De 15 ani impreuna!

EGYPTIAN MAGIC

Folclorul egiptean vorbește de existența unei creme de piele miraculoase, folosită în secret de către marii înțelepți, magicieni și vindecători, pentru a reda pielii o nouă tinerețe și a o menține radiantă, sănătoasă, netedă și luminoasă. Formula secretă a cremei Egyptian Magic s-a născut din această rețetă veche de 2000 de ani, care se spune că ar fi gravată pe o piramidă din Giza, în țara faraonilor.

Încercarea de a reînvia formula acestei creme mitice a dat naștere unui produs care incorporează șase ingrediente ce lucrează într-o sinergie perfectă: ulei de măsline, ceară de albine, miere, polen, lăptișor de matcă și propolis. În anul 1991, crema miraculoasă a fost lansată pe piață, cu un nume care amintește de rădăcinile ascunse în negurile timpului: Crema Universală Egyptian Magic.

Din acel moment, Egyptian Magic a demonstrat o evoluție de stea, a acumulat un palmares impresionant, a adunat armate de fani devotați și a dovedit – ori de câte ori a fost provocată - o capacitate dublă de regenerare a pielii, la jumătatea prețului unei creme sofisticate. Și cursa continuă!

În scurt timp, Egyptian Magic a căpătat statutul de super-cremă, cu o putere fantastică de hidratare și hrănire. A fost ridicată la nivel de legendă, iar vestea despre efectele miraculoase s-a răspândit imediat în rândul starurilor de la Hollywood, a stiliștilor și modelelor de pe podiumurile de prezentare din Statele Unite, Franța, Marea Britanie, Australia, în lumea chirurgilor estetici și a cosmetologilor. În scurt timp, vestea despre Egyptian Magic a făcut înconjorul lumii.

Crema Egyptian Magic este vândută în magazine atent selectate, în cadrul departamentelor de produse naturale și biologice, în farmacii, precum și în cabinete de cosmetică. Dintre membrii comunității medicale, ginecologii, pediatrii, chirurgii plastici, homeopații, chiropractorii din întreaga lume sunt cei care o recomandă adesea, pe baza rezultatelor excelente care le observa în mod repetat pe pacienți.

Egyptian Magic a primit din partea revistelor de modă probabil mai multe laude decât orice alt produs comparabil din lumea întreagă.

Este una dintre cele mai recomandate creme de piele din lume.

Nici o altă cremă nu a primit vreodată atâtea laude spontane!

Din Japonia în Australia, în Europa și în Statele Unite, mogulii modei sunt de acord că Egyptian Magic este un produs "must-have" pentru frumusețe și îngrijirea pielii.

Produse EGYPTIAN MAGIC recomandate:

Stoc 0
(5)
0

Egyptian Magic, crema reparatoare multifunctionala, 59 ml

Pret
141.57 Lei
Stoc 0
(0)
0

Egyptian Magic, crema reparatoare multifunctionala, 118 ml

Pret
215.38 Lei