crocanta cu banane si capsuni bio, 25g - Erdbar Deliciosi! Nu au un gust foarte puternic de capsuni insa se simte. Am mancat toata pungulita singura, no sharing :))
Lac baza Incredible Gel - Wibo Este foarte bun :) si folosit simplu si peste oja. Chiar tine ff mult spre uimirea mea :) Cel mai des il folosesc simplu.
Recomand!
Lac de unghii 1 Coat Manicure no.17 - Wibo Imi place culoarea, este un roz frumos, intr-adevar difera culoarea fata de cea din poza, insa nu m-a deranjat. Nu este un roz foarte intens, asta cautam :)
Lac de unghii Be my Baby, 5 ml - Benecos Pot spune ca este culoarea mea preferata pentru unghii. Este un roz catre alb, perfect in toate lunile anului. Si sunt genul care foloseste culori diferite in fiecare anotimp.
Lac de unghii French Manicure no.1 - Wibo Un alb foarte frumos, se intinde foarte bine si rezista. Imi place foarte mult, nu folosesc de la alta firma.
Lac de unghii Incredible Gel no.7 - Wibo O culoare frumoasa, putin mai nude decat in poza, insa imi place foarte mult. Daca am grija, rezista si o saptamana.
Lac de unghii Nude 566 - Avril Un nud perfect, se intinde usor, se usuca repede, dureaza si nici nu mi se mai rup unghiile
Lac de unghii Plum 82 - Avril Simpatica culoare (cel putin pentru mine care aveam tendita de a-mi da numai cu negru pe unghie) si destul de rezistenta!
Lac de unghii Retro Red 732 - Avril O culoare excelenta pentru zilele de vara dar si de toamna! Un rosu retro foarte frumos, imi place tare mult.
Lac de unghii Sharp Rose, 5 ml - Benecos Am achizitionat acest lac de unghii in perioada in care am fost insarcinata, din dorinta de a utiliza un produs cu cat mai putine chimicale. Il folosesc si acum, ocazional. Rezistenta pe unghii este mai mica decat a altor produse din comert, probabil tocmai pentru ca nu contine acele elemente toxice mentionate pe eticheta.
Lac de unghii top coat Crystal, 5 ml - Benecos Imi place mai ales ca are in compozitie ingrediente naturale. Are o textura lejera si rezista destul de mult.
Lac de unghii Vermilion 33 - Avril Culori pigmentate, nuanțe multe, nu mi se mai rup unghiile, usor de întins... Pur și simplu le ador❤️
Lac de unghii Vintage Red, 5 ml - Benecos Am achizitionat acest lac de unghii in perioada in care am fost insarcinata, din dorinta de a utiliza un produs cu cat mai putine chimicale. Il folosesc si acum, ocazional. Rezistenta pe unghii este mai mica decat a altor produse din comert, probabil tocmai pentru ca nu contine acele elemente toxice mentionate pe eticheta.
Lac intaritor pentru unghii cu praf de diamant, Diamond Hard - Wibo Foarte bun! Luciu frumos, rezista bine zile întregi chiar dacă speli vase; nici nu mai e nevoie de alt lac de unghii; se aplica ușor, se usucă repede, protejează bine
Lotiune Citronella anti tantari si insecte pentru toata familia, 100ml - BIOselect Naturals Aplicare usoara, nu este grasa si se absoarbe rapid in piele, are miros placut, natural si eficacitate de 80%.
Lotiune de corp hidratanta cu rodie si vita de vie - Eco Cosmetics cea mai buna lotiune. se absoarbe  usor, hidrateaza bine, parfumul (din uleiuri esentiale) este subtil si placut. daca intr-o zi acest produs va veni intr-un ambalaj ecologic,i will  be the happiest customer.
Lotiune intima pH 4.0 cu acid lactic si tea tree, 200ml - BIOBAZA Este absolut minunata aceasta lotiune, este extrem de fina si face si spuma destula, eu am folosit-o chiar si ca cleanser pt ten, atat de tare mi-a placut, si tine mult timp pentru ca nu e nevoie decat de o cantitate mica la fiecare spalare.
Lotiune pentru definire si accentuare bucle, 100 ml - Biofficina Toscana Defineste buclele perfect!
Lotiune tonica si demachianta anti-age cu ginseng siberian, 200 ml - Natura Siberica Curață perfect machiajul, miroase bestial. Este preferata mea până acum!
Masca de par bio pentru volum cu iasomie indiana si jojoba, 250 ml - Organic Shop Miroase foarte frumos, lasă părul lucios și moale
Masca de par bio pentru volum cu iasomie indiana si jojoba, 250 ml - Organic Shop Din pacate, nu am avut rabdare sa o folosesc mai mult de o data.  Am parul nu prea des, firul foarte subtire si nu m-a ajutat cu volumul.
Masca de par bio reparatoare Avocado & Miere, 250 ml (new) - Organic Shop Un produs foarte bun, la un pret convenabil. Sunt foarte mulțumită, l-am integrat în rutina mea și de fiecare dată când îl folosesc am rezultate excelente. Recomand cu drag!
Masca de par bio reparatoare cu miere si avocado, 250 ml - Organic Shop Foarte bună! Lasa parul matasos si usor de descurcat.
Masca de par fortifiere si stralucire cu extract de salvie si iris, 300 ml - Oma Gertrude Masca de păr fortifiere și strălucire cu extract de salvie și iris miroase frumos și mă scapă de aspectul tern lăsat de produsele agresive folosite în trecut. O folosesc ca atare sau în combinație cu alte produse și de fiecare dată sunt mulțumită.Recomand!
Masca de par nutritiva reparatoare cu ulei de struguri si masline, 300 ml - Oma Gertrude Lasa parul stralucitor, usor de coafat! Desi am mai incercat si altele, tot la acesta m-am întors! Foarte bun raport calitate-pret!
Masca relaxanta pentru ochi cu lavanda si cristale de turmalina - Irisana Imi place, chiar are un efect calmant.
Masca reparatoare pentru ten normal, uscat sau matur, 75 ml - Dr. Konopka O masca excelenta la un pret avantajos!
MINI Crema hidratanta multifunctionala cu unt de shea Basis Sensitiv, 25 ml - LAVERA Îmi place foarte mult! Textura de unt, miros delicat, se absoarbe rapid, catifelează și hidratează instant;ușor de strecurat și în buzunar
Nectar bio de prune, fara zahar, 500ml - Probios este un nectar foarte bun. mi-ar placea sa aduceti mai multe sticle pe stoc :).
Nuantator bio obraji si buze Lip to Cheek, Litchi 03 - PuroBio O nuanta foarte frumoasa, se potriveste si pe buze si pe obraji, se intinde usor. Imi place mult textura si faptul ca e mic si pot sa-l strecor prin buzunare
Nuci de sapun bio, 100 de spalari - ECOZONE Am fost cam sceptica (si acum sunt ca mai pun putin detergent lichid la spalari) dar cuarata si spala rufele inedit   :-)
Parfum de camera relaxant, 100ml - Biofficina Toscana Parfum subtil si foarte frumos, cu adevarat cand ii simti mireasma te imbratiseaza o relaxare placuta. rezistent in timp.
Parfum de camera relaxant, 100ml - Biofficina Toscana Ramane preferatul meu. Tine mult - vreo 3 luni si lasa un parfum placut - nu este intens dar suficient.
Pasta de dinti cu cocos si menta pentru intarirea dintilor, 119g - JASON Am comandat-o pentru prima data avand incredere in acesta marca de la care mai cumparasem deja doua feluri de pasta de dinti (de albire si anti-tartru). Ambele au avut eficacitate si efecte corespunzatoare.Cum ultima nu era in stoc am ales-o pe aceasta. Are o componenta densa cu un gust delicios si este placuta si buna. O recomand.
Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics o pasta de dinti foarte buna, potrivita pentru tratamentul homeopathic. O folosim cu regularitate
Pasta de dinti naturala pentru copii cu mandarine - Green People Curata bine, cremoasa, miros foarte discret de citrice gust aproape inexistent; nu se dizolva repede în timpul periajului, nu face spuma excesiv;suntem mulțumiți!
Pasta de dinti naturala pentru copii cu mandarine - Green People Baietelul meu de 2 ani este foarte incantat de aceasta pasta de dinti. Ii place mult aroma. Daca inainte nu prea voia sa auda de spalat pe dinti, acum imi arata si ce dintisori n-am spalat bine.
Pasta de dinti naturala pentru copii, aroma Bubblegum - Jack n' Jill Copiii sunt super încântați de gust și miros, curata bine, nu face multă spuma
Pasta de dinti naturala pentru copii, cu afine organice - Jack n' Jill E foarte buna! Si la propiu si la figurat! :-)
Pasta de dinti naturala pentru respiratie proaspata Siberian pearl, 100g - Natura Siberica Super produs! Numai de bine despre aceasta pasta de dinti.
Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA In general in place aceasta pasta de dinti, poate ar fi trebui sa o folosesc regulat pentru a observa o albire semnificativa a dintilor. Cred totusi ca pentru mine este mult prea mentolata, insa curata foarte bine si lasa o senzatie de super prospetime.
Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA Chiar si cu o cantatite mica de produs se obtin rezultate foarte bune. Curata foarte bine si improspateaza. Cu siguranta nu voi reveni la alegerile commerciale din magazine.
Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA Folosesc aceastã pastã de dinți de câțiva ani, pânã acum e cea mai bunã din toate punctele de vedere.
Pastura, 100g - Albina Carpatina Are un gust deosebit de bun.
Peeling delicat pentru ten normal sau uscat cu acizi AHA, 150 ml - Natura Siberica Folosesc acest peeling de 2 ori pe saptamana impreuna cu Foreo. Exfoliaza si curata foarte bine. Pielea ramane fina
Perie lufa cu maner, din fibre de cocos, pentru spalat vasele - LoofCo Mulțumită de achiziție! O alternativa mult mai buna la perii de plastic sau sarma; curata bine fără sa zgârie, nu se deformează, nu se aduna resturi în ea
Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor - Irisana Este o periuta buna. Atentie celor cu gingii sensibile, mie imi irita putin, nu o pot folosi in fiecare zi.
Periuta de dinti ECO pentru bebe si copii, Dino - Jack n' Jill Foarte buna periuta! Curata bine, are perii moi si in acelasi timp rezistenti. Perfecta pentru cei mici!
Pesto verde BIO din busuioc, fara usturoi, 130g - LaSelva Îmi place! Gust, miros ok, de busuioc proaspat
Pieptan dublu pentru barba, din lemn - Ancient Wisdom Stiu ca pentru barba, insa l-am comandat pentru par, deoarece de mult imi doream un pieptan de lemn, iar acesta este si compact, perfect si pentru calatorii (in viitor). Deocamdata il folosesc doar pe parul umed, nu sunt prea ascutiti dintii insa ma descurc :D
Primer bio, baza pentru fard de pleoape 9 ml - LAVERA Este foarte bun. Trebuie sa aplici o cantitate extrem de mica, fardul rezista. Este singurul primer pe care l-am incercat vreodata, dar nici nu incerc altul. Mai ales datorita ingredientelor.
Protej slip din bumbac organic curved 30 buc - Natracare Foarte delicate, nu irita, pastreaza prospetimea. Imi place toata gama Natracare, recomand!
Protej slip din bumbac organic mini 30 buc - Natracare Foarte moi si comfortabile. Imi place mai ales faptul ca sunt organice si biodegradabile.
Protej slip din bumbac organic ultra subtire 22 buc - Natracare Cu siguranta le voi mai achizitiona. Sunt extrem de delicate si imi place faptul ca sunt organice si biodegradabile.
Pudra compacta matifianta Fair - Benecos Nu sunt eu foarte priceputa in arta makeup-ului, insa inainte sa achizitionez o pudra am cautat ceva cu ingrediente mai prietenoase. Pot spune ca imi place, rezista.
Pudra compacta matifianta Porcelain - Benecos se potriveste foarte bine unui ten deschis la culoare, rezista toata ziua, nu o simti pe fata. De cand am descoperit-o o folosesc in fiecare zi, peste SPF
Pudra matifianta compacta 03 (ten mediu) - PuroBio Imi place acest produs. Il folosesc in strat subtire, in combinatie cu un blush.
Pudra minerala libera Medium Beige, 10g - Benecos It is truly wonderful, it makes even the worst make up fluid look way better. On normal type skin stays all day without problems. I use it on top of the sunscreen, which usually leaves the skin quite shiny and it works perfectly. Stays all day on the skin, gathers minimally in the eyelids, but gently patting it back in works and the problem doesn't resurface.
Pudra minerala libera Sand, 10g - Benecos Textura usoara care nu incarca. Nu are acoperire foarte mare, este mai mult ca o pudra translucida. Eu o folosesc peste fond de ten.
Rimel bio Maximum Volume Deep Black (negru) - Benecos Este foarte bun, incarca bine genele, nu le lipeste.
Rimel bio Multi Effect Just Black (negru) - Benecos Este un produs foarte bun. Negru intens, nu se scurge si nu ustura ochii.
Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril Este printre cele mai bune rimeluri naturale pe care le-am încercat, și prețul e accesibil. Îl recomand, alungește și oferă volum, nu încarcă genele și rezistă pe tot parcursul zilei.
Rimel negru volum Long Lasting, 10ml - Annemarie Borlind Rimelul este bun pentru un rimel din ingrediente naturale! La mine a funcționat mai bine ca cel de la 100 Pure. Nu se transferă și se poate aplica în straturi pentru mai mult volum, fără aspect de gene păianjen. :) Recomand!
Roll-on BIO calmant intepaturi tantari si insecte, 50ml - ZEROPICK Foarte bun! Administrare facila, efect rapid, nu irita, miros delicat, copiii îl folosesc singuri
Ruj & fard de pleoape creion Marsala 25 - PuroBio Creionul are o consistenta foarte placuta, nici prea uscata nici prea grasa. Persista bine pe buze. Culoarea este lejer mai maronie decat cea din poza, dar este o culoare de toamna foarte potrivita pentru machiajul de zi.
Ruj de buze bio Frosty Pink 19 - LAVERA vegan si hidratant - ce sa iti mai doresti de la un ruj? :D
Ruj lichid mat bio, Coral Kiss - Benecos O culoare de vara! Formula foarte rezistenta, nu usuca buzele, usor de aplicat.
Ruj lichid mat bio, Trust in Rust - Benecos Culoare rujului e un ruginiu foarte frumos!
Are textura crrmoasa, rezista destul de bine si nu usuca buzele ca celelalte rujuri mate pe care le-am incercat. Dupa ce am vazut cat de fain este, am luat mai multe culori. Sunt foarte multumita! :)
Sambucol Immuno Forte + Vitamina C + Zinc, FARA ZAHAR, sirop 120ml Buna seara l-am folosit  si este foarte bun la gust  si efectul in sanatate se simte . Multumesc
Sambucol Immuno Forte cu Vitamina C + Zinc Gummies, 30 jeleuri Sunt foarte bune, au un gust placut, usor dulce. Toata familia le-a incercat si ne-a placut mult. E ca un mic snack/treat dupa masa ???? Recomandam!
Sambucol Immuno Forte cu Vitamina C + Zinc, 30 capsule Eu personal am grija de imunitatea mea, mare grija, mai ales in perioada aceasta. Pe langa alte suplimente am incercat si Sambucol, in mai multe forme, si mi-a placut mult. Recomand!
Sambucol KIDS cu Vitamina C Gummies, 30 jeleuri imunitate copii In sfârșit ia copilul meu vitamine de placere! Au un gust super bun iar forma de jeleu le face din oficiu apetisante. Voi mai achizitiona.
Sambucol Liquid Original, sirop imunitate adulti si copii, 120ml Are un gust extraordinar de bun! L-am incercat inca la inceputul pandemiei, impreuna cu celelalte forme in care vine. Pentru mine este important sa imi intretin sistemul imunitar pe tot parcursul anului, nu doar in lunile reci. Pe langa gustul foarte bun (dulce) e si foarte usor si rapid de administrat.
Sampon bio toate tipurile de par cu melissa si urzica, 200 ml - Benecos Imi place mult acest sampon. Este eficace. Curata bine scalpul, nu lasa matreata si nici senzatie de piele care se strange de uscaciune, dupa spalat. Nu irita scalpul. Firul de par ramane lucios si curat.  Eu folosesc si balsamul asociat pentru efect maxim.
Sampon bio tratament anti matreata, 500 ml - Dr. Konopka Foarte bun.Sunt foarte multumita de el.
Sampon bio volum si nutritie, cu hidrolat de pin siberian, 400 ml - Natura Siberica Părul meu îl iubește :)
Sampon organic No perfume pentru scalp sensibil - URTEKRAM Mi-a placut faptul ca este un sampon natural, fara tot felul de chimicale. Nu face multa spuma, insa curata foarte bine, nu usuca scalpul, nici parul.
Sampon pentru parul deshidratat si uscat Glossy Locks, 400ml - 100 Percent Pure Cosmetics Spala bine, insa pentru parul meu normal spre uscat nu mi se pare suficient de hidratant. Mirosul este asemanator cu cel al cremei de corp cu Mangustan 100 Percent Pure, un miros foarte placut, fructat. Un mare plus este faptul ca dureaza mult timp pana se termina flaconul, chiar si in cazul unui par lung (6-7 luni).
Sampon reparator bio cu mirt si gingko biloba - Eco Cosmetics folosesc acest sampon de mai bine de un an de zile. este nemaipomenit
Sampon reparator pentru par uscat sau deteriorat, ovaz si urzica, 500 ml - Oma Gertrude In primul rand, vreau sa spun ca DA, curata foarte bine scalpul si parul! Este primul produs la care, atat scalpul, cat si parul, reactioneaza extrem de bine. De asemenea, chiar ajuta parul degradat, deshidratat si uscat, il lasa neted si nu il electrizeaza ca alte sampoane. Inainte, pentru electrizarea parului, trebuia sa folosesc mereu un ser de par, dar acum chiar nu mai este cazul. Nu stiu daca stimuleaza cresterea parului, dar cu siguranta este un produs revolutionar in viata mea.
CONTRA: Singurul defect care m-a facut mai sceptica, dar, in timp, se vede ca reface parul si prin asta, este faptul ca dupa spalare, parul pare uscat si atos cumva. Dar dupa cateva spalari (sa zic... 2 luni?) incepe sa fie mai neted.
Foarte multumita!
Sampon Seven Benefits cu macese, vitamina B5 si cafeina, 400ml - Natura Estonica Generos ca și cantitate, miroase foarte bine, curata bine, da volum
Sampon si gel de dus pentru bebelusi, FARA PARFUM - URTEKRAM Este un produs natural, lasa parul fiului meu foarte matasos si stralucitor. Dar din pacate se rancezeste destul de repede,( in timp capata un miros de ranced). Asta inseamna ca e natural. Trebuie folosit cat mai repede si evit aceasta problema.
Sampon volum pentru toate tipurile de par White Cedar, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica Confera volum si stralucire! Foarte multumita de el!
Sampon volum pentru toate tipurile de par White Cedar, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica Un produs foarte bun. Se foloseste destul de econom si tine parul fresh mai multe zile.
Sampon volum pentru toate tipurile de par White Cedar, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica Un produs foarte bun. Se foloseste destul de econom si tine parul fresh mai multe zile
Sapun de Alep cu chimen negru, 100 g - NAJEL Mulțumită! Miros ierbos, degreseaza foarte bine parul înainte de samponare
Sapun fata si corp Ylang Ylang & Calendula, cu exfoliant din seminte de caise - Schmidt's Un săpun de calitate cu miros plăcut, lasă pielea hidratată. Am folosit atât pentru corp cât și pentru față. Se termină dupa aproximativ 1,5 lună cu folosire zilnică.
Sapun lichid cu aloe vera si ulei de masline, 250 ml - Bioearth Placut, emolien.
Sapun lichid cu extract din frunze de vita de vie rosie Superleaves, 473 ml - ATTITUDE Are un miros foarte placut, curata foarte bine si nu este testat pe animale. Recomand.
Sapun lichid hidratant cu aloe si lapte Barbados Aloe, 500 ml - Organic Shop Am fost multumita de acest produs.
Sapun lichid hidratant cu menta si iasomie Minty Jasmine, 500 ml - Organic Shop Săpun delicat cu pielea, curăță bine, miros plăcut.
Sapun lichid hidratant cu menta si iasomie Minty Jasmine, 500 ml - Organic Shop Miros destul de bun, ma asteptam sa fie mai intens, insa ma bucur ca este un produs natural. Curata foarte bine.
Sapun lichid natural Sensitive Care, 300ml - Benecos Îmi place cum curata, miros delicat, aplicator bun, nu necesita o mare cantitate,
Sapun lichid vitaminizant cu rodie si patchouli Pomegranate Bracelet, 500 ml - Organic Shop cel mai bun sapun lichid ca si miros, consistenta, ingrediente... apoi a aparut cel purificator si antibacterian si l-am lua pentru perioada asta pandemica insa revin mereu si oricand cu placere la acesta. E preferatul meu! Iar raportul de pret/calitate nu mai spun!
Sapun lichid vitaminizant cu rodie si patchouli Pomegranate Bracelet, 500 ml - Organic Shop Face mai multa spuma decat gelurile de dus Organic Shop, miroase placut, discret, lasa mainile catifelate.
Sapun lichid-gel de dus Lavanda si ulei de masline, 1L - Sodasan Ca un camp de lavanda care mangaie mâinile! Provoacactristete cand lipseste!
Sapun lichid-gel de dus Lavanda si ulei de masline, 1L - Sodasan Ne place foarte mult! Miroase bine, onctuos, spala foarte bine... Nu ne lipsește în casa de ani
Sapun lichid-gel de dus Trandafir si ulei de masline, 1L - Sodasan Nu m-a impresionat deloc!
Sapun natural Bunatati din stup - Jovis Homemade Beauty Folosesc acest săpun încă de la nașterea băiatului meu.Este minunat.Nu a avut nici o problema,piele este fina și ușor parfumata.Il recomand și altor bebeluși.
Sapun natural efect antibacterian, ultra protectie si hidratare, 500ml - Natura Siberica Mulțumită! Curata bine, nu usucă sau irita pielea, miros discret plăcut.
Sapun natural efect antibacterian, ultra protectie si hidratare, 500ml - Natura Siberica Curata cu adevarat mainile! Este minunat si-l voi mai achizitiona cu siguranta. Iar acidul salicilic exfoliaza bland, lasand mainile super catifelate.
Sapun natural handmade Carbune si Arbore de Ceai - Savonia Un săpun foarte bun. Recomand.
Sapun natural handmade Musetel si Laptisor de Matca - Savonia Un săpun minunat pe care il foloseste toată familia mea, atât pt mâini cat si pt corp, de mai bine de 6 luni. Este foarte hidratant si bland cu pielea si lasa un miros foarte fin si placut. Face parte din toate comenzile mele.
Sapun natural handmade Scortisoara si Cacao - Savonia Este preferatul familiei noaste. Deși se termina repede, clabucitul este o plăcere. Recomand!
Sapun natural hidratant Simple 3 Olive - Jovis Homemade Beauty Ca o mama gospodina, simpla, curata, corecta, cu unghiile taiate scurt, fara lac, care te mangaie pe maini. Foarte onctuos! Pacat ca nu dureaza mai mult de cateva zile!
Sapun natural purificator cu efect antibacterian, menta si eucalipt, 500 ml - Organic Shop Îmi place, miroase bine dar discret, curata bine, nu usucă mâinile, rămâne senzația de curat și plăcut după spalare
Sapun natural purificator cu efect antibacterian, menta si eucalipt, 500 ml - Organic Shop Un sapun excelent, un pret pe masura pentru ceea ce este si face!
Am pastrat pompita de la sapunul cu rodie pe care il luam in trecut si il folosesc ca atare (nu inteleg de ce acestea nu vin cu pompita...)
Sapun natural Secret Rose Garden - Jovis Homemade Beauty un sapun hidratant, sunt multumita!  Miroase ca majoritatea sapunurilor naturale
Sapun negru african autentic, din Ghana - Akoma Skincare Ador acest sapun! Imi asa pielea fina, si nu usuca! Pe par nu l-am incercat, poate va urma :)
Sapun negru african autentic, din Ghana - Akoma Skincare Cel mai bun produs care l-am cumpărat vreodată. Foarte bun si impotriva acneei si a tenului gras.
Sapun traditional de Alep cu 12% ulei de dafin, 185g - NAJEL par, corp, fata - asta e un sapun-minune. eu il folosesc inclusiv ca sa-mi inlatur machiajul, e super eficient si sanatos.
Sapun traditional de Alep cu 40% ulei de dafin, 185g - NAJEL Folosesc acest produs de mai mult de 2 ani. Il folosesc pe corp inclusiv in zona intima. Este foarte bun. Are un miros destul de puternic
Sapun traditional de Alep cu 40% ulei de dafin, 185g - NAJEL Este minunat, îl folosesc și ca demachiant, și ca produs de curățare a pielii, îmi reduce sebumul, reglează cumva ph-ul pielii. Este preferatul meu!
Sare roz de Himalaya grunjoasa, 500g - Sanovita folosesc sarea asta in bucatarie - in rasnita de mana si la curatat vasele de fonta, dar e super ok si la  baie in amestec cu ceva uleiuri esentiale. daca producatorii ar ambala sarea intr-o cantitate mai mare si intr-un ambalaj ecologic, ar fi ideal.
Scrub de corp delicios cu zahar si lemongrass Provence Lemongrass, 250 ml - Organic Shop Acest scrub curata foarte bine pielea, o hidrateaza si miroase fresh!
Scrub exfoliant pentru ten barbati, Tiger's Paw - Natura Siberica Un produs pe care l-am achizitionat fara sa stiu foarte multe despre el dar care sotului meu ii este bun si ii lasa pielea catifelata si curata.
Are un miros placut si lasa o senzatie de prospetime pe fata.
Scrub pentru ten cu cirese si ghimbir, 75 ml - Organic Shop Imi place. Are efect bun si miros placut. Il folosesc dupa dus inainte de a aplica o masca.
Scrub purifiant cu perle de Jojoba, toate tipurile de ten - LAVERA Este cel mai bun scrub pentru ten folosit până acum. Recomand.
Seminte de chia, 150g - SanoVita mi-ar placea ca a cest produs sa  fie comercializat intr-un ambalaj  ecologic si intr-o cantitate mai mare.
Ser antioxidant iluminator pentru ten cu Vitamina C, 30ml - C-BERRICA Este un produs tare bun. Pielea devine mai luminoasa si are un aspect curat si proaspat.
Ser energizant pentru ten cu Vitamina C si catina, 30ml - C-BERRICA Efectul lui pe față este instantaneu... și miroase fenomenal.
Serum bio tratament anti matreata, 20 ml - Dr. Konopka Mi s-a parut ineficient! Nu am observat nici o diferenta :(
Nu il recomand!
Serum pentru unghii si cuticule cu apa termala, miere si cheratina - Wibo Imi place ca am gasit un serum pentru cuticule mai natural, imi place mirosul dulce de miere si chiar hidrateaza foarte bine. Il aplic atat pe unghii cat si pe cuticule si masez pana la absorbtie.
Servetele umede BIO din bumbac organic, extract de musetel - VIVICOT BABY BIO Copiii le folosesc zilnic cu succes pentru toaletă, nu ustura, nu irita, curata bine, pachetul e suficient pe o perioada lunga
Servetele umede BIO Sensitiv fara parfum, travel size 20buc - Naty Mulțumită! Pachețelul încape în orice geanta, textura șervețelului e plăcută, nu se usucă repede după desigilare, nu irita, ușor de folosit și pentru copii.
Servetele umede BIO Sensitiv fara parfum, travel size 20buc - Naty Mulțumită! Pachețelul încape în orice geanta, textura șervețelului e plăcută, nu se usucă repede după desigilare, nu irita, ușor de folosit și pentru copii.
Servetele umede din bumbac organic pentru igiena intima - Natracare Au un miros placut, imi place compozitia lor. Nu prea folosesc des servetele umede pentru zona intima,mi se pare ca lasa pielea prea lipicoasa, efectiv nu imi place senzatia, insa nu am avut probleme de genul cu acestea. Pentru calatorii sunt ideale, sau pentru acele zile din luna :)
Servetele umede Natural fara parfum, 56 buc - Jackson Reece Suntem foarte mulțumiți de la mic la mare... Textura foarte bună, delicata și cu cea mai sensibila piele, nu irita, dimensiuni ok; folosim zilnic
Skin Food, crema nutritiva piele uscata, ten si corp, 75 ml - Weleda Miros plăcut! O folosesc pentru picioare și mâini când pielea se usucă-- catifelează și hidratează instant, absorbția e foarte rapida(aproape ca nu ai timp sa o întinzi suficient) efectu e de durata
Solutie eco de clatire pentru masina de spalat vase, 500 ml - ECOZONE Un produs ok! Vasele rămân curate, strălucitoare, fără pete după spălare!
Solutie eco impotriva moliilor, formula naturala, 500 ml - ECOZONE Formula naturala a acestei solutii m-a facut curioasa. Este eficienta, nu are un miros puternic de nu poti respira. Poate singurul minus ar fi ca trebuie sa astepti sa se usuce dupa ce pulverizezi in dulap pe rafturi, fiind o formula lichida. Insa nu ma deranjeaza.
Solutie eco pentru curatarea & dezodorizarea jucariilor & suprafetelor - animale de companie, 475 ml - ATTITUDE Ador acest produs, mai ales ca nu contine tot felul de ingrediente toxice. L-am achizitionat de 2 ori pana acum. Curata foarte bine, sunt multumita.
Solutie ecologica pentru curatarea bucatariei cu tea-tree, 500 ml - Organic People L-am folosit pe foarte multe suprafete, curata foarte bine. Recomand!
Solutie gel 3 in 1 pentru curatat toaleta, Ocean Breeze, 750 ml - ECOZONE Imi place foarte mult acest produs.
Pe langa faptul ca este vegan si cruelty free (am decis sa folosesc doar acest tip de produse), curata foarte bine si lasa un miros placut. Este un produs pe care am sa il folosesc mult timp de acum inainte
Solutie gel 3 in 1 pentru curatat toaleta, Ocean Breeze, 750 ml - ECOZONE Are un miros foarte placut, curata bine petele si calcarul ce se formeaza pe vasul de toaleta. Recomand
Sos de paste bio pentru copii Sugo Bambini, 350g - Dennree Copiii sunt foarte încântați de acest sos, nu mai vor altceva
Spray corector cu vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului, CASTANIU INCHIS - NOAH Arată foarte natural, și rezistă pe păr între spălări. Eu sunt foarte mulțumită de el.
Spray fara alcool pentru curatarea mainilor, cu aloe vera si tea tree, 10ml - Jackson Reece Foarte util mai ales pentru copii, deși îl folosesc și eu pentru ca se prinde ca un pix la buzunar; lasă senzație de curat, se absoarbe repede, se poate reumple
Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics Fixează foarte bine, nu irită scalpul, recomand!
Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics Nu incarca parul, fixeaza foarte bine. Desi nu folosesc fixativ zilnic, ba chiar foarte rar, acesta ma incanta. Mai ales ca e mai natural si eco-friendly.
Spuma de curatare hidratanta Nuage Celeste - CATTIER Aceasta spuma este potrivita pentru tenul sensibil si uscat. Curata foarte bine, lasa pielea hidratata.
Spuma demachianta ten mixt sau gras cu salcam japonez, 170 ml - Natura Siberica Imi plac mult produsele Natura Siberica si in mod special aceasta spuma de curatare. Am un ten destul de sensibil, iar spuma nu usuca, poate fi folosita si cu dischete si cu dispozitive electronice de exfoliere si dureaza destul de mult pana sa consumi o sticla. Recomand!
Spumant de baie cu miere si lamaie Lemon Honey, 500 ml - Organic Shop Ne place. L-am comandat deja de doua ori pentru copii. Are miros natural, discret si placut iar spuma este moderata.Nu irita pielea  copiilor.
Spumant de baie cu salvie si orhidee Purple Orchid, 500 ml - Organic Shop Sunt foarte bune spumantele de la Organic shop, miros discret si multa spuma :)
Spumant de baie pentru copii, aroma Nectar de Pere, 300 ml - ATTITUDE Miros placut
Tablete eco pentru masina de spalat vase Clasic, 72 buc - ECOZONE Într-adevăr cantitate mare, curata bine dar  rămân particule albe pe vase- nu mi s-a mai întâmplat cu alți detergenti
Tartine crocante bio cu ceapa, fara gluten, 150g - Le Pain des Fleur Au un gust foarte bun!
Tartine crocante bio cu smochine, fara gluten, 150g -  Le Pain des Fleur Neasteptat de bune! Nu au gust foarte intens, insa imi place sa le manac si asa simplu. Un snack potrivit mereu.
Tratament hidratant pentru unghii cu proteine din lapte si Calciu - Wibo Folositor! Aspect frumos, protejează bine, se aplica și se usucă repede, rezista bine în timp
Ulei anticelulitic 10 plante, 100 ml - Khadi Un ulei care la mine a functionat, s-a redus vizibil celulita de pe coapse. Am masat bine o data la 2 zile, rezultat vizibil dupa 1-2   luni, impreuna cu cateva exercitii pentru picioare.
Ulei de stralucire si termo-protector pentru par, 50ml - Biofficina Toscana Foarte bun, lasa stralucire si dureaza mult.
Ulei esential de Musetel Roman dilutie 5% (Anthemis Nobilis), 10ml - Ancient Wisdom Imi place foarte mult, il folosesc impreuna cu lavanda si tamaie seara, inainte de culcare.
Ulei esential de Tea Tree (melaleuca alternifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics Ador sa il difuzez in combinatie cu alte uleiuri esentiale. Sau sa il adaug in crema de fata, sau chiar direct pe cos. Face minuni. Cred ca este un must have.
Ulei hialuronic anti-age pentru curatarea tenului, 150ml - Natura Siberica Foarte bun produsul. Nu ma asteptam, demachiaza eficient fara a usca tenul spre deosebire de majoritatea produselor de acest gen.
Unt de cacao raw bio, borcan 100g - Dragon Superfoods Il folosesc in diferite retete, imi place foarte mult!
Unt de shea organic cu aroma de cacao, 100g - NAJEL Are un miros placut de cacao, hidrateaza foarte bine pielea. Il foloses uneori si in combinatie cu alte ingrediente pentru a prepara un unt de corp.
Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 125 g Face minuni pe pielea deshidratata, dar mi-a luat ceva vreme sa ma obisnuiesc cu mirosul: un amestec intre branza afumată si lanolina. Initial, am crezut ca e stricat.
Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 300g Imi place sa imi prepar singura lotiunea de corp sau crema de fata, iar untul de shea este esential. E usor de lucrat cu el, lasa pielea foarte fina si hidratata.
Virgile Viril Bio afrodisiac pentru barbati, 6 capsule - Claude Aphrodisiacs zero efect,  INUTIL
ZZ Sensitive Crema zi protectoare ten sensibil, 50 ml - Annemarie Borlind Imi hidrateaza foarte bine pielea uscata si sensiliba. Senzatia de hidratare se pastreaza o lunga perioada de timp, dar nu incarca tenul. Imi place muuuuult!


REGULAMENT

ORGANIZATOR:

Concursul cu tema "Review și Câștigi" este organizat si desfasurat de catre Organic Terra SRL (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Bucuresti , Bdul. Iuliu maniu nr.7, Sector 6, CUI : RO24823799 cu Nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J40/20291/04.12.2008
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare "Regulament"), asa cum este specificat mai jos.

DURATA CONCURSULUI:

Concursul "Review și Câștigi" se desfasoara pe perioada: 01-15 noiembrie 2020

PREMIILE:

Vor fi acordate 3 premii dupa cum urmeaza:

  • Primul premiu va fi acordat clientului care lasa cel mai mare numar de recenzii pe site. Selectia se face pe baza contorizării numărului de recenzii eligibile primite in perioada campaniei pentru produsele achizitionate in ultimele 6 luni din magazinul nostru;
  • Cel de-al doilea premiu este acordat prin tragere la sorți folosind aplicatia random.org. La extragere participă toți clienții care au lasat recenzii eligibile in perioada campaniei, participanții fiind contorizați o singură data, indiferent de numărul de recenzii publicate.
  • Cel de-al treilea premiu SPECIAL va fi desemnat prin votul audienței de pe facebook din selectia de recenzii a organizatorului. Un sondaj va fi disponibil pe pagina noastra de facebook imediat dupa incheierea concursului și selectarea recenziilor . Vei putea vota, astfel ne poti ajuta la alegerea căstigătorul premiului special

Premiile constau in vouchere de cumparaturi in valoare de 150 lei/castigator ce pot fi folosite la achizitionarea de produse de pe site-ul www.prova.ro


CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor clientilor persoane fizice ai magazinului prova.ro, cu excepţia angajaţilor Organic Terra SRL şi partenerilor comerciali.
MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Pentru a participa la concurs, clientii trebuie sa indeplinească urmatoarele conditii:
1. sa fi achizitionat minim 1 produs din magazinul prova.ro in ultimele 6 luni sau sa achizitioneze pana pe 15 noiembrie 2020
2. sa lase o recenzie / opinie relevanta in pagina produsului(elor) pe perioada de desfașurare a concursului

DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Acordarea premiilor: primul premiu se acorda in urma contorizarii comentariilor fiecarui client. Cel de-al doilea va fi desemnat prin tragere la sorti și cel de-al treilea va fi acordat prin vot in urma unui sondaj care va fi publicat pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/organik.prova
Premiile nu se pot cumula, fiind excluse comentariile castigatorilor desemnati anterior.
Lista participantilor si numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina concursului si pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/organik.prova

CLAUZE FINALE

Pentru a asigura utilizatorilor site-ului informatii cu un continut ridicat de relevanta, va rugam sa va exprimati opiniile exclusiv pentru produsele cumparate din magazinul www.prova.ro si folosite de dumneavoastra. Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de useri care nu au comandat produsele de pe site-ul www.prova.ro, cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care nu fac referire la produsul in cauza, fiind lipsite de relevanta.
Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de Concurs si ca le accepta.
Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania si va fi facut public pe site-ul www.prova.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea in pagina concursului.

CONTACT:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs va rugam sa ne scrieti la echipa@prova.ro.

Stoc 0
(18)
0

Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics...

Pret
25.00 Lei
(12)
0

Apa de gura bio concentrata, cu salvie si chimen negru - Eco...

Pret
36.95 Lei
Stoc 0
(0)
0

DELISTAT Pasta de dinti naturala cu salvie pentru dantura sensibila...

Pret
25.20 Lei
Stoc 0
(31)
0

Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE,...

Pret
27.61 Lei
(0)
0

Pasta de dinti naturala cu plante siberiene 7 northern herbs,...

Pret
25.99 Lei
(2)
0

Pasta de dinti naturala pentru respiratie proaspata Siberian...

Pret
25.99 Lei
-25%
(1)
0

Pasta de dinti naturala pentru dantura sensibila Arctic protection,...

Pret
19.49 Lei
25.99 Lei
Alte știri care te-ar putea interesa
0
0
Oferim cele mai bune produse naturale pentru frumusețe și sănătate Suntem mândri să oferim clienților și partenerilor noștri cea mai mare…
0
0
ANTI-OX WILD BLUEBERRY este noua linie profesională antioxidantă pentru îngrijirea tenului de la Natura Siberica. Ingredientul cheie este…
0
0
  Dacă încă nu foloseşti un produs pentru ten pe bază de Vitamina C, ne dorim ca această colecție de îngrijire intensivă a tenului…
0
0
1. Ce este turmalina "Turmalina” este numele unui grup mare de minerale de silicat de bor. Aceste minerale au o structură cristalină comună și…
Foloseste MAJUSCULE