Produse naturale, bio certificate

Ulei de in presat la rece, certificat organic, 100 ml - Akoma Skincare

COD: AKM0739
PRODUCATOR: Akoma
Mod de prezentare: recipient de sticla, 100 ml
Greutate: 166 g
Disponibilitate: In stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
nou
(0)
0

Ulei organic de ricin presat la rece, 100 ml - Akoma Skincare...

Pret
30.76 Lei
nou
(0)
0

Ulei de jojoba presat la rece, certificat organic, 30 ml - Akoma...

Pret
32.39 Lei
(0)
0

Ulei de migdale dulci presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom

Pret
12.00 Lei
hot
(0)
0

Ulei de migdale dulci certificat organic, 30 ml - Akoma Skincare...

Pret
27.64 Lei
(1)
0

Ulei de neem presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom

Pret
27.00 Lei
hot
(1)
0

Ulei din seminte de rodie, presat la rece, 30 ml - Akoma Skincare...

Pret
33.00 Lei
(0)
0

Ulei presat la rece din samburi de struguri, 50ml - Ancient...

Pret
12.99 Lei
hot
(0)
0

Ulei de shea, rafinat 60 ml - Akoma Skincare

Pret
27.61 Lei
(0)
0

Ulei presat la rece din seminte de canepa, 50ml - Ancient Wisdom...

Pret
28.00 Lei
hot
(1)
0

Ulei din samburi de piersica, rafinat, 60 ml - Akoma Skincare...

Pret
21.48 Lei
hot
(0)
0

Ulei de jojoba presat la rece, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
42.60 Lei
(0)
0

Ulei de avocado presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom

Pret
19.04 Lei
(8)
0

Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare...

Pret
35.50 Lei
nou
(0)
0

Ulei de in presat la rece, certificat organic, 100 ml - Akoma...

Pret
33.87 Lei
(0)
0

Ulei de primula (luminita noptii) presat la rece, 50ml - Ancient...

Pret
44.99 Lei
(4)
0

Ulei de morcov, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
29.40 Lei
(0)
0

Ulei din samburi de cirese presat la rece, 60 ml - Akoma Skincare...

Pret
28.20 Lei
(0)
0

Ulei virgin de Babassu presat la rece, 100 ml - Akoma Skincare...

Pret
30.61 Lei
nou
(0)
0

Ulei din samburi de caise certificat organic, 100 ml - Akoma...

Pret
46.81 Lei
(1)
0

Ulei de tataneasa, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
28.80 Lei
(2)
0

Ulei de Papaya, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
27.91 Lei
(0)
0

Ulei de nuci braziliene rafinat, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
23.87 Lei
(0)
0

Vitamina E naturala din germeni de grau, 50 ml - Ancient Wisdom...

Pret
28.00 Lei
(1)
0

Ulei de Camellia (ceai verde), 60 ml - Akoma Skincare

Pret
28.20 Lei
(2)
0

Ulei de Acai Berry brazilian presat la rece, 30 ml - Akoma Skincare...

Pret
71.50 Lei
(1)
0

Ulei din samburi de caise presat la rece, 60 ml - Akoma Skincare...

Pret
21.61 Lei
(0)
0

Ulei de jojoba presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom

Pret
46.99 Lei
(0)
0

Ulei presat la rece din samburi de piersica, 50ml - Ancient...

Pret
13.99 Lei
(0)
0

Ulei presat la rece din samburi de caisa, 50ml - Ancient Wisdom...

Pret
13.99 Lei
(0)
0

Ulei presat la rece din germeni de grau, 50ml - Ancient Wisdom...

Pret
25.00 Lei
(0)
0

Ulei de galbenele, macerat 50 ml - Ancient Wisdom

Pret
28.00 Lei
(0)
0

Ulei din nuci de macadamia presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom...

Pret
24.00 Lei
(0)
0

Ulei de masline presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom

Pret
13.49 Lei
(1)
0

Ulei de orez , 60 ml - Akoma Skincare

Pret
22.80 Lei
(1)
0

Ulei din seminte de fructul pasiunii, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
30.00 Lei
(0)
0

Ulei organic de Sacha Inchi, 30ml - Akoma Skincare

Pret
38.00 Lei
(3)
0

Ulei de cocos organic virgin, grad alimentar, 250ml - KHADI

Pret
53.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Ulei de galbenele, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
23.50 Lei
Stoc 0
(0)
0

Ulei de kukui, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
39.90 Lei
Stoc 0
(0)
0

Ulei din seminte de grapefruit, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
23.90 Lei
Stoc 0
(2)
0

Ulei din samburi de pepene rafinat, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
21.90 Lei
Stoc 0
(1)
0

Ulei din seminte de canepa presat la rece, nerafinat, 60 ml...

Pret
27.48 Lei
Stoc 0
(0)
0

Ulei de cocos fractionat (caprilis), baza pentru uleiuri esentiale,...

Pret
21.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Ulei de ricin presat la rece, 50ml - Ancient Wisdom

Pret
12.99 Lei

Inul este o planta erbacee anuala, cultivată in cele mai multe părți ale lumii. Desi originea sa este încă necunoscuta, inul este o planta foarte veche, fiind menționată în toate civilizațiile antice, de la Egipt, Palestina, și pana la Grecia. Uleiul din seminte de in are o culoare bogata, galbena, miros ca de unt, si este cea mai importanta sursa vegetala de acizi grasi Omega 3.
In compozitia uleiului de seminte de in mai intra lignani antioxidanti naturali.
Proprietati
bine absorbit de piele, ideal ca baza de masaj
bogat in acizi grasi esentiali, care iau parte în mod direct în reglarea permeabilității pielii
bogat in antioxidanti (lignani), vitamine si minerale, stimuleaza sinteza colagenului din piele, aceasta devenind mai elastica si mai suplabogat in vitamina E, cu efecte regenerante si antirid
proprietati antiage peste medie, datorita acizilor Omega 3
hidratant, cicatrizant
Recomandari
ingrijirea tenului matur, ridat
in arsuri, acnee, eczema, rozacee (cuperoza)
pielea uscata și deshidratata
prevenire si cicatrizare vergeturi
roseata, piele iritata
Cateva sugestii:
Ulei de masaj
Crema de maini si de corp
Crema de noapte regeneranta (vitamina E) 

 

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

Ingrediente: 100% ulei din seminte de in (Linum Usitatissimum), presat la rece, certificat organic Soil Association

Metoda extractiei: presarea la rece a semințelor
Origine: Canada
Perioada de valabilitate: 8 luni de la deschidere

Utilizare:
Pur sau în amestec cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale ca o crema de zi sau de noapte
Ca ingredient pentru formularea acasa a cremelor de corp si fata, adaugat in faza grasa
Ca ulei purtator in aromaterapie


Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD