Prova by Organik

Ulei de in presat la rece, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare

COD: AKM034
PRODUCATOR: Akoma
Mod de prezentare: 60 ml
Greutate: 65 g
Disponibilitate: In stoc
Preţ: 17.2 Lei 21.5 Lei
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
hot
(0)
0
Pret
28.00 Lei
hot
(1)
0
Pret
27.00 Lei
-20%
(1)
0
Pret
17.20 Lei
21.50 Lei
hot
(0)
0
Pret
23.00 Lei
(0)
0
Pret
35.50 Lei
(0)
0
Pret
46.99 Lei
(0)
0
Pret
28.00 Lei
hot
(0)
0
Pret
12.99 Lei
(0)
0
Pret
25.00 Lei
(0)
0
Pret
28.00 Lei
-25%
(2)
0
Pret
31.12 Lei
41.50 Lei
(0)
0
Pret
13.99 Lei
hot
(1)
0
Pret
38.50 Lei
(0)
0
Pret
13.49 Lei
-10%
(1)
0
Pret
21.15 Lei
23.50 Lei
(1)
0
Pret
24.00 Lei
-15%
(0)
0
Pret
33.92 Lei
39.90 Lei
(0)
0
Pret
23.50 Lei
(0)
0
Pret
25.50 Lei
(0)
0
Pret
12.00 Lei
(0)
0
Pret
44.99 Lei
(0)
0
Pret
24.00 Lei
-10%
(1)
0
Pret
17.10 Lei
19.00 Lei
(2)
0
Pret
21.90 Lei
hot
(0)
0
Pret
16.99 Lei
(1)
0
Pret
17.90 Lei
(3)
0
Pret
53.00 Lei
(2)
0
Pret
71.50 Lei
Stoc 0
(5)
0
Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
18.90 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
33.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
23.50 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
19.00 Lei
Stoc 0
(4)
0
Pret
24.50 Lei
Stoc 0
(8)
0
Pret
35.50 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
25.00 Lei
Stoc 0
(2)
0
Pret
27.91 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
34.50 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
23.90 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
19.90 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
22.90 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
53.00 Lei
Stoc 0
(1)
0
Pret
18.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
13.99 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
21.00 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
12.99 Lei
Stoc 0
(0)
0
Pret
38.00 Lei

 

Inul o planta erbacee anuala, cultivată in cele mai multe părți ale lumii. Desi originea sa este încă necunoscuta, inul este o planta foarte veche, fiind menționată în toate civilizațiile antice, de la Egipt, Palestina, și pana la Grecia. Uleiul din seminte de in are o culoare bogata, galbena, miros ca de unt, si este cea mai importanta sursa vegetala de acizi grasi Omega 3.
In compozitia uleiului de seminte de in mai intra lignani (antioxidanti naturali) care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale.
Proprietati:

 bine absorbit de piele, ideal ca baza de masaj

 bogat in acizi grasi esentiali, care iau parte în mod direct în reglarea permeabilității pielii

 bogat in antioxidanti (lignani), vitamine si minerale, stimuleaza sinteza colagenului din piele, aceasta devenind mai elastica si mai supla

 bogat in vitamina E, cu efecte regenerante si antirid

 proprietati antiage peste medie, datorita acizilor Omega 3

 hidratant, cicatrizant 

Recomandari

ingrijirea  tenului matur, ridat

in arsuri, acnee, eczema, rozacee (cuperoza)

pielea uscata și deshidratata

prevenire si cicatrizare vergeturi

roseata, piele iritata 

Cateva sugestii:

Ulei de masaj

Crema de maini si de corp

Crema de noapte regeneranta (vitamina E)

 

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

 

Ingrediente: 100% ulei din seminte de in (Linum Usitatissimum), presat la rece, certificat organic Soil Association
Metoda extractiei: presarea la rece a semințelor
Origine: Canada
Perioada de valabilitate: 2 ani

 Utilizare:
Pur sau în amestec cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale ca o crema de zi sau de noapte
Ca ingredient pentru formularea acasa a cremelor de corp si fata, adaugat in faza grasa
Ca ulei purtator in aromaterapie

 

Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
Adelina2017-04-21

L-am folosit in loc de crema de fata pentru ten normal - uscat. Se intinde bine, e foarte placut. Trebuie masat mai mult timp pentru a intra in piele bine.

Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont
Cumpărat împreună cu:
(16)
0
Pret
35.00 Lei
(4)
0
Pret
55.00 Lei
(17)
0
Pret
42.00 Lei
hot
(47)
1
Pret
39.00 Lei
(4)
0
Pret
86.99 Lei
hot
(22)
0
Pret
34.90 Lei
(19)
0
Pret
39.00 Lei
(1)
0
Pret
39.00 Lei
(4)
0
Pret
24.89 Lei
hot
(15)
0
Pret
19.80 Lei
hot
(15)
0
Pret
29.70 Lei
(3)
0
Pret
44.99 Lei
(4)
0
Pret
34.70 Lei
hot
(6)
0
Pret
49.00 Lei
(4)
0
Pret
19.60 Lei

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD