Produse naturale, bio certificate
Ulei de cocos organic presat la rece pentru ten, corp si par.
Ten si corp: uleiul de cocos este indicat pentru pielea matura si/sau uscata. Hidrateaza pielea, reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor, incetineste imbatranirea pielii datorita proprietatilor sale antioxidante. Uleiul de cocos are proprietati antiinflamatorii, calmeaza pielea dupa ras, pielea arsa de soare si o regenereaza. Este ideal pentru pielea uscata a mainilor, pentru calcaiele crapate si pentru coate.
Uleiul de cocos poate fi folosit si ca ulei de masaj pentru bebelusi. Folosit sub brat, uleiul de cocos actioneaza ca un deocorant. Uleiul de cocos poate fi folosit si pentru ingrijirea buzelor.
Exfoliant pentru ten si corp: amestecati 2 linguri de pudra de amla Khadi in apa fierbinte. Cand s-a racit adaugati o lingura de miere si 2 linguri de ulei de cocos. Folositi pentru exfolierea pielii. Exfoliantul obtinut inlatura celulele moarte, impuritatile si hidrateaza pielea in acelasi timp. Efectul consta intr-o piele neteda, luminoasa si catifelata.
Par - uleiul de cocos Khadi se poate folosi ca masca pentru par. Este extrem de hidratant fiind ideal pentru parul uscat si nu numai. Uleiul de cocos pastraza parul moale si stralucitor. Previne ruperea firelor de par, despicarea varfurilor, mentine culoarea parului vie si stralucitoare si restabileste elasticitatea parului degradat.
Utilizare: uleiul de cocos se foloseste ca si masca aplicandu-se inainte de samponare. Uleiul se aplica pe toata lungimea parului si se lasa sa actioneze pentru cel putin o jumatate de ora sau peste noapte. In cazul parului drept sau subtire se recomanda infasurarea parului cu un prosop cald pentru a favoriza patrunderea uleiului in firul de par. Parul cret, ondulat si des nu necesita infasuarea cu un prosop cald. Uleiul de cocos se inlatura cu ajutorul sampoanelor Khadi.
Uleiul de cocos Khadi contine 52% acid lauric si 21% acid miristic.
Pentru gatit: uleiul de cocos Khadi are grad alimentar motiv pentru care poate fi folosit pentru a conferi o aroma placuta mancarurilor vegetariene si nu numai. Poate fi folosit pentru sosuri, condimente, supe, deserturi, etc. Uleiul de cocos are un punct de fum scazut, motiv pentru care se poate folosi doar pentru mancaruri gatite la temperaturi joase.
La temperatura camerei untul de cocos este solid. Se prezinta sub forma de ulei la temperaturi mai mari de 25°C. Se aplica usor deoarece devine lichid in contact cu degetele.
*In ciuda eforturilor noastre de a asigura transparenta si acuratete in prezentarea informatiilor, producatorii pot schimba lista de ingrediente sau designul de ambalaj, fara sa ne anunte. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse si pozele de pe site-ul nostru trebuie luate cu titlu informativ si nu pot inlocui sfaturile sau prescriptiile unui medic. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unui produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic, inainte de achizitie. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Efectele unui produs pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă sau stare de sănătate.
Ingrediente INCI:
cocos nucifera*
*ingredient bio
este un produs foarte bun, hidratant , cu o aroma foarte placuta . Recomand