INGREDIENTE BUNE!
 
                                Ce este Kombucha?
Kombucha este o băutură  fermentată complet natural, cu un nivel scăzut de zahăr, asemănătoare  ceaiului.  Este produsă pintr-o combinaţie de apă, ceai verde sau negru,  zahăr şi ciuperci kombucha. Ciupercile sunt adăugate amestecului de  apă, zahăr şi ceai şi împreună rămân la fermentat timp de 8-12 zile. În  acest timp se consumă, prin fermentare, 90% din zahărul adăugat. Băutura  rezultată din acest proces are un gust uşor acru, acidulat şi răcoritor  şi poate fi consumată  ca atare sau în cocktail-uri.
Procesul de fermentare eliberează în băutura rezultată o mulţime de acizi organici, aminoacizi şi enzime active benefice organismului. Unele beneficii ale acestor substante sunt:
 Nu sunt produse.
                        Nu sunt produse.Doriti sa fiti notificat prin email cand produsul va fi nou disponibil pe stoc?
