LIVRARE GRATUITA peste 150lei

Ne recomanzi? Castigi 10% din valoarea comenzilor venite in urma recomandarii tale + 100 lei extrabonus
0 Comentarii

Ne recomanzi? Castigi 10% din valoarea comenzilor venite in urma recomandarii tale + 100 lei extrabonus

Organik.ro distribuie si comercializeaza cele mai bune si eficente produse cosmetice naturale si bio organice de la producatori de marca din Franta ,Germania, Italia si Romania la cele mai bune preturi din piata. Avem Weleda si Eco Cosmetics din Germania, Naturell d’Argan si Laboratoires Ineldea din Franta, Bioearth-Italia, Vitellaria – Ungaria,  Essential Care, Green People, Natracare, Parissa,  Manufactura Lorelai si suntem intr-o permanenta cautare de produse noi de o calitate extraordinara la cele mai mici preturi.


In plus de toate astea, ne gandim in permanenta la tine si vrem ca si tu sa beneficiezi gratuit de aceste produse naturale de marca care vor intretine frumusetea si sanatatea pielii tale. Stiai ca 65% din substantele chimice din cosmeticele conventionale iti penetreaza pielea, si in timp se acumuleaza, putand astfel sa iti distruga sanatatea?

 
Vino alaturi de miile de femei care ne recomanda si isi cumpara cosmeticele zilnice pe
organik.ro: puternicul ulei de argan bio, acidul hialuronic pur si foarte eficient pentru riduri, cortizonul natural BioEarth  pentru eczema sau probleme severe ale pielii, untul de shea pur , gama completa de creme pentru protectia solara 100% naturale pentru tine dar si pentru cei mici, deodorante si sapunuri naturale, tratamente hidratantante pentu ten si corp etc.

 
Ne-am gandit si la un concurs inedit si foarte stimulator cu premii substantiale pentru tine. In primul rand trebuie sa iti spun ca o sa castigi oricum 10% din comenzile prietenelor carora doar ne recomanzi. Cum ne recomanzi? Simplu: iti faci cont pe
organik.ro si din sectiunea afiliere trimiti un e-mail catre prietenele tale.



In aceasta invitatie trimisa pe e-mail se afla un link de inregistrare. Odata inregistrata, primesti 10% din valoarea comenzilor prietenei tale. Pe viata! Si crede-ma, odata incercate produsele noastre bio creeaza dependenta in cel mai placut mod posibil.  Uite asa poti ajunge sa comanzi gratuit sau sa scazi Bonusul de Afiliere din valoarea cosului tau de cumparaturi.


Acum, pe perioada concursului: 26 Iulie – 31 August daca ai primit cel mai mare bonus de afiliere, castigi in plus un extrabonus de 100 lei .
 


Am uitat sa iti spunem ca o sa castigi in plus inca  5% din valoarea comenzilor afiliatelor prietenelor tale? Da, invitatele prietenelor tale iti asigura si tie si prietenei tale prin comenzile lor  bonusul de cumparaturi pe viata!


Da, si pentru a le stimula pe invitatele tale sa cumpere, le oferim 5% reducele la prima comanda de pe www.organik.ro.


Citeste toate conditiile concursului aici.


Fi membra in una dintre cele mai mari comunitati de femei bio din tara.

 

Organik.ro

Foloseste MAJUSCULE