Produse naturale, bio certificate

ZZ Sensitive Crema de noapte fortifianta ten sensibil, 50 ml - Annemarie Borlind

COD: ANMB868
PRODUCATOR: Annemarie Borlind
Mod de prezentare: 50 ml
Greutate: 75 g
Disponibilitate: In stoc
Vrei să câştigi 10% din valoarea acestui produs?
Certificări:
Produse similare
nou
(0)
0

Fluid light tonifiant cu vitamina C, B5 si acid hialuronic -...

Pret
39.91 Lei
hot
(1)
0

Esenta vegetala concentrata no.54 pentru hidratarea intensiva...

Pret
35.00 Lei
nou
(0)
0

Crema-gel de zi hidratanta cu acid hialuronic si alge Hydro...

Pret
90.80 Lei
nou
(0)
0

Spray hidratant pentru ten cu acid hialuronic si alge Hydro...

Pret
45.34 Lei
nou
(0)
0

Ser bifazic cu aloe vera pentru ten obosit, 50ml - Annemarie...

Pret
79.00 Lei
(0)
0

Energynature Crema de noapte regeneranta ten normal sau uscat,...

Pret
76.01 Lei
(0)
0

Crema super hidratanta ten uscat cu shea & aloe, Basis Sensitiv...

Pret
50.24 Lei
(0)
0

Crema nutritiva protectoare, ten sensibil uscat sau foarte uscat,...

Pret
75.36 Lei
(3)
0

Emulsie lejera ten sensibil si reactiv, normal si mixt, REactive...

Pret
67.69 Lei
(0)
0

Crema hidratanta ten normal si mixt cu aloe & jojoba, Basis...

Pret
50.24 Lei
(1)
0

Crema hidratanta pentru ten normal si mixt, Elixir Vegetal -...

Pret
73.89 Lei
(1)
0

Crema bio de noapte pentru toate tipurile de ten, Songe Fleuri...

Pret
95.01 Lei
(0)
0

Crema detox Evadare Urbana cu laptisor de matca si ginseng,...

Pret
45.58 Lei
nou
(0)
0

Crema de zi Vita Min Fix, pentru ten normal sau uscat, 50 ml...

Pret
78.99 Lei
Stoc 0
(12)
0

Crema hidratanta activa bio cu luminita noptii - Bioearth

Pret
82.00 Lei
Stoc 0
(2)
0

Crema organica antioxidanta de zi cu trandafiri - Essential...

Pret
134.99 Lei
Stoc 0
(14)
0

Crema bio de zi cu rodie si papaya - Eco Cosmetics

Pret
48.00 Lei
Stoc 0
(3)
0

Crema bio de noapte cu ginseng si rodie - Eco Cosmetics

Pret
52.00 Lei
Stoc 0
(0)
0

Crema hidratanta cu miere de salcam si laptisor de matca bio,...

Pret
43.05 Lei

ZZ Sensitive: Protectie blanda. Piele catifelata
Pielea sensibila necesita ingrijire speciala: gama ZZ Sensitive are la baza ingrediente active atent selectionate si perfect coordonate pentru a sustine nevoile pielii sensibile, indiferent ca vorbim de perioada adolescentei sau de tenuri aflate la varsta regenerarii. Daca sistemul imunitar al pielii este perturbat, tenul va fi iritat, cu o senzatie de uscaciune si disconfort. Complexul inovativ de prebiotice si probiotice din produsele Annemarie Borlind restabilesc flora normala si protectia naturala a tenului, pentru o piele curata, calmata, fara iritatii sau roseala. 100% fara conservanti, parfumuri si coloranti sintetici.

Crema de noapte fortifianta: Ingrijeste. Netezeste. Fortifiaza. Pentru piele sensibila, piele tanara.
Complexul prebiotic si probiotic reechilibreaza tenul. Orhideea aurie ajuta la reglarea PH-ului natural al pielii si o netezeste. Eficienta si compatibilitatea cu pielea confirmate stiintific. Produs vegan.

Mod de utilizare: Se aplica pe piele seara, dupa curatare si tonifiere si se maseaza.

 
Povestea produselor Annemarie Borlind incepe acum aproape 60 de ani in inima muntilor Padurea Neagra - un loc de basm, cunoscut pentru abundenta in ape minerale naturale, folosite ca baza in retete si esentiale pentru calitatea produselor cosmetice Borlind. Produsele Annemarie Börlind se numara astazi printre cele mai renumite game naturale de ingrijire a tenului din lume, fiind distribuite si folosite in peste 30 de tari.

Filozofia ce sta la baza fiecarui produs:

  • Bazat pe natura, cu ingrediente 100% naturale    
  • Testat dermatologic pentru eficacitate si compatibilitate cu pielea    
  • Netestat pe animale si fara ingrediente de origine animala   
  • Cu extracte vegetale organice

*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.

  • AQUA [WATER]
    • Deep spring water. Water from the red sandstone strata of the northern Black Forest in Germany. It is obtained from our own well at a depth of 165 meters, and is unchlorinated and naturally pure. Its function is to moisturize the surface of the skin and to act as a solvent for water-soluble ingredients and plant extracts.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • A fatty acid ester. A very light oil component of plant origin that offers good spreadability and does not leave the skin feeling greasy.
  • GLYCERIN
    • Glycerin. A component of all fats and oils. Glycerin has a moisturizing effect. For BÖRLIND, it is derived solely from vegetable oil.
  • SQUALANE
    • Squalane. An oil component of plant origin similar to the squalene in the skin and therefore particularly well absorbed. Makes the skin feel soft, silky, but not greasy, and is very skin-compatible.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Jojoba oil. A liquid wax from the seeds of the jojoba shrub. Cares for the skin, smooths, protects, and maintains the skin's moisture. It is rapidly absorbed without making the skin look greasy. It is also very resistant to oxidation and offers a slight level of natural protection against light.
  • SORBITOL
    • Sorbitol. A natural sugar alcohol of plant origin that occurs naturally in many fruits. Also used in foodstuffs. Has a moisturizing and moisture-retaining effect.
  • CERA ALBA [BEESWAX]
    • Beeswax. Protects the skin from drying out. A thickening agent.
  • SILICA
    • Silicon dioxide/silica sand/silicic acid. Used as an auxiliary substance in a great variety of cosmetic products: as a carrier for color pigments in color cosmetics, as an anti-caking agent in powders, and as a thickener in oily products and masks.
  • OLUS OIL
    • A vegetable oil. Cares for and smooths the skin.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES
    • A fatty component. A fat obtained from glycerin and solid plant fatty acids. A thickening agent in stick products and emulsions.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE
    • An emulsifier from regrowing raw plant materials, including plant glycerin and vegetable fat.
  • SORBITAN OLEATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: a compound of sorbitol (a natural sugar alcohol of plant origin with a moisturizing and moisture-retaining effect) and plant fatty acids from vegetable oil. Binds oil and water. Cares for and moisturizes the skin.
  • CETYL PALMITATE
    • Cetyl palmitate. A fatty component of plant origin. A thickening agent. Cares for the skin.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]
    • Meadowfoam oil. This oil is derived from the seeds of the American meadowfoam. It is extremely resistant to oxidation and cares for the skin. The high concentration of long-chain fatty acids it contains makes the skin feel extremely silky, without leaving behind an unpleasantly oily film.
  • ZINC OXIDE
    • Zinc oxide. A natural mineral with anti-inflammatory, astringent and antimicrobial properties. It also alleviates irritation. In concealing products, it offers high coverage and reflects UV radiation. At BÖRLIND, it is not used as a nanomaterial.
  • ZINC SULFATE
    • Zinc sulfate. Stabilizes emulsions.
  • LECITHIN
    • Lecithin. A substance similar to fat, with emulsifying properties. Can be found in vegetable oils from which it is derived. It cares for the skin and hair, and improves combability. Special lecithins can be made into liposomes in which active ingredients can be encapsulated and protected, improving their bioavailability when applied to the skin.
  • ALUMINUM/MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE
    • Aluminum/magnesium hydroxide stearate. A reaction product of aluminum/magnesium hydroxide (used in pharmacy as a remedy for heartburn) with stearic acid (from vegetable oils). It is an auxiliary substance that helps to stabilize water-in-oil emulsions.
  • INULIN
    • Inulin. A polysaccharide from chicory root. Has a conditioning and caring effect on the hair and skin.
  • ALCOHOL
    • Pure, undenatured ethyl alcohol, potable alcohol. Obtained by fermenting plants containing starch or sugar. Alcohol is deployed as a solvent for extracts and various active ingredients. It also has a refreshing, astringent, toning and preservative effect, and stimulates the circulation.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Tocopheryl acetate/provitamin E. A more stable form of vitamin E. When it is applied to the skin, it becomes vitamin E by enzymatic conversion, and then takes its antioxidant effect.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE
    • A polysaccharide of plant origin. Its prebiotic properties support the beneficial skin flora and thus strengthen the skin barrier. Ideal to soothe and care for sensitive skin.
  • CURCULIGO ORCHIOIDES ROOT EXTRACT
    • Extract from the root of "golden eye-grass". A traditional medicinal plant (used in TCM). It has an antioxidant and antibacterial effect. The action mechanism of the root extract improves the functions of the skin's protective barrier, therefore returning sensitive skin to a "normal" condition.
  • LAURYL LAURATE
    • An emulsifier. Produced from plant lauric acid and lauryl alcohol. Cares for the skin. It feels pleasant on the skin because it melts at skin temperature.
  • MAGNESIUM SULFATE
    • Magnesium sulfate/Epsom salts. Stabilizes emulsions.
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT
    • An extract from magnolia bark. It has an anti-inflammatory, antibacterial and antioxidant effect.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Soybean oil. A vegetable oil that cares for the skin and makes it supple.
  • SODIUM PCA
    • Sodium salt of pyrrolidone carboxylic acid (PCA). Has a moisturizing effect. PCA is the main component of the natural moisturizing factors (NMFs) in the skin's corneous layer.
  • FRUCTAN
    • A polysaccharide. Derived from "inca root" (= yacón). Its prebiotic properties support the beneficial skin flora and thus strengthen the skin barrier. Soothes and cares for sensitive skin.
  • CAMELINA SATIVA SEED OIL
    • Camelina seed oil. High in the omega unsaturated fatty acids (also known as vitamin F). Ideal for the care of dry skin, because the unsaturated fatty acids strengthen the skin barrier, thus increasing skin elasticity and reducing transepidermal water loss.
  • MALTODEXTRIN
    • Maltodextrin. A polysaccharide derived from plant starch. Supplies moisture and used as a carrier for active ingredients/plant extracts in powder form.
  • LACTOBACILLUS FERMENT
    • Lactic acid bacteria ferment. A probiotic ingredient that stimulates the skin's natural immune system.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Fat-soluble form of vitamin C. This fat-soluble form of vitamin C is more light- and temperature-resistant, and is converted into free vitamin C in the skin. It has an antioxidant effect, counteracts skin aging caused by free radicals and prevents emulsions from becoming rancid.
  • TOCOPHEROL
    • Vitamin E. Can be found in many vegetable oils. As an antioxidant it prevents these from becoming rancid. It also stabilizes cosmetics and protects the skin against free radicals induced by UV radiation, for example, thus forestalling premature, environment-related skin aging.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • An emulsifier from regrowing raw materials: plant glycerin and vegetable fat plus citric acid. Binds oil and water. Cares for the skin.
  • CITRIC ACID
    • Citric acid. Derived by fermentation from corn substrate. Used to regulate the pH value of cosmetics.

Pentru a publica o recenzie trebuie sa intri in cont
dana ioana2018-02-14

o crema foarte buna pentru tenul sensibil, cu exceptia iernii cand consider ca nu e suficient de grasa pentru ten.

Pentru a publica o intrebare trebuie sa intri in cont
Cumpărat împreună cu:
(3)
0

Pasta de dinti naturala cu plante - Weleda

Pret
25.18 Lei
(5)
0

Protej slip din bumbac organic curved 30 buc - Natracare

Pret
13.99 Lei
(0)
0

Sapun bio cremos pentru fata si corp, Migdale si Avocado - Sodasan...

Pret
12.83 Lei
Stoc 0
(3)
0

Crema bio de noapte cu ginseng si rodie - Eco Cosmetics

Pret
52.00 Lei
Stoc 0
(12)
0

Crema pentru ochi cu cafeina, 30 ml - 100 Percent Pure Cosmetics...

Pret
134.01 Lei
(3)
0

Dischete demachiante din bumbac bio, 80 buc - Douce Nature

Pret
11.67 Lei
(0)
0

Betisoare de urechi din bumbac bio, 200 buc - Douce Nature

Pret
12.53 Lei
(4)
1

Pudra de inalbire si indepartare pete, pe baza de oxigen activ,...

Pret
24.86 Lei
(8)
0

Crema de zi hidratanta nuantatoare, cu protectie solara FPS...

Pret
79.90 Lei
(3)
0

Sapun negru African lichid din Ghana, 250 ml - Akoma Skincare...

Pret
71.89 Lei
(1)
0

Ulei din seminte de fructul pasiunii, 60 ml - Akoma Skincare

Pret
30.00 Lei
(0)
0

Ulei din samburi de cirese presat la rece, 60 ml - Akoma Skincare...

Pret
28.20 Lei
(0)
0

Balsam after shave cu cacao condimentata - CATTIER

Pret
45.47 Lei
(2)
0

Detergent de vase cu aloe vera si verbina, 1L - Ecodoo

Pret
22.16 Lei
(5)
0

Bicarbonat de sodiu ecologic, 500g - Ecodoo

Pret
23.66 Lei

Înainte de a naviga te informăm că prova.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD