Prova by Organik

BB cream multifunctional Almond (ten inchis) - Annemarie Borlind

COD: ANMB836
PRODUCATOR: Annemarie Borlind
Mod de prezentare: 50 ml
Greutate: 80 g
Disponibilitate: In stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
(7)
0

BB Cream bio 8-in-1, Beige (ten inchis) - Benecos

Pret
37.00 Lei
(0)
0

BB Cream bio 8-in-1, Porcelain (ten deschis) - Benecos

Pret
37.00 Lei
(1)
0

BB Cream bio Sublime 03 (ten mediu-inchis) - PuroBio

Pret
65.00 Lei
(0)
0

Crema nuantatoare matifianta Brunette (ten inchis), 30 ml -...

Pret
45.01 Lei
(0)
0

BB cream multifunctional Beige (ten mediu) + 15 ml CADOU - Annemarie...

Pret
88.08 Lei
(1)
0

BB Cream bio Sublime 02 (ten mediu) - PuroBio

Pret
65.00 Lei
(0)
0

Crema nuantatoare matifianta Bamboo Blur, Peach Bisque - 100...

Pret
190.00 Lei
(1)
0

Crema nuantatoare matifianta Bamboo Blur, Sand - 100 Percent...

Pret
190.00 Lei
(0)
0

Crema nuantatoare matifianta Bamboo Blur, White Peach - 100...

Pret
190.00 Lei
(0)
0

BB cream multifunctional Almond (ten inchis) - Annemarie Borlind...

Pret
88.00 Lei
Stoc 0
(5)
0

BB Cream bio 8-in-1, Fair (ten mediu) - Benecos

Pret
37.00 Lei
Stoc 0
(2)
0

BB Cream bio Sublime 01 (ten deschis) - PuroBio

Pret
65.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Crema nuantatoare matifianta Bamboo Blur, Golden Peach - 100...

Pret
190.00 Lei
Stoc 0
(1)
0

Crema nuantatoare matifianta Apricot (ten mediu), 30 ml - Annemarie...

Pret
45.01 Lei
Stoc 0
(1)
0

BB cream multifunctional Beige (ten mediu) - Annemarie Borlind...

Pret
88.00 Lei

Balsamul multifunctional ANNEMARIE BÖRLIND combina 5 calitati pentru un aspect proaspat si stralucitor intr-un singur produs. Crema de zi hidratanta cu acid hialuronic vegetal vine in nuante ce ofera tenului un aspect natural, echilibrat si luminos. Pigmentii ce reflecta lumina, fac ca liniile fine si ridurile sa para mai putin vizibile. Compusii naturali anti-imbatranire reduc efectele razelor UVA si UVB, protejeaza pielea impotriva factorilor agresivi din mediu si a radicalilor liberi, elimina iritatiile si au un efect calmant.

Mod de utilizare: Se aplica pe fata in fiecare dimineata, dupa curatare profunda si tonifiere. Distribuiti uniform pe piele cu degetele, pe frunte, nas, barbie si obraji. Uniformizati usor in zona urechilor, a parului si a gatului. Daca este cazul, aplicati o crema de zi inainte.

Povestea produselor Annemarie Borlind incepe acum aproape 60 de ani in inima muntilor Padurea Neagra - un loc de basm, cunoscut pentru abundenta in ape minerale naturale, folosite ca baza in retete si esentiale pentru calitatea produselor cosmetice Borlind. Produsele Annemarie Börlind se numara astazi printre cele mai renumite game naturale de ingrijire a tenului din lume, fiind distribuite si folosite in peste 30 de tari.

Filozofia ce sta la baza fiecarui produs:

  • Bazat pe natura, cu ingrediente 100% naturale    
  • Testat dermatologic pentru eficacitate si compatibilitate cu pielea    
  • Netestat pe animale si fara ingrediente de origine animala   
  • Cu extracte vegetale organice

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

  • AQUA [WATER]
    • Deep spring water. Water from the red sandstone strata of the northern Black Forest in Germany. It is obtained from our own well at a depth of 165 meters, and is unchlorinated and naturally pure. Its function is to moisturize the surface of the skin and to act as a solvent for water-soluble ingredients and plant extracts.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]
    • Meadowfoam oil. This oil is derived from the seeds of the American meadowfoam. It is extremely resistant to oxidation and cares for the skin. The high concentration of long-chain fatty acids it contains makes the skin feel extremely silky, without leaving behind an unpleasantly oily film.
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Macadamia nut oil. The fatty acid makeup of this oil is very similar to that of human sebum. Ideal for dry and sensitive skin. Has a caring, smoothing and regenerating effect, and is rapidly absorbed.
  • GLYCERIN
    • Glycerin. A component of all fats and oils. Glycerin has a moisturizing effect. For BÖRLIND, it is derived solely from vegetable oil.
  • MICA
    • Mica. Mica is a natural mineral which has been used for cosmetic purposes for centuries. It gives a subtle shine to cosmetics. When coated with titanium dioxide, it is known as "pearlescent pigments".
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Shea butter. A solid plant fat obtained from the seeds of an African tree. It has very good care properties and is ideal for dry, irritated skin. A thickening agent in emulsions.
  • POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE
    • An emulsifier from regrowing raw plant materials, including plant glycerin and vegetable fat.
  • SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE
    • Nepheline. A natural mineral very similar to quartz. Used in color cosmetics to optically reduce wrinkle depth through diffusion of light.
  • PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO]
    • Avocado oil from organic farming. The greenish oil from the avocado fruit is rich in vitamins and protects and cares for the skin.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • A neutral vegetable oil. Obtained from the coconut (the fruit of the coconut palm). The oil has a long shelf life and offers exceptional skin-compatibility. It is rapidly absorbed and does not leave behind an oily shine on the skin.
  • SORBITAN STEARATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: a compound of sorbitol (a natural sugar alcohol of plant origin with a moisturizing and moisture-retaining effect) and plant fatty acids from vegetable oil. Binds oil and water. Cares for and moisturizes the skin.
  • GLYCERYL STEARATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: plant glycerin and plant stearic acid. Binds oil and water. Cares for the skin.
  • SQUALANE
    • Squalane. An oil component of plant origin similar to the squalene in the skin and therefore particularly well absorbed. Makes the skin feel soft, silky, but not greasy, and is very skin-compatible.
  • PHENOXYETHANOL
    • Phenoxyethanol. A nature-identical preservative. It occurs naturally in green tea and chicory.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Benzyl alcohol. A declarable fragrance contained in perfume compositions, and a preservative.
  • POLYGLYCERYL-6 DIOLEATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: plant glycerin and plant oleic acid.
  • POTASSIUM CETYL PHOSPHATE
    • A (co-)emulsifier. Used in addition to other emulsifiers in low concentration to improve the long-term stability of emulsions.
  • PANTHENOL
    • D-panthenol/provitamin B5. Converts to pantothenic acid/vitamin B5 on the skin. It binds moisture and has a regenerating effect, and therefore wound-healing properties.
  • DISTARCH PHOSPHATE
    • Modified corn starch. Binds moisture and makes cosmetic products feel pleasantly light and powdery on the skin.
  • SILICA
    • Silicon dioxide/silica sand/silicic acid. Used as an auxiliary substance in a great variety of cosmetic products: as a carrier for color pigments in color cosmetics, as an anti-caking agent in powders, and as a thickener in oily products and masks.
  • GLYCERYL LAURATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: plant glycerin and plant lauric acid. Binds oil and water. Cares for the skin.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Tocopheryl acetate/provitamin E. A more stable form of vitamin E. When it is applied to the skin, it becomes vitamin E by enzymatic conversion, and then takes its antioxidant effect.
  • SUCROSE COCOATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: cane or beet sugar and plant fatty acids from vegetable oil. Binds oil and water. Cares for and moisturizes the skin.
  • XANTHAN GUM
    • Xanthan. A polysaccharide produced by microorganisms from plant substrates containing sugar. A gelling/thickening agent that also stabilizes emulsions.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Extract of tremella fuciformis, also known as "snow fungus". A medicinal and edible fungus well-known in Japan and China. The chemical structure of this extract is very similar to that of hyaluronic acid. It has the same cosmetic moisturizing and smoothing effect, but feels more pleasant on the skin.
  • HYDROGENATED LECITHIN
    • Hydrogenated lecithin. Obtained from soy lecithin. Cares for the skin and stabilizes emulsions.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Soybean oil. A vegetable oil that cares for the skin and makes it supple.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Essential oils, distillates, perfume, fragrances, and aromatic substances. The collective term for everything that contains fragrances: from an individual essential oil through to perfume compositions made up of many different fragrances.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Fat-soluble form of vitamin C. This fat-soluble form of vitamin C is more light- and temperature-resistant, and is converted into free vitamin C in the skin. It has an antioxidant effect, counteracts skin aging caused by free radicals and prevents emulsions from becoming rancid.
  • LECITHIN
    • Lecithin. A substance similar to fat, with emulsifying properties. Can be found in vegetable oils from which it is derived. It cares for the skin and hair, and improves combability. Special lecithins can be made into liposomes in which active ingredients can be encapsulated and protected, improving their bioavailability when applied to the skin.
  • BISABOLOL
    • (Alpha-)bisabolol. An anti-inflammatory, skin-soothing ingredient with an antimicrobial effect. Can be found in essential bergamot oil, chamomile oil and the oil of the candeia tree (vanillosmopsis erythropappa). For BÖRLIND, only bisabolol from sustainable, FSC-certified candeia plantations is used, in order to protect the Brazilian highland rainforests.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE
    • Potassium salt of glycyrrhizinic acid. An active ingredient obtained from licorice root. Alleviates irritation.
  • TOCOPHEROL
    • Vitamin E. Can be found in many vegetable oils. As an antioxidant it prevents these from becoming rancid. It also stabilizes cosmetics and protects the skin against free radicals induced by UV radiation, for example, thus forestalling premature, environment-related skin aging.
  • CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM
    • Guar gum. A natural gelling agent (a polysaccharide) from the seeds of the guar plant (scientific name: cyamopsis tetragonoloba). Deployed in foodstuffs as E412.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: plant glycerin and vegetable fat plus citric acid. Binds oil and water. Cares for the skin.
  • HEXYL CINNAMAL
    • A fragrance. A declarable fragrance contained in perfume compositions.
  • DUNALIELLA SALINA EXTRACT
    • An alga extract. "Colorless carotenoids" are derived from this unicellular green alga. The alga uses these to protect itself against UV radiation and free radicals. In cosmetics, they have an antioxidant and anti-inflammatory effect. They guard against DNA damage induced by UV radiation and environmental stress.
  • LIMONENE
    • A fragrance. A declarable fragrance contained in perfume compositions.
  • LINALOOL
    • A fragrance. A declarable fragrance contained in perfume compositions.
  • CITRONELLOL
    • A fragrance. A declarable fragrance contained in perfume compositions.
  • CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]
    • Titanium dioxide. A white coloring and UV filter.
  • CI 77492 [IRON OXIDES]
    • Yellow iron oxide. A mineral color pigment.
  • CI 77491 [IRON OXIDES]
    • Red iron oxide. A mineral color pigment.
  • CI 77499 [IRON OXIDES]
Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont
Cumpărat împreună cu:
(0)
0

Pasta de dinti naturala cu menta - Green People

Pret
25.00 Lei
(5)
0

Rimel bio Maximum Volume Smooth Brown (maro) - Benecos

Pret
25.00 Lei
(17)
0

Creion Kajal bio pentru ochi, Negru - Benecos

Pret
14.49 Lei
(2)
0

Corector imperfectiuni si cearcane, Beige (mediu) - Benecos

Pret
28.00 Lei
(2)
0

Ascutitoare dubla pentru creioane machiaj - Benecos

Pret
11.00 Lei
(1)
0

Ulei organic de ricin presat la rece, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
19.00 Lei
(0)
0

Balsam bio pentru rufe cu aloe vera si aroma de piersici, 750...

Pret
19.80 Lei
(11)
0

Burete natural exfoliant lufa pentru periaj umed sau uscat

Pret
9.89 Lei
Stoc 0
(3)
0

Ulei cu crin alb, piele uscata si matura (ten si corp), 100...

Pret
46.99 Lei
(10)
0

Ulei antiage cu plante ayurvedice pentru ten si corp, 100 ml...

Pret
55.00 Lei
(28)
1

Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml...

Pret
59.00 Lei
(2)
0

Detergent de vase cu aloe vera si verbina, 1L - Ecodoo

Pret
22.16 Lei
(0)
0

Detergent bio pentru rufe cu aroma de lavanda, 1,5L - Ecodoo

Pret
45.98 Lei
(0)
0

Crema de curatare abraziva, biodegradabila, 500 ml - Ecodoo

Pret
21.16 Lei
(1)
0

Gel dus cu sapun de Alep si iasomie, 500 ml - Najel

Pret
45.70 Lei

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD